Spring naar bijdragen

griepvaccin krijgt index code 666


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 83
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Quote:

[...]

Het is niet mijn gewoonte te reageren op dit soort onderwerpen. Zeker niet op mensen die op deze manier denken bezig te moeten zijn met de eindtijd.

Ik wil je toch de overweging meegeven (die je niet gaat aannemen) dat je gerichtheid op de eindtijd jou afleidt van gerichtheid op je naaste en op wat God jou wil vertellen. Die "666" weet zich goed te vermommen in mensen die hard schreeuwen over eindtijd-gevaren en daarmee zorgen dat jij je tijd verdoet met dingen die niet ter zake doen. Tijd die je vruchtbaar zou kunnen besteden.

* Rudibu vraagt zich af waarom hij dit zegt tegen iemand die toch niet gaat luisteren

als je de rest van de tekst waar je dat zinnetje nu ook eens leest!

ik houd me er wel mee bezig en daar is niks verkeerds aan, het heeft me juist toe aan gezet om me meer op God te richten.

en ja ik besteed mijn tijd vruchtbaar, naast dat ik me met de eindtijd bezig hou, ga ik dagelijks in gebed en lees de bijbel en mag ik leren van Hem.

juist in deze tijd is dat zo belangrijk.

door dat ik me nu meer op God richt, kan God met mij aan het werk gaan.

Hij laat mij de dingen zien die tussen mij en mijn Hemelse Vader in staan zodat ik samen met Hem daar aan kan werken, waardoor Hij door mij kan werken.

juist nu ik meer gericht ben op Hem , mag ik zien wat God met mij wil doen en wat Hij van plan is met mij.

iedere dag weer mag ik ontdekken wat God van mij vraagt.

iedere dag word ik mij bewuster van God en hoe Groot Hij is.

Hij wil met ieder van ons een personelijk relatie, en ik mag dagenlijks ervaren wat die relatie inhoud.

bij Hem kan ik met alles terecht en Hij zorgd voor mij.

God wil ons juist laten zien van wat er gaande is in de wereld, en dat de tijd nog maar kort is.

door die dingen te lezen over de eindtijd zien we juist dat het niet lang meer duurt dat Jezus terug komt zeer binnenkort.

en dat zet mij alleen maar aan om de mensen in mijn omgevingen te vertellen wie Jezus is en wat Hij gedaan heeft voor ons.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Ja maar, beide zijn toch aan elkaar gerelateerd? Het griepvaccin heeft ergens een code 666 en dat is een teken aan de wand... eigenlijk kan dit topic op slot en gevoegd worden bij het eindtijd topic. Het is dezelfde nonsens uit hetzelfde type bron.

mee eens... De topics kruipen lanzaam naar elkaar toe en ik moet nu heel goed opletten in welke van de 2 ik aan het posten ben. Voor mij kan er op deze een slotje. flower.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Weer het zoveelste 666 gedoe. De duivel moet wel heel dom zijn om zijn snode plannen door een verkeerd serie nummer uit te werken.

Nou, als de site de waarheid spreekt dan hoeven we ons nergens zorgen om te maken, want de Mexicaanse griep is H1N1, niet H5N1. Dat is dus een andere variant waar men dus een nieuw middel voor proberen te ontwikkelen.

@bartus3, dit is alweer de zoveelste hoax. Er zijn er al zo vreselijk enorm veel al geweest. Stel nu even dat deze hoax net als die die vorige ook weer met een sisser afloopt, ga je dan denken van 'o, misschien kloppen mijn bronnen gewoon niet, ik loop onbetrouwbare onzin blindelings achterna te lopen!' Of ga je dan weer een nieuwe hoax blindelings achterna lopen en je opnieuw weer beet laten nemen?

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 weeks later...

tsjah,.. dan vertel je een heel lang verhaal.. en ben je de helft kwijt van wat je vertellen wilt... doe je iets raars met je vingers en is internet weg + je hebt het niet opgeslagen in je muis waardoor het allemaal mislukt! puh2.gif

goed!

wat ik ongeveer allemaal wou zeggen..

op hyves, is er een publieke hyves, NWO (nieuwe wakkere onderwerpen) dit is voor mensen die wel zin in een discussie hebben over hoe het er aan toegaat in de maatschappij van ons land.

ook hebben ze een discussie over het H1N1 virus.

sommigen beweren zelfs dat de bijwerkingen, ja bijwerkingen je leest het goed, autisme, dyslexie, hersenletsel, ontwikkelingsstoornissen, epilepsie, ADD, ADHD, wiegedood, allergieën, kanker, astma, diabetes, obesitas, etc zijn!

nouja smile.gif Autisme is geen bijwerking. je hebt het, of je hebt het niet.

een ontwstoornis oke, dat kan misschien nog wel, als het vaccin bij een jong iemand (1jaar) wordt ingebracht! want ja! dan gaat al het engergie wat in de hersens zit, om die te ontwikkelen, naar het bloed toe om tegen het virus te gaan vechten waardoor de hersens onvoldoende ontwikkeld worden..

achja. ik ziehet wel wat er gebeurd..

ciao.

ps. de link v/d site knipoog_dicht.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid