Spring naar bijdragen

Speakers Union presents The Chariot


Gast Anon_phpbb

Aanbevolen berichten

Gast Anon_phpbb

Exclusief concert met The Chariot (USA) in het poppodium de Kelder in Amersfoort.

\"We don't care if it is the popular thing to do or if it is going to make us money or any of that nonsense, we only write music that we can feel passionate about. Everything else has nothing to do with rock and roll.\" Aldus, Josh Scogin, de zanger van The Chariot die op 24 oktober zijn opwachting zal maken in de Kelder in Amersfoort.

Op 24 oktober organiseert De Kelder in samenwerking met Speakers Union de eerste avond van een reeks avonden onder de naam Speakers Union Live & Loud. Voor deze eerste avond zal de populaire Amerikaanse metalcore band The Chariot zijn opwachting maken samen met The Satire (USA), John Coffey (NL) en Among this All (NL).

Vorig jaar bracht The Chariot hun tweede album uit 'The Fiancée' wat een bovengemiddeld metalcore album was geworden, aldus de muziekpers. Het is een afwisselend en verrassend album en heeft de band de nodige naamsbekendheid gegeven., desondanks blijft het een band die de uithoeken van artistieke vrijheden blijft zoeken. De band is beïnvloed door bands als Underoath en Every Time I Die en de link met de band Norma Jean is snel gelegd, want de huidige zanger van The Chariot maakte eerder deel uit van deze band.

The Chariot zal samen met de metalcore band The Satire (ex-The Blamed) een Scandinavische tour doen, met een uitstapje naar Nederland. John Coffey en Among this All zijn twee veelbelovende Nederlandse bands die het voorprogramma zullen verzorgen.

Speakers Union is een organisatie van ervaren mensen die bands en artiesten in Nederland praktisch verder willen helpen met persoonlijk advies, seminars (School of Rock) en jureringen. Speakers Union is een onderdeel van Stichting Reck. link

Speakers Union Live & Loud

The Chariot

The Satire

John Coffey

Among this All

Start: 20:00

Kosten: 8 euro


Samengevoegd:

Deze avonden mogen jullie natuurlijk niet missen big-smile.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid