Spring naar bijdragen

De FAQ van de Koffiebar


Aanbevolen berichten

FAQ van Koffiebar

Dit is de specifieke FAQ voor de koffiebar, ook is de algemene Credible FAQ hier van toepassing.

Wat is de Koffiebar?

Dit is het subforum waar gezelligheid, op een voor iedereen, leuke manier mogelijk is. De Koffiebar is bedoelt om gezellig te praten met elkaar, waar je even tot rust kunt komen. Ook kun je een serieuze discussie voeren die niet in geloof algemeen past. Belangrijk is het dat anderen kunnen snappen waar het over gaat, dus maak het onderscheid tussen MSN en Credible.nl.

Welke richtlijnen zijn van toepassing op de koffiebar?

Om te voorkomen dat de Koffiebar verzand in een digitale zandbak, hebben we een aantal topics waar een limiet qua lopend aantal aan verbonden is. Zo mogen er twee kletstopic zijn, hierbij kun je denken aan een café achtig topic, een jaargetijdentopic enz. Daarnaast mogen er drie spel topics tegelijkertijd open zijn. Mochten er meer topics lopen dan in deze richtlijn aangegeven staat, dan zal de crew beslissen welk topic gesloten wordt.

Daarnaast moedigen we jullie aan om naast de koffiebar ook actief deel te nemen aan de overige discussies op Credible.nl. De koffiebar is er als ontspanning, het is op Credible echter geen hoofdzaak.

Hoe zit dat met oudere topics?

Wil je een onderwerp bespreken waarover al een topic open is, dan kun je hierin verder gaan. Is er een jaar of langer niet gereageerd in dat topic, dan mag je een nieuw topic openen en zal een crewlid het andere/ oudere topic sluiten. Dit topic zal verplaatst worden naar het archief. Het is echter niet de bedoeling om een topic terug te plaatsen wanneer je een onderwerp opnieuw wilt bespreken, daarvoor kun je dan een nieuw topic openen. Ook is er een verzameltopic voor allerlei onderwerpen, waarvan alles in gezet kan worden. Denk aan vragen die te groot zijn voor 'Korte vragen' topic, maar te klein voor een eigen topic. Of wanneer je een leuke test hebt, deze te groot is voor een kletstopic, dan kan het daarin gezet worden.

Wanneer er in een topic meer dan 6 maanden niet gereageerd is, zal het worden gesloten. Op die manier houd je een frisse wind in de Koffiebar.

Hoe zit dit met het plaatsen van foto's in de koffiebar?

Wanneer een topic alleen gericht is op foto's, hoort deze niet thuis in de koffiebar maar in het fotoboek. Los daarvan kan het voor komen dat je een foto in de koffiebar wilt plaatsen, dit mag, waarbij we je aanraden om even de FAQ van het fotoboek door te nemen, over de richtlijnen voor het plaatsen van foto's.

Hoe kan ik de mods bereiken?

Voor vragen kun je Crew bereiken via: forum@credible.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 7 months later...
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid