Spring naar bijdragen

Knipoog van God


Aanbevolen berichten

Quote:
Op donderdag 19 mei 2005 14:46:00 schreef Doortje het volgende:

Ik was ook erg aangesproken door dat nummer... het maakt niet uit hoe en wie ik ben, als ik maar onthoud dat ik van Hem ben!

ja idd smile.gif

het was gewoon ff precies wat ik moest horen, want ik zat gewoon niet lekker in me vel enzo...

We zijn van Hem en Hij houdt van ons, no matter what!!!

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 559
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

I am a flower quickly fading

here today and gone tomorrow

A wave tossed in the ocean

a vapor in the wind

Still You hear me when i'm calling

Lord You catch me when i'm falling

And You told me who i am:

I am Yours!!!

zo mooi

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:
Op zondag 08 mei 2005 10:19:09 schreef Ann het volgende:

vragen om hulp van gidsen en dat krijgen,vragen om een parkeerplek in een drukke winkelstraat(doet mijn moeder altijd) en net voor de winkel waar je moet zijn 1 vinden.owja en mijn moeder vroeg aan haar gids om haar te helpen bij een westrijd in de lesse(met duikmateriaal aan) 2mannen haalden haar in waaronder mijn vader. en ze hoorde een stem die zei : je zal zelfs sneller zijn dan de mannen.en ze heeft ze voorbij gezwommen en gewonnen
puh2.gif
van 50 deelnemers.

en ikzelf zie alles als een knipoog,een bloem die uitkomt die ik heb geplant,de zon die opkomt,een regenbui een onweersbui,paranormale waarnemingen die ik heb en een liedje op de radio horen vanwaar je weet dat de tekst met jou te maken heeft.

Prachtig...!!!

party.gifparty.gifparty.gifparty.gifparty.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

nog zo'n knipoog, ik was dus naart ziekehuis gegaan voor me knie (scheurtje in me miniscus) en die artsen kijke naar die foto's joh, en vrage sins wanneer ik dat heb.

nou ongv 3/4 jaar, nooit egt last van gehad, kan alles nog doen, springe, fietse, renne, zwemme...en die artsen toen weer kijke. Zegt die man, "ik weet niet hoe het kan, maar aan die scheur te zien had je knie het een half jaar er al helemaal mee moeten opgeven."

Heb echt een heel druk jaar gehad met mijn sport en examen jaar enzo. Heel veel wedstrijden, NK's en andere dingen waar ik me knie redelijk hard nodig had.

Nog nooit op een extreeme manier last gehad van me knie, heel af en toe een klein steekje als ik een beetje raare beweging maakte tijdens het sporten.

Dat noem ik nou is een knipoog van God. Heb egt het gevoel dat hij gewoon het afgelope half jaar zijn hand om mij en me knie heb gehad zodat ik gewoon kon doorgaan met wat ik aan het doen was.

*loves God*

Link naar bericht
Deel via andere websites

Vond ik toch wel bijzonder smile.gif

Aan het begin van dit jaar waren er een paar enthousiastelingen die ons vanalles wilden leren over het verstaan van Gods stem enzo. Ik heb me daar toen vanaf gekeerd omdat naar mijn idee het concept achter de gebeds groep zelf (het bidden voor school) verloren ging. We baden niet meer, maar waren alleen maar bezig met die lessen, waar ik me niet in kon vinden omdat ik voor mijn idee verplicht mee moest doen. Diegene die de "lessen" gaf had dat zo geleerd ergens. Voor mij was het allemaal hardstikke vaag en ik had het idee alsof ik in het diepe werd gegooit zonder te kunnen zwemmen. Eerst een kwartiertje theorie en dan in de praktijk brengen. Ja hoor maar, niks voor mij. Ik ben daardoor zelfs bij de gebedsgroep weg gegaan omdat het me echt tegenstond.

Nu, een paar maanden later doe ik op school een ministry curcus waar ook dat verstaan van Gods stem aan bod komt. Het is dezelfde methode, alleen word het door mensen die er voor opgeleid zijn gegeven waardoor het veel helderder is.

God zorgt er altijd voor dat je van A naar B komt, desnoods via C en D... party.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Had vandaag ook een knipoog van God.

Vrienden van ons, I ( vrouw, kinderarts ) en P ( kolonel ), probeerden al jaren kinderen te krijgen. Toen I 35 jaar was lukte dat eindelijk, kregen een jongetje, helemaal blij. Toen I 39 was ( 3 weken geleden ) kregen ze een meisje. Nog blijer. P was net terug uit Irak, ongeschonden, had het helemaal voor elkaar. Dus vorige week vrijdag krijgt I opeens, helemaal plotseling, random, ad hoc, een hersenbloeding. Raakt in een coma, is na 48 uur al hersendood verklaard en wordt vandaag van de beademing afgehaald ( kan niet zelfstandig meer ademen ). Wij zijn dus meegeweest toen P met zijn 6 jarig zoontje en zijn 3 weken ouder dochter naar het ziekenhuis is gegaan om hun de moeder te laten zien. Dat was ongeveer even gezellig als het klinkt.

Zo heb je alles, zo heb je niets.

Was dit nou ook een knipoog van God aan P? Ik denk dat hij het dolgraag wil weten.

Of komt dit door het eten van een appel. Of gewoon random. Of kon God Satan niet tegenhouden. Alle respect voor het geloof, maar als je zoiets ziet gebeuren..

Blij dat ik zowiezo niet geloofde, ik had het mezelf niet kunnen uitleggen wat voor hand God hier in had gehad.

NB: commentaren als: Gods wegen zijn ondoorgrondelijk worden opgevat als beledigend.

Verplaatst naar: http://forum.credible.nl/topic.php?id=4905

Link naar bericht
Deel via andere websites

Hoi Brains, je verhaal en frustraties snap ik heel goed. Iedereen heeft met die gevoelens en ideeen te maken, zelf heb ik er de afgelopen 2 jaar mee rond gelopen.

Ik denk dat je op sommige dingen nooit een antwoord zal ontvangen in dit leven, sommige dingen zijn nu eenmaal niet te verklaren naar mijn idee....

Je post past duidelijk niet in dit topic, wel snap ik dat je deze vragen wilt uiten. Ik stel voor om even te zoeken naar een topic waar je vraag wel past en anders een nieuw topic openen met jouw verhaal en jouw vragen...

Liefs diaan

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik zit zo vrijdagmiddag op de fiets, en ik zat zo half te bidden/zingen 'geef me vreug, en ik geef U eer' na een moeilijke wiskunde les, en omdat het warm was stopte ik even om wat te drinken. Komt opeens een groep meisjes (10 ofzo) waar ik mentor-leerling van ben en roept er één 'High Five!' en geven ze me allemaal een High Five. Ik begon hierdoor natuurlijk te lachen en was direct weer in een goede stemming. Dit zag ik toch wel als een knipoog van God.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Gisteren kregen we een hele leuke knipoog van God!

We kwamen uit de kerk en liepen door de stad. Overal stonden kraampjes vanwege de jaarlijkse meimarkt (die altijd op zondag moet plaatsvinden). We hadden best een lege maag, maar wilden niks kopen. Op een gegeven moment kregen we allevier gratis een overheerlijk broodje aangeboden....

Wow, wat een knipoog big-smile.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik weet niet of dit mag in dit topic, maar ik heb hier gewoon moeite mee. Ik vind dit hele topic zo hypocriet, zo walgelijk.

"woei God biedt me een gratis broodje aan". Ik als rijk westers persoon die een baantje kan trekken in de gratis broodjes die ik eigenlijk toch niet nodig heb en dus maar aan mijn hond geef"

Dit, versus "oh kijk, mama is nu ook dood, hmm, dan zorg ik wel voor mijn 4 broerjtes en zusjes, waarvan de helft aids heeft. Dat kan best, ik ben tenslotte al 9, en misschien vind ik wel iets te eten bij die aardige europese meneer die zo graag aan me zit".

Hoe kunnen jullie dit soort topics hebben, en er nog van genieten ook. Kunnen we het krijgen van gratis broodjes niet gewoon aan toeval wijten. Want als God werkelijk zich meer bekommerd om het geven van gratis broodjes aan mensen dan de tigmiljoen aids slachtoffers, kindertjes met leukemie en ga zo maar door, dan hoef ik echt zo nodig niet naar de hemel. Ik hou het echt geen eeuwigheid uit dan.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik ben het met Brains eens. Als je internet hebt kun je ook best een broodje kopen als je honger hebt. Als je dat er niet voor over hebt, betwijfel ik of je wel echt honger hebt, aangezien honger in Nederland niet zo heel veel voorkomt.

Dingen als "ik kreeg een gratis broodje omdat ik te gierig was zelf geld uit te geven" of "ik vond een tientje op straat" horen imho niet thuis in dit topic.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Tja uberhaupt vind ik dergelijke kleine dingen niet thuishoren in dit topic. Ik vind eigenlijk heel dit topic misselijkmakend. Waarom knipoogd God wel naar jou, en niet naar de mensen die het echt nodig hebben. Dat je geniet van zijn schepping vooruit, en dat je dat post oke, maar "hoi! een gratis broodje, bedankt God!" vind ik echt weerzinwekkend.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:
Wie zegt dat Hij dat niet doet?

En buiten dat....Gods knipoogjes zijn voor iedereen, net zoals voor iedereen de zon opkomt.

Ik! Is dit een duidelijk genoeg voorbeeld: ' target='_blank'>www.kwanzaakeepers.com/africa-aids-death-count/africa-aids-death-count.htm

"Wie zegt hij dat niet doet" :S Ik begrijp niet dat je dat serieus durfde te posten.

Link naar bericht
Deel via andere websites

En daar gáán we weer. Iemand post een leuke ervaring, een "knipoog van God", en metéén springen niet-christenen erop: "Goh, en kijk hier dan, en zie die ellende! Wat misselijkmakend en hypocriet is dit weer!" Mogen we hier dan níks leuks meer posten? Moeten we ons maar helemaal gaan inhouden?

Laten we één ding nu héél duidelijk stellen: over ellende wordt in andere topics genoeg gepraat, óók vanuit niet-christelijke hoek. In dit topic mogen zulke dingen gewoon worden gepost, zonder gezeur van mensen die dit o zo schijnheilig en hypocriet vinden. Het kan niet zo zijn dat je hier niet eens meer kunt posten zonder allerlei aanvallen.

Als niet-christenen of wie dan ook het vanaf deze post nog steeds nodig achten om dergelijke afbouwende en totaal ongepaste posts te posten, hoe goed je ook meent in je gelijk te staan, zullen er berispingen worden uitgedeeld. Kate had gewoon een leuke ervaring gisteren en zag dat als "knipoog van God". Dat heb je maar te accepteren, klaar.

Over deze post valt nu niet te discussieren. Als je er problemen mee hebt, stuur dan een mail naar crew.png. Hier gaan we dus als de wiedeweerga weer BOT.

Glenn-edit: spambots schrikken niet van een spatie.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Op maandag 30 mei 2005 12:34:22 schreef essie het volgende:

Als je internet hebt kun je ook best een broodje kopen als je honger hebt

Brains, Abbath en Essie,

Ik was er vanmiddag niet, vandaar - wat laat - toch nog een laatste reaktie:

Eerder schreef ik al dat jullie er niks van begrepen, en dat doen jullie blijkbaar nog steeds niet. Vraag je eens af waaròm we niks wilden kopen! (Het heeft niets met geld te maken, want we kunnen best een broodje betalen). En juist dáárom zie ik het als een knipoog van God.

Natuurlijk zijn er heel veel mensen op de wereld die dat broodje harder nodig hadden, maar daar gaat dit topic niet over.

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid