Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

Quote:

Ik was nog even bang dat men tijdens het afscheid zijn wederopstanding zou aankondigen, maar gelukkig bleef eea redelijk binnen de perken. Ik heb zelden zo'n perfect staaltje van mensverheerlijking meegemaakt als nu. Als je op een aantal plaatsen "Jezus" had ingevuld ipv "Michael" (what's in a name?), dan had je al bijna een Evangelische preek gehad.

Volgens mij heb ik alleen in het laatste zinnetje van het gebed van de pastor van dienst de naam Jezus gehoord.(de liedjes niet meegerekend.)

Ik was ook getroffen door het oprechte gemis van familie en vrienden. Vooral het lied van Jermaine, het optreden van (was het hem?) Usher, dat engelse jochie en de toespraak van z'n broers en dochter op het eind. Ik heb gehuild als een kind, maar niet om Michael (een beetje om zijn leven en om wat ik vrees voor zijn ziel), maar vooral vanwege het gemis voor alle direkt betrokkenen.

Daar was ik ook het meeste door geraaktyes.gif

Het was allemaal op z'n Amerikaans. Hoe die ene dominee erbij stond te schreeuwen leek het idd net om Jezus zelf te gaan.

Wat is mooi vond in dat gebed van die dominee op het einde (of ergens bij het einde) was dat hij zei dat The King of Pop nu voor The King Of Kings komt te staan. Gelukkig iemand die het verschil nog zag smile.gif

De kleine toespraak van zn dochtertje Paris was heel ontroerend.


Samengevoegd:

Ook nog een stukje van de History tour gezien.

Op een gegeven moment komt er een meid het podium op... MJ was duidelijk aan het playbacken en moest zorgen dat zn microfoontje niet af viel, anders viel ie door de mand puh2.gif Voor zover het nog niet duidelijk was engel.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 182
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Quote:

[...]

Op een gegeven moment komt er een meid het podium op... MJ was duidelijk aan het playbacken en moest zorgen dat zn microfoontje niet af viel, anders viel ie door de mand
puh2.gif
Voor zover het nog niet duidelijk was
engel.gif

ik dacht eigenlijk dat ze de muziek er later opnieuw onder hadden gezet ofzo (bij het maken van de film) omdat het anders echt niet klonk. Want later op het eind van het liedje klonk alles wel weer gewoon live... De muziek ook.

Wat een hysterisch mens was dat trouwens zeg puh2.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:
Op een gegeven moment komt er een meid het podium op... MJ was duidelijk aan het playbacken en moest zorgen dat zn microfoontje niet af viel, anders viel ie door de mand
puh2.gif
Voor zover het nog niet duidelijk was
engel.gif

Ja, dat viel mij ook op. Was nog voer voor een discussie hier op de bank: 'dat kan toch niet, je moet minstens het geluid horen van haar hoofd tegen de microfoon'

haha smile.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

[...]

Ja, dat viel mij ook op. Was nog voer voor een discussie hier op de bank: 'dat kan toch niet, je moet minstens het geluid horen van haar hoofd tegen de microfoon'

haha
smile.gif

Dat gedeelte was MJ ook aan het geplaybacken. Alleen aan het eind zong Michael live. In 2003 (dus 6 jaar later want dat concert van gisteren was uit 1997) trad Michael weer op tijden zijn 30th anniversary! Hij zong onder andere met zijn broers de liedjes van toen, maar ook nummers van de invincible cd(van 2001) live, en dat klonk prima!

Dat heeft ook te maken met het feit dat dansen en zingen tegelijk erg zwaar is. Ook kan een zanger weleens schor zijn, of wat slechter bij stem. Als je dan als artiest alleen maar kan zingen is het lastig, maar als je zo geweldig kan dansen als Michael kun je dat weer compenseren door te playbacken en daarbij te dansen!

Je hoeft dus geen discussie te voeren, want dat nummer wat jij bedoeld(you are not alone) was ook geplaybacked! Waarvan alleen een klein stukje aan het einde live werd gezongen door Michael.


Samengevoegd:

Quote:

[...]

.

Wat een hysterisch mens was dat trouwens zeg
puh2.gif

Vond ik ook! Als ik Michael ooit zou hebben ontmoet weet ik zeker dat ik heel normaal met hem gepraat zou hebben, en zeker niet hysterisch achter hem aan was gaan hollen. Misschien is dat wel omdat ik een nuchtere Hollander ben.

Wel kwam ik ooit Guus Hiddink tegen op een tennisbaan vlakbij Varsseveld, ook Guus Hiddink is wel bekend maar uiteraard niet zo populair en beroemd als Michael Jackson....behalve in Korea dan puh2.gif !!

Een paar vrienden van mij liepen opeens te gillen....Kijk! daar! Guus Hiddink!!!. En renden als malloten naar hem toe. Ik zag Guus inderdaad staan met zijn tennisracket, maar riep ook meteen, laat um lekker tennissen!

Ik vind het idioot dat mensen een bekend persoon gewoon niet met rust kunnen laten, en elke dag voor het huis van een beroemdheid staan wachtten. Want dat is wat er elke dag gebeurde bij Michael. Ik zou dat soort dingen nooit doen, het moet verschrikkelijk zijn als je nergens op straat gewoon rond kan lopen, en iedereen achter je aan loopt, dag in dag uit! Ik zou daar ook spontaan een hartstilstand van krijgen al die hysterische mensen om je heen!

Waarschijnlijk had Michael Jackson in zijn leven best weleens een tijd met mij of met andere 'gewone'mensen willen ruilen.

Michael Jackson zou het denk ik heerlijk hebben gevonden om gewoon een keer net als ons in de albert Heijn rond te lopen en boodschappen te doen zonder dat iedereen achter je aan loopt. Pfffffff ik zou er niet aan moeten denken al die mensenmassa's om je heen!

En superster zijn is ook niet alles, dus mensen wees blij dat je niet beroemd bent, want beroemd zijn heeft veel meer nadelen!!!

Link naar bericht
Deel via andere websites

Gister de herdenking gekeken, nooit gedacht dat ik zo veel tranen zou krijgen bloos.gif Niet alleen vanwege Michael Jackson, maar ook van het zien dat die mensen op het podium zo aangeslagen waren. En aan het eind dat Paris vertelde van 'my daddy is the best father in the world', toen brak ik helemaal XD

Link naar bericht
Deel via andere websites

MJ heeft nooit een normaal leven mogen hebben. Door aan de kant zijn vader en de andere kant de pers en fans is hij geworden wie hij was. De man kon nooit meer onherkenbaar over straat, kon nooit eens dingen doen die gewone mensen iedere dag doen.

Je zou kunnen zeggen dat hij dit grotendeels aan zichzelf te wijten heeft en dat hij er ook veel voor heeft teruggekregen (roem en vele miljoenen), maar je hoeft toch niet je laatste beetje privéleven op te geven?

Nou was MJ natuurlijk wel extreem beroemd, maar ik kan me ook voorstellen dat bijvoorbeeld BN-ers niet altijd zitten te wachten op fans die om handtekeningen vragen of om of ze met hem/haar op de foto mogen.

Ik heb ook een boek met handtekeningen van (semi-)bekende mensen. maar die kreeg ik altijd als ze na een optreden, wedstrijd of opname of tijdens officiële signeersessies. In het wild respecteer ik hun recht op privacy.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:
Michael Jackson wordt begraven met een witte met Swarovski-kristallen bezaaide handschoen aan. De eigenaar van een handschoenenwinkel in Los Angeles die handschoenen voor de This is it-tournee van de wereldster ontwierp, heeft tegen entertainmentwebsite TMZ gezegd dat zusterlief La Toya Jackson wil dat de zanger in zijn kist een handschoen aan heeft. De stylist van de King of Pop, die 50 jaar is geworden, zou de winkeleigenaar hebben verteld dat La Toya een witte leren handschoen bezaaid met Swarovski-kristallen heeft uitgekozen. De winkeleigenaar maakte de handschoen zo'n twaalf jaar geleden voor de op 25 juni plotseling overleden wereldster.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Volgens de berichten issie nog niet begraven... Ze willen nog steeds proberen om hem op Neverland te krijgen. Dat is tot nu toe nog niet gelukt.

als het niet lukt zal het in LA ergens gebeuren

dan gaat het met MJ net zoals bij Elvis. The King of Pop gaat the King achterna en Neverland wordt zoals Graceland... Ironissch. nosmile.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Anyway, ik heb in ieder geval na de laatste paar dagen last van MJ-moeheid.

Ach, Michael Jackson zal vast ook vaak gewoon doodmoe van ons zijn geworden, met dat smerige geroddel, gespeculier en beschimp. Dus dit is dan mooi onze verdiende loon. Weten wij ook eens hoe het voelt als iemand zich zo opdringt. puh2.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

[...]

dan gaat het met MJ net zoals bij Elvis. The King of Pop gaat the King achterna en Neverland wordt zoals Graceland... Ironissch.
nosmile.gif

In de tijd dat MJ met de dochter van Elvis getrouwd was, had MJ al een keer aangegeven dat hij net als Elvis zou gaan eindigen.

Heel erg waar, zo blijkt nusmile.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid