Spring naar bijdragen

-l-a-u-r-a-

Members
  • Aantal bijdragen

    38
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles door -l-a-u-r-a- geplaatst

  1. En? (Vrouwen zijn ook nieuwsgierig, dat je t even weet.)
  2. Haha niet iedere vrouw houdt van romantiek.. Maar dit is n goed plannetje hoor. Maar wel je mannelijke nuchterheid een beetje behouden. GOODLUCK!
  3. Ik vind dat Wilders de Islam onnodig uitdaagt; hij spreekt zichzelf een beetje tegen: het grote issue in is Nederland vrijheid van meningsuiting; Wilders doet met deze film hier een beroep op, en probeert vervolgens een ándere vorm van 'meningsuiting' (want zo kan je de Koran zien, vind ik) te laten verbieden.. Vreemde situatie.
  4. M'n broer is nu bijna n jaar getrouwd, leerde zn vrouw kennen via christianmatch. Zou t zelf niet zo snel doen.
  5. -l-a-u-r-a-

    wat is je favo band??

    The police U2 UB40 Gouwe ouwe
  6. Hmm ja oké, vind t nog twijfelachtig, de verdere afleveringen maar afwachten. Wel goed dat ze een andere doelgroep willen aanspreken, maar ik vind dat ze met dit programma een beetje over the top zijn. uiteraard wel goed dat ze de jongeren aan het nadenken zetten.
  7. Ah geweldig! Gevonden! Ik trek meteen mijn sandalen van het Evangelie aan.
  8. En daarom is het voor Wilders ook niet spannend genoeg om dit over de Bijbel te doen-denk ik dan he.
  9. Ja tuurlijk is t lastig, en kan je niet meteen een niet-christen ermee bombarderen, maar toch, ik vind net als Casper, dat de EO iets té populair wil zijn- vind het natuurlijk goed dat ze onderwerp aansnijden, maar in dit programma kon ik niets van de identiteit ontdekken. Hmm en nee; dat is geen antwoord op je vraag, oké het is lastig, moeten we toch nog even over brainstormen.
  10. link Hoe zouden wij reageren als Wilders een film maakte tegen de Bijbel? Ik heb het idee, dat hij niet tegen het christendom ingaat omdat wij niet zo fel reageren als de Moslims. Het lijkt of hij het juist doet om de Islam uit te dagen; ik bedoel in de Bijbel staat bv. ook een uitgesproken afkeur tegen homofilie, maar daar hoor je hem niet over. Het lijkt wel of het een spel voor hem is; en omdat veel Nederlanders z'n mening delen krijgt hij nog steun ook. De sukkel..
  11. Ik vind het jammer dat de EO in dit programma geen aandacht besteedt aan seks en het geloof, ik bedoel we kunnen toch tenminste proberen de 'ongelovigen' uit te leggen waaróm we geen seks voor het huwelijk (proberen te) hebben?
  12. Ik zoek al 3 dagen naar de geestelijk wapenrusting.. 'HELP!'
  13. -l-a-u-r-a-

    Op zondag werken?

    We kunnen natuurlijk niet de maatschappij opdringen met onze waarden en normen. Al was het natuurlijk mooi geweest als dat niet eens nódig was, ik bedoel dat het voor ieder mens goed is om uit te mogen rusten; zo zie je maar weer dat God het beste met ons voor heeft.
  14. Lijkt me wel lastig qua opvoeding van evt. kinderen. Wel niet dopen, christelijke of openbare school.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid