Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 319
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Wat is er toch mis met Obama?

Die man heeft een CV-tje waar je U tegen zegt. cum laude (Rechten) afgestudeerd op Harvard, ervaring in economie en politiek. Universitair docent geweest en advocaat. Nu dan senator.

Ik ga al bijna mijn mening bijstellen en denken dat die man misschien wél een goede president gaat worden.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

[...]

goh.. wat een argument

Okee, Bos is niet donker en kan wat minder mooi praten, voor de rest is er weinig verschil. Op alle problemen "Yes we can!" roepen lost weinig op. Het is erg vaag wat Obama's overtuigingen nu echt zijn. Hij stemt altijd braaf met zijn eigen partij mee, is nooit echt zelf met wetsvoorstellen gekomen. McCain heeft wat dat betreft een veel duidelijker profiel.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Dat maakt Powell ook zwak: als je je zo voor andermans karretje laat spannen...

Tja in die dagen was het wel van "If you are not with us, you are against us". Ik geloof dat er in de pers ook nauwelijks sprake van zelfreflectie was in die tijd.

Quote:

En wat Obama "zo goed" maakt kan beter beantwoord worden door iemand die Obama "zo goed" vindt.
knipoog_dicht.gif

Jij hebt overigens als ondertitel "Obama-Biden" staan.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

[...]

Dus hij moest de onwettige en onnodige oorlog tegen Irak wel verkopen, om zo zijn steun te laten blijken voor de onzinnige oorlog tegen Afganistan? Logisch
party.gif

Jij leest niet goed. Het kan best zijn dat Powell het verder wel eens was met het beleid van Bush en dan heb ik het niet alleen over Afghanistan. Opstappen betekent dat de steun voor dat beleid aanzienlijk verzwakt wordt. Als immers de minister van Buitenlandse zaken al opstapt ... hè? Ik kan me voorstellen dat Powell prioriteiten heeft gesteld en op grond daarvan besloot aan te blijven.

Anyway, hij geeft tenminste fouten toe. Dat is al wat in de politiek. Misschien was hij teveel schoothond, maar als je zelf president bent, dan ben je niemands schoothond.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Ik lees niet goed? Dat zal het zijn ja!

[...]

Ja, want ik had na oorlog in Afghanistan ook "etc." staan. knipoog_dicht.gif

Quote:

[...]

Ik geloof dat Bush constant schoothond is geweest van zijn adviseurs.

Ik geloof dat niet. Ik geloof niet dat Bush overgehaald is door Cheney om oorlog in Irak te gaan voeren. Ik denk dat Bush de overtuiging had dat zijn pa niet is herkozen omdat hij de klus in Irak niet heeft afgemaakt en dat hij daarom zelf dat wilde doen. Ik denk echt dat je Bush onderschat.


Samengevoegd:

Anyway om op Powell terug te komen: het kan ook zijn dat hij is aangebleven omdat als hij zou weggaan er niemand zou overblijven om achter de schermen de haviken binnen het kabinet te temperen.

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid