Spring naar bijdragen

Godfriend

Members
  • Aantal bijdragen

    123
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Godfriend

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Interesse
    J.C. my saviour en dan mijn lieve vrouw en kids
  1. Als de Heilige Geest spreekt dan moet je het zien als profetie. Want de Heilige Geest is de vader en Zoon in 1. Die openbaart dan de waarheid. Ik heb hier al veel in praktijk ervan geleerd. Dat als God wil praten dan zal je praten over het evangelie. Soms praat je uit mens omdat je graag wil dat diegene gered wordt, en merk je dat de persoon in kwestie niet geraakt wordt en gaat schoppen tegen het geloof of discussieren, waarom God niet ingrijpt. Ik heb het al velen keren meegemaakt. Dus bij deze.
  2. Denk dat het bij de EO niet meer bestaat.
  3. Ja he maar goed de kranten kunnen het ook verdraaien.
  4. nog maar een keer dan AMSTERDAM - De Evangelische Omroep vraagt zijn achterban om slogans te bedenken als reactie op atheïstische leuzen die lange tijd op bussen in Londen te zien waren. Op de bekende dubbeldekkers in Londen was lange tijd te lezen: "Waarschijnlijk bestaat God niet. Maakt u dus zich geen zorgen meer en geniet van het leven." Hierop volgde al een tegengeluid, maar de EO vraagt nu aan jonge lezers om ook creatief te zijn. Op de jongerenafdeling van de website vraagt de omroep aan leden mee te doen aan het 'bashen', het mondeling aanvallen, van de atheïstische bussen
  5. ging over dat de EO: 'Atheïstische bus bashen' stond een artikel in de krant waarschijnlijk mocht dat niet als titel?
  6. Wat vinden jullie daar nu van? Las het artikel in de krant. Als christen zijnde vind ik dat te ver gaan van de EO. Ik zie het dan als mijn eigen mening en kijkend naar Jezus. Jezus zei bid voor je naasten maar bid ook voor je vijanden. Vergeef ze zijn onwetend.
  7. Ik ga naar gemeente Nieuw leven hier ook een linkje link maar we zijn allemaal broeders en zusters alleen er zijn veel filialen en directeuren.
  8. Godfriend

    Favoriete Bijbelfiguur

    Jozef, toen zijn broers hem verkocht als slaaf en nadat hij in de put geworpen werd, en toch door God gered erg mooi. En toch vergaf hij ze later nadat ze hem herkende. En hij een rijk man was door God.
  9. Godfriend

    Zonde

    God is zonder zonde. Hij is puur en Heilig. Hij haat de zonde. Daarom is zijn Zoon gekomen om te sterven voor alle zonden van de mens. God houdt van iedereen ongeacht wat je ook doet. Maar als je dood bent zal je toch je daden moeten verantwoorden mits je jezus erkent hebt als je Heiland, verlosser en Raadsheer.
  10. Wat vinden jullie ervan dat atheisten een bord langs de snelweg geplaatst hebben? Met de tekst God bestaat niet geniet van het leven? Half uur erna las ik in de krant op de A4 een ongeval? Bizar niet?
  11. Godfriend

    De nieuwe Uri Geller

    nee maar ik hoorde dat er een duivelsaanbidder bij zit die een eigen show krijgt als hij wint? En dat hij wonderen en tekenen kan doen door die loser. Laten wij bidden dat het niet gebeurt.
  12. Godfriend

    De nieuwe Uri Geller

    Hij is er weer die geller.
  13. Godfriend

    Trin India reis

    wauw erg mooie getuigenis.
  14. @Barbapapa mooi geschreven @Harm jan het is ook de Heilige Geest maar velen begrijpen de werking er niet van of weten niet wat de Heilige Geest kan? Als wij niet de Heilige Geest in ons hebben dat wil zeggen. Dat je gedoopt ben in de Heilige Geest en dat kan je zelf vragen aan de Vader=God. Dan pas heb je echt gemeenschap met Jezus. Doping in de Heilige Geest is net zo belangrijk als je Jezus aanneemt en doping onder water. Samengevoegd: @Harm jan wij moeten blij zijn dat we hier naar de kerk mogen gaan bij vele landen kunnen ze dat niet mogen ze dat niet. En dan doen ze ondergronds of
  15. Ach ja zo lezende weet ik alleen dat God juist wil dat ze een ware ontmoeting krijgen. Als je je hart in totale overgave geeft aan Jezus. En stel je bent ongeneeslijk ziek, maar je gelooft net als de vrouw in de bijbel die 12 jaar aan bloedingen leed. Dat je genezen zal worden door de God van Abraham, Israel en Izaak. Mijn voorganger zegt ook altijd je moet eerst geloven en dan zien. En zei hij ook je moet met geloofsogen kijken. Niet met je menselijke ogen, dan zal je ook vast een ontmoeting krijgen met de geestelijke wereld door de Heilige Geest bijvb visioenen of dromen, in tongen spreken,
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid