Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

Gast Anon_phpbb

ikzelf zit nu in 6 vwo en heb in totaal 8 tussenuren die ieder 50 minuten duren.. valt niets aan te regelen, ik moet het er maar mee doen vind school bij mij. Meestal ga ik nu huiswerk maken of schilderen in m'n tussenuren, dan hoef ik dat na school niet meer te doen.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik had in de laatste paar klassen van het vwo ook veel tussenuren maar dan zat ik meestal in het teken-/schilderlokaal, muzieklokaal of gingen we met een groepje naar buiten. Daardoor vond ik het al met al niet erg (hoewel ik school verder niet zo leuk vond).

Als ik verhalen van anderen hoor die nu op school zitten, heb ik de indruk zij wel een stuk meer tussenuren hebben. Ik kan me voorstellen dat je het spuugzat wordt. Maar volgens mij is er geen richtlijn voor en kan een school de roosters gewoon zo indelen.

Trouwens, bij mijn zusje op school kun je tegenwoordig je rooster voor een deel zelf invullen en zijn er veel huiswerkuren. Zo proberen ze de tijd zo nuttig mogelijk in te delen.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

[...]Antikapitalistiese pamfletten lezen?

rofl.gif nee, ik stam niet uit de hippie-tijd. Ché had geen betekenis voor ons, Johnny Rotten wel. Wij constateerden dat de wereld toch al naar de klote was, wij droomden niet van een revolutie voor een betere wereldorde, maar van het einde van de wereldorde.

Als bijdrage daaraan spijbelden we, namen middelen in die de hersenfuncties geen goed doen, trokken bizarre kleding aan en hadden onze hoofdbeharing nogal idioot, fantaseerden over het zaaien van dood en verderf, en werden zo langzaam volwassen, kregen een baan en trokken een stropdas aan widegrin.gif

(jaja jongens en meisjes, tegenwoordig ben je dan een moslim-terrorist, in de jaren '80 was je dan gewoon een irritante puber)

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

[...]

rofl.gif
nee, ik stam niet uit de hippie-tijd. Ché had geen betekenis voor ons, Johnny Rotten wel. Wij constateerden dat de wereld toch al naar de klote was, wij droomden niet van een revolutie voor een betere wereldorde, maar van het einde van de wereldorde.

Als bijdrage daaraan spijbelden we, namen middelen in die de hersenfuncties geen goed doen, trokken bizarre kleding aan en hadden onze hoofdbeharing nogal idioot, fantaseerden over het zaaien van dood en verderf, en werden zo langzaam volwassen, kregen een baan en trokken een stropdas aan
widegrin.gif

(jaja jongens en meisjes, tegenwoordig ben je dan een moslim-terrorist, in de jaren '80 was je dan gewoon een irritante puber)

Dus wat je zegt, je bent nog steeds dezelfde punker, maar dan nu eentje die door beroepsmatige functies het burgelijk uniform draagt. puh2.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Tegen tussenuren kan je niets doen hoor, Iggi, ik heb zelf 6 tussenuren per week, en die moet je maar door zien te komen. Huiswerk maken en muziek luisteren of crediblen zijn dan de meest gedane dingen bij mij zegmaar.

@ikweetnietmeerwie die het over 1040 uren had. Tussenuren horen niet bij die 1040 uur hoor. Het gaat erom dat je 1040 klokuren les krijgt op school. Dat resulteert(of met een d, geen ideepuh2.gif) er bij ons op school in dat je je aantal lesuren moet tellen, en dat dan met z-uren (vrije uren waarin je huiswerk doet en die dan afgetekend worden en waar je dus je tussenuren voor kan gebruiken) aanvullen tot een bepaald aantal uur per week. Dit jaar moet je bij ons op school bijvoorbeeld 35 lesuren bezig zijn. Ik heb 32 uur les dus moet ik 3 z-uren maken en dan heb ik nog 3 tussenuren over, waarin ik kan doen wat ik wil.

Er zijn er trouwens zelfs in mijn klas die 9 tussenuren hebben, dat is pas ziek. Valt gewoon niks aan te doen.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Da's het nadeel van de roosterprogramma's die tegenwoordig worden gebruikt, computers hebben gewoon geen flauw benul dat zoveel tussenuren in de week gewoon irritant is. Ouderwetsche roostermakers van vlees en bloed zijn misschien dan minder efficiënt, ze zijn wel een stuk liever voor alle leerlingen in hun roosters. puh2.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid