Spring naar bijdragen

Re: FAQ Geloof Algemeen


Aanbevolen berichten

FAQ Geloof Algemeen

• Wat houdt Geloof Algemeen in, waar is het voor bedoeld.

Het subforum Geloof Algemeen is bedoeld voor het stellen van alle vragen die met het geloof te maken hebben, tenzij het beter past in één van de andere subfora van Geloof (te weten: Geloofsleven, Bijbelstudie, Theologie, (Jeugd)kerken/ gemeente en Levensbeschouwing).

Dit subforum is voor iedereen toegankelijk, nog niet bekend zijn met het onderwerp, is dus geen reden om niet mee te mogen doen. De geloofbelijdenis van Nicaea (zoals genoemd in de algemene FAQ) is de basis voor dit subforum, dit houdt in dat je geen uitspraken kunt maken die daar tegenin gaan.

• Waar moet je op letten bij Geloof Algemeen.

Omdat dit topic bedoeld is als toegankelijk voor iedereen, vraagt dat ook van iedereen om geduld met elkaar te hebben. Enerzijds met de gebruikers die veel kennis bezitten over dit onderwerp en anderzijds met de gebruikers die beschikken over minder kennis. Wees elkaar behulpzaam en schrijf je posts zodat ze voor iedereen te begrijpen zijn.

• Hoe kun je het team van Geloof Algemeen bereiken.

Geloof algemeen valt onder het forum Geloof. Voor vragen over Geloof algemeen kan daarom gemaild worden naar het team van Geloof: Dingo en Henriëtte. Je kunt ze bereiken via forum@credible.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid