Spring naar bijdragen

ThisWarIsOurs

Members
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit
  1. ThisWarIsOurs

    Kán Green Day?

    Quote: Op donderdag 22 oktober 2009 00:25:16 schreef Rudibu het volgende: [...]Aha, dank voor je uitleg. Ik liet me waarschijnlijk een beetje op het verkeerde been zetten door de eerste vier letters in het woord 'punkpop'. Gelukkig ken je je klassiekers: Dead Kennedy's (Crass, Discharge) Maar ik wil graag van de TS nog even weten wat zij bedoeld met: [...] Ik wil weten of de band een soort boodschap brengt, ik heb veel topics gelezen en daar staat dat het niet kan vanwege de boodschap.
  2. ThisWarIsOurs

    Kán Green Day?

    Ik denk het wel, maar wie ben ik om dat te zeggen?
  3. ThisWarIsOurs

    Kán Green Day?

    Wie weet kent iemand Green Day van Basket Case, American Idiot of Boulevard of broken dreams. Kan zulk soort muziek volgens christenen?
  4. Ik was nog iets vergeten, het begin van alles. Geloven jullie in adam en eva? Want ik zat laatst na te denken over de big bang en de evolutietheorie. Allemaal onzin volgens mij, want in het begin was er niets, en toen ontplofte het? Juist ja. En, eén soort aap veranderd, en de rest niet? Wat denken jullie?
  5. Ja hoi, ik heb me net aangemeld, en tja, heb 2 vraagjes aan gelovigen. Ik geloof wel of niet, ik weet het niet precies, ik geloof niet dat er echt een soort hemel en hel is zoals men denkt zoals deze is. Wel denk ik dat er iets is na het leven, niet dat het gewoon over is. Ik denk ook dat er een reden moet zijn voor alle ziektes, bacteriën ja. Maar er moet toch echt iets gebeuren als je een perfect gezond lichaam hebt en OPEENS heb je een ziekte. Ik geloof niet dat dat het werk is van een bacterie. Bacteriën zijn overal, dus dan zou je vele ziektes hebben. Daar moet toch iets achter zitt
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid