Spring naar bijdragen

Crimineel Duyvendak weg.


Aanbevolen berichten

Eindelijk is het dan zover deze groen links crimineel is dan uit de kamer,nu maar is zien wat het OM gaat doen,want inbreken,bedreigen en mensen hun huis in brand steken is toch nog steeds strafbaar.

Ook crimineel Duyvendak zal voor enige jaren heel wat wachtgeld mee krijgen ,het geld van de eerlijke hardwerkende Hollandse burger.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ach, het is nog veel vreemder dat dit al jarenlang bekend was. Behalve zijn eigen persbericht, zijn alle andere feiten buiten Duyvendak om op straat gekomen. Toch heeft het Nederlandse volk steeds weer deze man verkozen in de Tweede Kamer. Is er een politieke partij geweest die hem die gelegenheid bood en niemand die er ooit naar had gekraaid als de man er niet zelf over begonnen was. Terwijl de feiten gewoon op straat liggen! Duyvendaks activistische verleden is geen nieuws. Het is interessant om je af te vragen hoe het komt dat zijn kop nu wel moet rollen.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

[...]

Omdat we nu gelukkig niet meer zoals de linksmensen denken, maar ook voor onze eigen belangen op komen ipv die van de arme diertjes en het milieu.

Ja klopt, dat deed die knakker van de Nationale Alliantie ofzo ook, Jan Teijn als ik me niet vergis. Die zit nou vast voor kinderpornografie bezit volgens mij. widegrin.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Er komt steeds meer aan het licht bij deze crimineel,maar men had het kunnen weten; voor de politie is hij nog steeds hoofdverdachte nummer een.Duyvendak was ook betrokken en was de man die opdracht gat tot aanslagen ,hij wasd een van de topmensen van RA RA en Onkruid.

Voor het strafrecht is Duyvendak een top crimineel, die noot opgepakt is door dat er geen hard bewijs was tegen hem,de toemalige BVD had deze crimineel allang in de gaten zoheel zijn organisatie.

De kogel zowel aanslagen en moordaanslagen ze komen altijd van links.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Oeps, Sacertje oordelen, was ik toch bijna in de valkuil getrapt. Sorrie Sacertje, ik zal iig voor mezelf eens ernstig in meditatie gaan en voor jou zal ik bidden dat je nooit enig jeugdzonde hebt begaan en als dat wel zo is, dat je de moed zult hebben deze op te biechten, ook als het schadelijk is voor je carriere.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

[...]

Inderdaad, de rechtse mens is in essentie beter, nobeler, minder zondig dan de linkse mens. Rechtse mensen begeven zich niet in criminele sferen.

Die laatste opmerking is niet helemaal waar, hoewel er inderdaad wat voor te zeggen is dat rechtse criminelen eigenlijk, diep in hun hart, links zijn.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik vind het altijd maar zielig eigenlijk. Een Marijnissen die vroeger achter Mao aanliep, een van Baalen die in een brallerige bui de Hitlergroet uitbracht, 'Rooie'Rita die in een kraakpand woonde...

Iedereen heeft zo wel z'n jeudgzondes gehad, bovendien waren dit soort acties vroeger tamelijk normaal en van een 'Robin Hood'-niveau, hoe onbegrijpelijk dat nu ook klinkt. Hoe een hekel ik ook heb aan 'links', veel linkse mensen kunnen toch wel op m'n sympathie rekenen. Misschien juist wel door de discrepantie tussen de goede bedoelingen en het uiteindelijke resultaat...

Link naar bericht
Deel via andere websites

Waar stond dat toch weer, dat iemand onschuldig is tot het tegendeel bewezen is? Vast niet in de Bijbel, daar zal wel iets hebben gestaan als "gooi maar lekker met stenen, als je op basis van wat krantenberichtjes je oordeel al bepaald hebt, wat maakt het ook uit".

Jawel, zoiets moet het zijn.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Niet dat ik het goed wil praten natuurlijk (even die reactie voor zijn), maar ik heb bv een oudoom die in jeugdige opstandigheid en een vaag soort bevlogenheid besloot bij de Waffen SS te gaan. Dat werd z'n dood (weliswaar pas in 1953), maar voor een jongen van rond de 20 is zoiets niet uitzonderlijk. Ik heb geen idee hoe Duyvendak staat tov die acties uit 1985, maar kan me voorstellen dat hij spijt heeft van die onbezonnenheid.

Mijn opa heeft zich in 1943 op de politieschool van Schalkhaar gemeld, in die tijd een broeinest van de SS. Hij even overtuigd Germanofiel als politiek onbenul. Toen hij bevraagt werd naar z'n credenties blies hij uitgebreid de loftrompet over Duitsland, om daarna even uitgebreid z'n afkeuring te laten blijken over de houding tegenover Joden. Met gevolg; afgekeurt wegens platvoeten (=politiek onbetrouwbaar). Dat soort zaken liggen inderdaad meestal vrij genuanceerd. clown.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Moord aanslagen ,inbraak, bedreiging,brandstichting, enz enz op rij van crimineel Duyvendak is geen jeugdzonde meer maar het werk van een crimineel;deze crimineel is nu niet voor niets weg uit de 2e kamer.

Laster is ook een zonde en daaraan maakt Sacerdos zich nu ernstig schuldig aan. Ik zou graag een bewijs willen zien dat Duyvendak iemand heeft vermoord.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ds Dre, laten we samen bidden voor Sacerdos zieleheil engel.gif

Maar on topic, als oudje hier heb ik de jaren tachtig natuurlijk meegemaakt in de onbezonnen leeftijd van een twintiger. Als je me nu vraagt wat ik allemaal heb uitgespookt, dan haal ik de feitjes van de ene gebeurtenis wel eens door elkaar met de feitjes van een andere gebeurtenis. Maar hoewel Duyvendak wat van een acteiver kaliber was dan mijn extreem verlegen persoontje, heb ik ook de nodige dingen gedaan die ik nu niet meer zou doen en sommigen waren ook niet helemaal legaal, we hadden met zijn allen wel bewondering voor mensen die verder durfden te gaan, hoewel vernieling en bedreiging ook toen al in de meeste kringen werden afgekeurd vonden we volstrekte eerlijkheid in onze onnozelheid van de beginnende twintiger, op alle gebieden, heel belangrijk, dat leidde dus soms tot behoorlijk kwetstende situaties van mensen die van mening waren dat alles wat ze vonden ook verkondigd moest worden i.p.v. niet te liegen door te zwijgen puh2.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Het geheel krijgt nog een staartje:

PvdA-columnist schreef Fok-column

PvdA- columnist Rikus Spithorst is de man achter de gewraakte Fok-column waarin opgeroepen werd het huis van Halsema in brand te steken. Dat verklaarde Spithorst vanmiddag tegenover dagblad De Pers.

Eerder vandaag meldde weblog GeenStijl.nl al dat Spithorst, ook woordvoerder van reizigersorganisatie Rover, achter het pseudonioem Driek Oplopers zou zitten.

Het artikel verwees naar eerdere publicaties van Spithorst op internet waar de woordvoerder van Rover zelf zegt dat hij onder het pseudoniem Driek Oplopers publiceert.

Spithorst benadrukt dat het om satirische stukjes gaat:‘Ik schrijf die stukken juist onder een pseudoniem om te voorkomen dat mensen denken dat het om standpunten van Rover gaat. Alles wat ik ambtshalve schrijf, doe ik onder mijn eigen naam,’ zegt Spithorst.

De persvoorlichter hoopt dat mensen zijn persoonlijke en professionele stukken kunnen onderscheiden. Om zijn baan bij de reizigersorganisatie maakt de persvoorlichter zich geen grote zorgen:'De mensen bij Rover weten van mijn columns en vooralsnog heb ik geen woedende bestuursleden aan de telefoon gehad.'

bron

Vervolgens wil de PvdA 'm niet meer hebben als columnist, en Halsema doet aangifte. Dat vind ik dus evenzozeer kinderachtig. Niet dat die column nou briljant was, maar kom op zeg...

De bewuste column

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 weeks later...

Het zegt niet alleen iets over deze tijd maar over dit gekkenhuis wat Nederland heet,en of de stukjes van Spithorst leuk zijn of niet ,hij mag zeggen wat hij wil.Het huis van Halsema in de fik tja als dat zou gebeuren oogst ze wat ze al jaren lang aan het zaaien is met haar vriendje de crimineel Duyvendak.

Leve Spithorst.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Hij mag zeggen wat hij wil inderdaad, maar ik kan me voorstellen dat de PvdA niet gerepresenteerd wil worden door iemand die dit soort oproepen doet richting de leidster van een andere politieke partij. Dat is het lullige van de situatie natuurlijk: je mag zeggen wat je wil, maar houd er rekening mee dat het je je baan kan kosten als je te ver gaat.

Als ik de column zo lees, dan is het mij volkomen duidelijk dat het hem gaat om de vergelijking: stel dat Duyvendak
jouw
adres had gepubliceerd Femke, stel dat ze jouw huis in de fik hadden gestoken. Vind je Wijnand dan nog steeds zo'n integere lieverd? Goed punt denk ik dan.

Slecht punt is dat Duyvendak dit 20 jaar geleden deed, en ik vind dat je iemand niet zomaar kunt afrekenen op daden van zo lang geleden.

Als er nog steeds mensen opgepakt worden die in 1940 1945 een zogenaamde politiek een scheefe schaats gereden hebben wat nu al meer dan 60 jaar geleden is,dan zeer zeker crimineel W.Duyvendak en nog wat van dat gajes.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid