Spring naar bijdragen

Borrelnootje

Members
 • Aantal bijdragen

  60
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

  Nooit

Over Borrelnootje

 • Rang
  CrediGup

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.krux.nl en www.kerknieuws.nl

Profile Information

 • Interesse
  Muziek//TV
 • Beroep
  Programmamaker
 1. Borrelnootje

  Homo Zoekt Kerk

  De laatste aflevering (+ items) van Homo Zoekt Kerk is nu te zien op link en link !
 2. Borrelnootje

  Homo Zoekt Kerk

  Quote: Op dinsdag 12 januari 2010 16:52:04 schreef Propje het volgende: [...] Ik probeer dus een kerk te vinden die voor Bijbel kiest, niet een kerk die alles accepteert wat ik fijn zou vinden.. Ik snap dit punt en vind je hier goed en duidelijk in. Maar toch ligt het aan ieders interpretatie van de Bijbel. En die verschilt vaak tussen kerken.
 3. Borrelnootje

  Homo Zoekt Kerk

  Quote: Op dinsdag 12 januari 2010 15:22:33 schreef Propje het volgende: [...] ik heb ook nog niet gekeken maar idd krijg ik ook t gevoel dat er een kerk bij de mens gezocht wordt, ipv dat de mens zich aanpast aan Gods woord.. Jij doet waarschijnlijk precies hetzelfde, want jij (en ik ook) zoekt waarschijnlijk de kerk die het beste bij je past.
 4. Borrelnootje

  Homo Zoekt Kerk

  Quote: Op dinsdag 12 januari 2010 13:57:29 schreef Eli7 het volgende: Eerste opmerking iig alvast na aanleiding van de titel van het programma: Met een titel 'Homo zoekt kerk' ga je volgens mij best wel uit van de mens en wat zijn wensen zijn. Maar is het juist in de kerk niet zo dat mensen zich zouden moeten conformeren naar wat God wil? Het zou niet zo moeten zijn dat er voor ieder groepje een eigen kerkje is. De kerk is voor iedereen, maar dan wel op Gods voorwaarden. Je hebt zeker een goed punt. Ik heb voor deze titel en insteek gekozen omdat de IKON veel traditionele kerken in de achterban heeft. Om hun een erkenings punt te geven. Het zou inderdaad kunnen om een vervolg te maken; Homo Zoekt God
 5. Borrelnootje

  Homo Zoekt Kerk

  Hallo leden van Credible, De afgelopen maanden ben ik bezig geweest om het programma Homo Zoekt Kerk te ontwikkelen/maken. En zie hier het resultaat; link Ik ben benieuwd wat jullie hiervan vinden en hoop jullie mening te horen! Dus ik kom af en toe even op credible kijken om te reageren. Veel kijk plezier! Groet, Robert
 6. Borrelnootje

  They Sold Their Soul for Rock n Rol

  Degene die They Sold There Souls For Rock And Roll heeft opgezet komt diep uit de metal scene waar hij ook vreemde dingen heeft uitgespookt. Maar betekent niet dat Rock muziek meteen van de duivel is. Ik zit zelf ook in een wat zwaardere band, en geniet volop van rock. Ik heb de film niet gezien maar hoorde van mijn broers dat ze daardoor niet konden slapen hun vraag "Maar dan zit overal iets duisters achter". Ook een website die er mee bezig is; link
 7. Borrelnootje

  Ken de homo die je veroordeelt

  Quote: Op woensdag 11 november 2009 15:57:40 schreef Barbapapa het volgende: [...]De mening van christenen is de Bijbel. De vraag is hoe je deze ook leest!
 8. Borrelnootje

  Ken de homo die je veroordeelt

  sowieso is dat vingertje soms irritant. In mijn eerdere posts zei ik dat het heel modern is om alles maar te weten. Maar goed ik zal niet afdwalen..
 9. Borrelnootje

  maagd

  Laten we het samen doen!
 10. Borrelnootje

  maagd

  Het is denk ik belangrijk om te weten dat je lichaam een tempel is. En hiet met alle zorg voor te zorgen, net zoals we voor de aarde en alles wat daar in woont moeten zorgen (eerste taak van de mensheid).
 11. Borrelnootje

  Ken de homo die je veroordeelt

  It died
 12. Borrelnootje

  Ken de homo die je veroordeelt

  Quote: Op woensdag 11 november 2009 14:29:56 schreef RawRanX het volgende: [...] De wortels. De mensen die er voor hebben gezorgd dat de jongens & meisjes niet voor hun geaardheid uit durven te komen. Meten op de pijnbank worden gelegd. En niet dat er weer een documentje komt over een leuke rondreis langs kerkjes en zo. Kan je er zelf dan geen aandacht voor geven. Start een stichting op, geef zelf geluid aan dit onderwerp. Het is goed om kritisch te zijn op programma's. Maar denk aan de mensen waar dit programma wel aansluiting heeft.
 13. Borrelnootje

  Ken de homo die je veroordeelt

  Quote: Op woensdag 11 november 2009 14:10:40 schreef RawRanX het volgende: Dat heet geestelijke ontspanning. En heeft helemaal niets en dan ook niets te maken met het onderwerp. Oke
 14. Borrelnootje

  Ken de homo die je veroordeelt

  Quote: Op woensdag 11 november 2009 14:04:07 schreef RawRanX het volgende: [...] Nou, ik vraag mij gewoon af hoe die mannen dat doen zo een regenton in elkaar zetten. Ik snap dit antwoordt ook niet. Kan je uitleg geven wat je daarmee bedoelt. Waarvan is je voorbeeld afgeleid.
 15. Borrelnootje

  Ken de homo die je veroordeelt

  Quote: Op woensdag 11 november 2009 13:45:43 schreef RawRanX het volgende: [...] De vertakkingen zijn er al. Je moet daarom de wortel uit de grond rukken. En dat met een hoop geweld. Je hebt nu de kans de tegenhangers op de pijnbank te leggen. Langzaam gebeurt er toch wat, bijvoorbeeld (somige kerken) de gereformeerde en hervormde gemeenschappen wilden liever dat het onderwerp niet bestond. Nu komt er langzaam beweging in; RefoAnders. Wie noem je de tegenstander? En zijn deze tegenstanders ook gewoon geen slachtoffers van het systeem?
×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid