Spring naar bijdragen

Anti-Christen,maar wel Pro-Jezus

Members
  • Aantal bijdragen

    24
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Anti-Christen,maar wel Pro-Jezus

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.myspace.com/premnathgonesh

Profile Information

  • Interesse
    Black/Dark/Folk/Death/DoomMetal en licht klassieke muziek(geen mozart!)
  • Beroep
    vpk.
  1. The Sins Of They Beloved-All Alone Saturnus-Thou Art Free Dark Funeral-My Funeral Theatre Of Tragedy-A Rose For The Dead Samengevoegd: Megadeth-A tout Le Monde
  2. Als de imam(moslimgeestelijke) vandaag zegt:we gaan alle christenen vervolgen.Ik weet zeker dat al die lieve moslims mee gaan doen.
  3. Nu we met de islamisering te maken hebben moeten er duidelijke regels komen van wat wel en niet mag.De islam is niet te vergelijken met bijv. het christendom,hindoeisme,hare krishna enz. enz. De islam heeft geen recht zich te vestigen en zich te ontplooien in een westerse samenleving,daar de islam het nederlandse rechtssysteem NIET erkend.Dat is een feit. Samengevoegd: En de nederlandse cultuur is gebaseerd op de joods/christelijke tradities en daar moeten we ons ook aan houden.
  4. Ik noem mezelf anti-christen omdat ik niet met christenen ,die een vertekent beeld van het geloof in Jezus Christus geven ,geassocieerd wil worden. Ik ben tegen religie in welke vorm dan ook ,die mensen met geweld of dmv indoctrinatie op iemand wil leggen Samengevoegd: En wat zegt Jezus tegen 'hoeren' en 'tollenaars'? Het enige wat Hij zegt is: Ga heen en zondig niet meer. Je kan geen appels met peren vergelijken.Jezus ging niet met ze om ,om hun te stimuleren dmv bijv. een mooi bordeel bouwen enz enz... Samengevoegd: Wacht maar af...binnenkort is het o.v. in nederland ge
  5. Zij laten de Islam hun gang gaan hier in Nederland,kerken verdwijnen,moskeeen worden ipv de kerken gebouwd(met subsidie van de overheid).Ontwikkelingsgeld (onze belastingcenten) gaan naar Palestina wat weer in handen van Terreurbewegingen komt om wapens van te kopen.Miljarden worden zo naar al die islamitische landen gepompt.Het toestaan van islamitische scholen in Nederland.Nederlandse slagers verdwijnen,islamitische slagers komen voor in de plaats.Waar kan ik nou een lekker stuk karbonade halen.Kijk maar in bijv. Den Haag. De regering grijpt niet in als er op een pro-palestina betoging i
  6. Ik heb het juist over de Christen Unie,SGP en niet te vergeten het CDA...Jezus zou zich schamen wat zij doen als zgn. christenzijnde.
  7. Wat betreft Geert,hij heeft mijn volledige steun.Ook vanuit mijn geloof,daar geen enkele van de zgn / christelijke partijen pro-Israel zijn.Een schande.
  8. Ik baseer mijn reden op 't feit dat de nederlandse regering alles maar toe laat zodra het om moslims gaat.Geert Wilders is de enige die er wat van durft te zeggen en die tevens ook pro-Israel is. Samengevoegd: Niet voor niets noemde dhr. Wilders het CDA,Christenen Dienen Allah
  9. Men moet duidelijk zijn,de somalische christenen worden vervolgd door somalische moslims.Dit is de waarheid.De Nederlandse regering grijpt niet in,want dat is discriminatie voor de moslimgemeenschap en daar zijn dhr. Balkenende en co. bang voor.Die willen iedereen te vriend zijn.
  10. Dus als je pedosexueel ,zoosexueel,necrofiel bent,dat is dan allemaal normaal?geen afwijking?
  11. Ik ken ook zat homo's,ga eens in gesprek met verschilende homo's en vraag door en dan kom je pas veel te weten,je moet niet naar de buitenkant kijken ,maar naar de binnenkant van de persoon.Het is niet alleen blijheid enz. Samengevoegd: Sommige mensen durven/willen niet verder kijken dan hun neus lang is en alsmaar kritiek geven.
  12. Kijk ,als een kind van jongs af aan haar/zijn homosexuele ouders ziet,dan denkt dit kind dat het normaal is.De meeste mensen die kampen met homosexualiteit is ontstaan door opvoeding.Bij homosexuele mannen,meestal ontbrak er een vaderfiguur in het gezin,door alleen een vrouw opgevoed,of is sexueel misbruikt.
  13. Mag een homo liefhebben? Jazeker,waarom niet,wij zijn allemaal mensen.En God houdt van ons allemaal.Het maakt niet uit wat je bent homo/hetero,lesbo. Mag een homo echtpaar kinderen adopteren? Ik zeg nee in het belang van het kind en de wetten van de natuur.Ze mogen wel een kind adopteren,maar niet opvoeden,bijv dat het kind in z'n eigen gezin/tehuis opgroeid,maar dan financiele steun ontvangt. Het is niet eerlijk t.o.v. het kind om hem/haar homosexuele gewoontes aan te leren.Zeer frustrerend voor het kind .Het kind gaat naar school,zijn /haar vriendjes heeft een papa en een mama en h
  14. Bonaventura,je snapt het niet of wilt het niet snappen.Denk nou eens logisch na,een penis is er voor een vagina.Daar zijn ze voor gemaakt.En daar kan je niet omheen draaien.Punt uit.Natuurlijk kan je op andere manieren bevrediging hebben met het geslachtsdeel,maar je moet mijn woorden niet gaan verdraaiien.Goed lezen en als je het niet begrijpt aub vragen.Wees gegroet.
  15. De natuur heeft afwijkingen.Maar dat is dan duidelijk een 'afwijking'.Is een penis gemaakt om een anus binnen te dringen??? Samengevoegd: Wat is het doel als je dan in een anus klaarkomt,wat gebeurd er met het zaad? Niks,want dat is onnatuurlijk.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid