Spring naar bijdragen

Artiest v/d Week: Project86


Aanbevolen berichten

Acht weken lang organiseert Credible.nl in samenwerking met Xnoizz Flevo Festival de \"Artiest van de Week\". Iedere week staat een artiest in de spotlights die tijdens het Xnoizz Flevo Festival 2008 optreedt. Elke week geeft Credible.nl 2 all-in tickets voor het Flevo Festival weg en ook nog eens 2 dagkaarten voor de dag dat de artiest optreedt.


Artiest van de week: Project86btn_project86.png

Project 86 is een post-hardcore band uit Californië. De band is geliefd bij veel hardcore-liefhebbers in Amerika en Europa en qua muziekstijl te vergelijken met Korn en P.O.D. Inmiddels heeft de band 7 albums op hun naam staan met goede verkoopcijfers. Ook zijn enkele nummers gebruikt door MTV in populaire series als The Real World.

De evolutie van het schrijven van nummer heeft altijd leven gebracht aan wat Project 86 doet. Het is altijd een grote prioriteit van de band geweest om hun eigen geluid te hebben en niet tweemaal hetzelfde deuntje te maken. De band houdt van uitdaging en probeert altijd buiten hun eigen kunnen te gaan. De band vindt dat de muziek zo voorspelbaar is geworden omdat iedereen wanhopig is om zoveel mogelijk albums te verkopen. Project 86 wil daar zoveel mogelijk buiten blijven en hun eigen hart volgen. Dat maakt de muziek van Project 86 zo uniek.

Website: www.project86.com

MySpace: www.myspace.com/project86

Gratis MP3: Download gratis Project86 - Evil.


Winnen?

Wil jij de tickets winnen? Stuur dan nu een e-mail (met eventueel je nickname) naar emailimg.php?id=crZmxldm9AY3JlZGlibGUubmw= . De winnaars worden volgende week bekend gemaakt.


Overige acties:

Maak kans op de nieuwste CD van Project86 door deze Ecard te versturen.

De CD Rival Factions van Project86 is nu EUR 9,90!

Niet gewonnen? Tot 22 juni ontvang je 10 euro korting op je all-in ticket. Bestel nu.


Winnaars vorige week:

2 all-in tickets: LeeuwtJ

2 dagkaarten: annia

Beide winnaars van harte gefeliciteerd. Deze keer niet gewonnen? Gewoon weer opnieuw mailen naar emailimg.php?id=crZmxldm9AY3JlZGlibGUubmw= , wie weet win je deze week wél die felbegeerde tickets!

Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid