Spring naar bijdragen

Vrijheid

Members
  • Aantal bijdragen

    390
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Vrijheid geplaatst

  1. Klopt helemaal maar ook een van de Geloofsgeheimen de kennis van het hart tot de Levende God. En de ongelovigen weet daar niet van zou hij/zij daar wel van weten zou men geen vijand van het Geloof zijn en van God; maar wat niet is kan nog komen.
  2. Vrijheid

    De zalige hoop

    Maar waarde @ineke-kitty wij zien hier dat de evangelische christenen weten van de behoudenis in eeuwigheid door het Levendschenkend Kruis ,klopt maar dat hebben zij toch echt overgenomen van Onze Moeder de Heilige Kerk,nou ja gelukkig maar,want buiten de Heilige Kerk en Haar Hoofd Jezus de Christus geen zaligheid.Alleen in Hem is eeuwige behoudenis.
  3. Vrijheid

    Opnieuw voorstellen

    @ .MaximeMei Welkom dan maar in dit praathuis van letters. En je zei ik ga niet naar de Kerk om dat ik daar geen mens ken,je gaat niet naar de Kerk om mensen te ontmoeten maar God door Jezus de Christus onze Verlosser, en daar heb je geen mens bij nodig integendeel----------------- en hier voor jou een
  4. Er zijn ongelovigen die het hoogste woord hebben;toen wij eens vroegen heb je de Heilige Schrift wel is gelezen bleef het muis en muis stil.toen wij is vroegen ben je wel is in een Kerk geweest het zijn Katholiek of Protestants,bleef het ook muis en muis stil;toen wij eens vroegen aan ook weer een ongelovigen .de Heilige Schrift bestaat uit twee grote delen OT en NT noem ze is op,de man had geen flauw benul. En dan zou je daar mee een serieuse discussie mee moeten voeren tja....................
  5. Wij ook ,wij zijn alleen als Militia Christi in Dienst van de Verlosser Jezus de Christus. Geen vroom gepraat,ken uw Heilige Schrift geschiedenis,zelfs koning Kores was een man Gods en de ondeugende koning David.
  6. Vrijheid

    Bepalen van betrouwbare kennis

    Je kan @student nou wel uit schelden maar hij zou wel is gelijk kunnen hebben,een kwestie van goed lezen. En God ---------------tja de mens is geschapen naar Zijn beeld,dus toch een lichaam derhalve.
  7. Wat wij al zeiden; aan vooringenomenheid heeft men niets is altijd een zwaktebod.Men kan de man Donald Trump leuk vinden of niet,eerst maar is afwachten wat hij gaat doen als President.En dat er wat moet gebeuren is duidelijk,de trap schoonvegen van boven af gaat hij al zo doen,politiek gezien hard nodig zoals ook in NL.Maar volgend jaar maart zal hier het uur van de verkiezingswaarheid klinken.
  8. Vrijheid

    Bepalen van betrouwbare kennis

    De spijker op zijn kop @WillempieKort en krachtig en duidelijk.
  9. Hen die het geheimenis kennen van wat daar plaats vindt is het een groot feest al is het maar een reguliere Heilige Mis.
  10. Mooi plaatje uit de hindoe wereld. Tja en weer moeten wij zeggen wat @ineke-kitty naar voren brengt zou theologisch kunnen kloppen als men uit gaat van een bepaalde protestantse theologie en uitleg met wat aantekeningen van uit die hoek gezien,maar goed het Boek Openbaring uit de Heilige Schrift liegt niet en daar is @ineke-kitty van uit gegaan;niet zo gek natuurlijk.
  11. Over jullie kerk????? Maar je hebt het nog steeds niet begrepen tja....................
  12. Als je er niet tegen kan dat er in de discussie iemand vakmatig de vraag stelt,begin dan zo,n draad niet die over Liturgie wetenschap gaat.
  13. Als je niet begrijpt wat wij bedoelen begin dan niet zo draad en laat het dan over aan Liturgie wetenschappers.
  14. Kerkdienst dus protestants want die hebben zogenaamde kerkdiensten;wij zijn benieuwd wat deze mensen vinden van hun kerkdiensten. Eigenlijk wel een leuk onderwerp.
  15. Vrijheid

    Bepalen van betrouwbare kennis

    Eindelijk wijs geworden
  16. Vrijheid

    Bepalen van betrouwbare kennis

    Je heb ook altijd nog de bomenknuffelaars.
  17. Allemaal een beetje heen en weer gepraat wat er zou kunnen gebeuren.velen zien dat niet maar de islam is bezig aan het imploderen.En de grote verdrukking zal uit ons midden komen ,maar voor die tijd zal nog en een en ander uit gevochten worden. Maar het ging hier over Donald Trump de nieuwe president van de VS,eerst maar is rustig afwachten wat hij gaat doen,het zou wel is ten goed kunnen komen voor heel de wereld. Laten men hier op houden om waarzegger en ster te zijn met glazen bol zoals op de kermis. Hen die de geschiedenis kennen en zo ook theologisch bijbelkennis hebben w
  18. Juist------------------maar velen slapen en houden van hun gemak;maar ook dat is niks nieuws ,in dit land is het altijd al zo geweest dat een kleine groep strijd voor de ander.Dit land is al eeuwen verdeeld .Hopelijk komt er na de schoonmaakverkiezingen in maart 2017 is een eind aan. De oude wapenspreuk van dit land was en is EENDRACHT MAAKT MACHT,mee genomen door de Zuidelijke Nederlanden.Nu is de wapen spreuk IK ZAL HANDHAVEN.......................het zal is tijd worden .
  19. Vrijheid

    Dopen

    Er kan maar een visie zijn op het Heilige Sacrament en die is van de Heilige Kerk van alle Tijden en Plaatsen staande in de Apostolische Successie.
  20. Waarde; het is het nieuws van de dag,en ook dit forum is bij de tijd
  21. Het was de beste politieke rede ooit van na de oorlog van Geert Wilders,maar als je die drie vol van haat rechters zag zitten........... bij een veroordeling van Geert Wilders zal de overwinning in maart 2017 totaal zijn. Wat moet er gebeuren........................ VRIJSPRAAK
  22. Kan je lang wachten de Trump Christen bestaat niet.wel mensen die er genoeg van hebben en Trump gestemd hebben voor de grote politieke schoonmaak;gaat ook in maart 2017 in Nederland gebeuren.Wen er maar aan.
  23. Dus je levert zelf het bewijs dat @ineke-kitty gelijk heeft.
  24. Je kan @ineke-kitty nou wel uit schelden en beledigen om dat het jou niet bevalt,maar laat ze nou toevallig helemaal gelijk hebben.
  25. Juist.En men vergeet dat Israel zijn vijanden verpletterend zal weg vagen van deze aarde.Voorts dat het volk Israel volledig toe Jezus de Christus zal komen.Waar is toch het vertrouwen gebleven,het is toch zo dat aan Hem de overwinning is en wij hebben te strijden en vooral te bidden,ORA ET LABORA. Er zal maar een vlag geplant worden op de tempel berg en dat is de Kruisvaan;en allen Jood Griek Chinees enz enz kunnen door dat Levendschenkend Kruis zalig worden,dat gaat er plaatsvinden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid