Spring naar bijdragen
JoostG

Re: Mini-FAQ "M, N en M"

Aanbevolen berichten

ALGEMEEN

In de categorie 'wat speelt er' kan worden gesproken over wat er speelt in de wereld. In 'muziek' kunnen allerlei zaken omtrent muziek worden besproken, evenementen kunnen worden aangekondigd in het gelijknamige subforum en in 'media, nieuws en maatschappij' kan van alles worden besproken wat hier van toepassing is.

Media, nieuws en maatschappij.

In dit forum kan worden gesproken over alles dat je opvalt in de maatschappij en in de media. Ook hier geldt: Credible.nl is een christelijk forum dus alles dat hier besproken wordt zal ook aan christelijke normen en waarden moeten voldoen. Deze normen en waarden staan beschreven in de algemene Faq van credible.nl.Heb je een nieuwsberichtje dat je wilt posten? Wellicht is het een idee om deze in het topic ""het is wat" - nieuwstopic" neer te zetten. Deze is speciaal bedoeld voor berichten die eigenlijk geen heel topic behoeven.

Ik wil graag een nieuwsbericht plaatsen. Kan dat?

Ja, daar zijn verschillende mogelijkheden voor:

  • Maak je eigen nieuwsbericht - Je opvallende of interessante nieuwsberichten kunnen op de Frontpage geplaatst worden. Je kunt ze zelf plaatsen via http://www.credible.nl/node/add/nieuwsbericht waarna de redactie ze beoordeelt en plaatst. Als je het zelf niet wilt plaatsen kun je ook de redactie tippen via http://www.credible.nl/contact.
  • Een nieuw topic - Begin een nieuw discussietopic op basis van het nieuwsbericht dat je bent tegengekomen en dat je graag wilt bespreken. Bedenk dan wel één of meer stellingen en/of vragen die je wilt bespreken naar aanleiding van het nieuwsbericht. Tip: kijk of er al een topic is over dat onderwerp. Dan kun je het daar plaatsen!
  • Nieuwtjestopic - We hebben een nieuw topic waar je je leuke, bijzondere en interessante nieuwsfeiten kwijt kunt. Zie hier.

Je bereikt de mods van M, N en M via: forum@credible.nl

Deel dit bericht


Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid