Spring naar bijdragen

Artiest vd week: Stellar Kart (win!)


Aanbevolen berichten

Acht weken lang organiseert Credible.nl in samenwerking met Xnoizz Flevo Festival de \"Artiest van de Week\". Iedere week staat een artiest in de spotlights die tijdens het Xnoizz Flevo Festival 2008 optreedt. Elke week geeft Credible.nl 2 all-in tickets voor het Flevo Festival weg en ook nog eens 2 dagkaarten voor de dag dat de artiest optreedt.


Artiest van de week: Stellar Kartstellar_kart.png

Deze week is Stellar Kart de artiest van de week. De viermansformatie uit Amerika stond vorig jaar op het EO-jongerendagpodium en zorgde voor een knallende kick-off van Flevo 2008 in Tivoli. Reden genoeg dus om het mainstageconcert van deze band op Flevo bij te wonen, op donderdag 14 augustus.

Website: www.stellarkart.com

Gratis MP3: Download gratis Stellar Kart - Innocent.


Winnen?

Wil jij de tickets winnen? Stuur dan nu een e-mail (met eventueel je nickname) naar emailimg.php?id=crZmxldm9AY3JlZGlibGUubmw= . De winnaars worden volgende week bekend gemaakt.


Overige acties:

Maak kans op de nieuwste CD van Stellar Kart door deze Ecard te versturen.

Niet gewonnen? Tot 22 juni ontvang je 10 euro korting op je all-in ticket. Bestel nu.

Bestel de cd EXPECT THE IMPOSSIBLE van Stellar Kart alleen deze week met ? 4,50 korting.


Winnaars vorige week:

2 all-in tickets: Joëlle

2 dagkaarten: Emopunk

Beide winnaars van harte gefeliciteerd. Deze keer niet gewonnen? Gewoon weer opnieuw mailen naar emailimg.php?id=crZmxldm9AY3JlZGlibGUubmw= , wie weet win je deze week wél die felbegeerde tickets!

Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid