Spring naar bijdragen

>JesusFreak<

Members
 • Aantal bijdragen

  20
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

  Nooit

Over >JesusFreak<

 • Rang
  CrediGup

Profile Information

 • Interesse
  Muziek jezus tekenen keyboard computeren make-up
 1. >JesusFreak<

  Waarom?

  Quote: Op woensdag 24 december 2008 01:47:51 schreef Rutger86 het volgende: uhm ok.. maar wat bewijst dan dat god bestaat? de bijbel? Ik heb geen bewijs nodig, soms verlang ik daar wel eens naar, maar het is niet nodig. Dan is het ook geen geloven meer. en het is fantastisch om erin te geloven.
 2. >JesusFreak<

  Wie is de mol?

  ik verdenk ze allemaal, behalve hans
 3. >JesusFreak<

  Kent Hovind

  Ja, maar nogsteeds worden er dvd's verkocht (ook door mij) en hij heeft volgelingen (om het zo te noemen) Nu zou ik best eens een persoonlijk praatje met hem willen hebben om erachter te komen of hij het ook echt denkt, of dat hij het alleen verzint om publiciteit te trekken en geld te verdienen.
 4. >JesusFreak<

  De oervloed

  Quote: Op maandag 26 januari 2009 17:34:20 schreef Olorin het volgende: Oh, op die fiets. Nou ja, ik heb wel eens op tv een docu gezien waarin de aarde één grote onleefbare giftige plek was waar geen leven was maar wel een zooi water. In dat water is toen leven ontstaan en is mede ook daardoor de wereld veranderd in de leefbare plek die het nu is. op de fiets???? mar goed ik snap je punt. Ze kunnen zoveel beweren maar,, ik dacht msischien heeft die soep wat te maken met die oervloed. Ik weet anders echt niet wat ik anders onder dat woord moet verstaan.
 5. >JesusFreak<

  Leeftijd van mensen in de bijbel.

  Quote: Op dinsdag 06 januari 2009 18:25:27 schreef Woesh! het volgende: Wat ik niet snap, is dit: Genesis 6: 3 Toen dacht de HEER: Mijn levensgeest mag niet voor altijd in de mens blijven, hij is immers niets dan vlees; hij mag niet langer dan honderdtwintig jaar leven. Na dat stukje volgt het hele verhaal van Noach enzo. Maar een paar bladzijden later: Genesis 11: 10 Dit zijn de nakomelingen van Sem. Toen Sem 100 jaar oud was, verwekte hij Arpachsad, twee jaar na de zondvloed. 11 Na de geboorte van Arpachsad leefde Sem nog 500 jaar. Hij verwekte zonen en dochters. En nog een rijtje van mensen die ontzettend oud zijn geworden. Ligt het nu aan mij of klopt er iets niet? o_O Of wordt er misschien iets anders bedoeld met Gen 6:3? Ja dat was mij eerlijk gezegt ook opgevallen. Maar je merkt wel dat het na dat god dat gezegt heeft de leeftijd langszaam af begint te nemen. Dus misschien kwamen er gewoon nog enkele nakomelingen die oud werden en daarna de leeftijd af nam......,, logsicher kan ik niet denken.
 6. >JesusFreak<

  Geloof...

  Ik weet niet of je naar de hel gaat als je niet gelooft. Ik geloof dat wel, maar ik twijfel omdat het mij zo ongelovelijk klinkt. Dan komt een zó'n groot deel van al deze goede mensen hier op aarde in de hel, een afgrijzelijk leven dat je voor eeuwig bij blijft. Dat klopt toch niet?
 7. >JesusFreak<

  discotheek

  Eerlijk gezegt zie ik er niks in wat christenen niet mogen,,,
 8. >JesusFreak<

  Kent Hovind

  Quote: Op maandag 26 januari 2009 16:30:33 schreef AndreasJ het volgende: Misschien een nieuw topic voor zo'n happening? Dit gaat niet meer over Kent Hovind. OM het er dna over te hebben, hij beweert dat Amerika een medicijn tegen kánker achter houdt. DAt dino's nog leven,, en dat wij mensen in ontwikkelings landen inenten met gif of ze uit te moorden. Is dat niet achterlyk?
 9. >JesusFreak<

  De oervloed

  Quote: Op maandag 26 januari 2009 11:22:58 schreef Olorin het volgende: Ik snap niet helemaal hoe je dat bedoelt met de oervloed. Ik heb nog nooit van een oervloed in het big bang verhaal gehoord. Nou ze zeggen dat evolutionisten denken dat er rotsen waren ofzo, en toen ging het heel lang regenen. En die soep kwam tot leven (heel vaag) Maar miss is dat waar en raasde god over die 'oervloed', maar het zo ook best kunnen dat ik me tot gewoon heb ingebeeld.
 10. >JesusFreak<

  De oervloed

  Gen 1,1 In het begin schiep God de hemel en de aarde. Gen 1,2 De aarde was nog woest en doods, en duisternis lag over de oervloed, maar Gods geest zweefde over het water. Ik heb wat vragen over deze tekst. IN het begin sschiep god de hemel en de aarde. HEt zou ook kunnen dat niet het niet hemel maar heelal vertaald zou kunnen worden vanuit het hebreeuws. In het begin schiep god het heelal en de aarde. Er staat hier niet hoe. Maar de aarde was nog woeset en doods... HIer staat alleen hoe god de aarde opbouwde, en niet hoe hij de aarde zelf schiep. Is de big bang een optie? er staat ' gods geest zweefde over het water', het water van de oervloed. Dat komt toch ook voor bij de big bang?
 11. >JesusFreak<

  Verlossing volgens de ...

  Je stelt hier vragen, waar ik ook lang over na kan denken. En tot myn spijt heb ik geen antwoord. Soms zou ik willen dat god het gewoon uit de hemel zou roepen :'Hey Esther, wat je nu denkt, dat is fout!!' dus ik blijf bidden...
 12. >JesusFreak<

  Kent Hovind

  Ja oke. Hij is de leider van een organisatie ofzow, en heeft een park op gericht. Dat lijkt mij genoeg verdienen om je belastingen te kunnen betalen.... Maar zo gek klinkt het toch niet dat de aarde 6000 jaar oud is?
 13. >JesusFreak<

  Kent Hovind

  Voor wie hem niet kent: hij beweert allemaal dingen waarvan je denkt 'kan nooit!', mar toch krijgt hij het voor elkaar me te overtuigen. Ik geloof hem, maar ik weet niet of dat goed is. Mijn oom zegt dat hij expres wat beweert wat tegen alle meningen in gaat om geld te verdienen. Nu weet ik niet meer wat ik moet denken. tips>
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid