Spring naar bijdragen

bilderberg groep (vrijmetselaars)


Aanbevolen berichten

het klinkt alsof je zeker van je zaak bent... Het kan natuurlijk slechte kanten hebben, maar ik denk niet dat alles klopt wat je geschreven hebt. Er zijn natuurlijk mensen die consipary theories overal achter zoeken, maar het hoeft niet altijd waar te zijn... Hebben ze geluk, is het waar... Ik vind het maar een gevaarlijk iets en ik heb gehoord dat koninging Beatrix ook iets met Bilderberg te maken heeft, maar ik wil nu niet al beginnen met een of andere theorien... Het blijft wel vreemd..

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 233
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Quote:
Ja, lijkt me geen product van een eventuele samenzwering, maar meer een ongelukkig gedrukte poster.

Een Europees verspreide poster met 'drukfoutje' de foldertjes van een lokale garage bevatten dan nog minder drukfouten. Dit is opzet. Net als het werk van God ongedaanmaken/omkeren. God liet als straf de toren van babel instorten. De freemasons bouwen hem weer op.

Let ook vooral op de het Pentagram boven de poster

tower-painting-poster.jpg

De freemasons doen niet eens de moeite om iets te verbergen. De EU is ook al op weg. Ik hoop dat onze 3 klokkenluiders in Brussel wat beerputten open kunnen trekken. Helaas denk ik dat het al daar al veel te laat is.

tower-painting-parliament.jpg

statue.gif

Dit prachtige beeldje staat buiten "The Council of Europe" in Brussel.

Het vernietigen van de toren van Babel en het verspreiden van de bevolking over de gehele aarde,door het volk verschillende talen te geven, toont aan dat God, vóór de terugkeer van de Vredevorst, Jezus Christus, geen internationale wereldregering wenst. Immers, in openbaringen 17 verklaart Johannes, aan de hand van een visioen van God, dat hem de toekomst laat zien dat er èèn wereldreligie zal komen die alle andere valse religies in zich verenigd heeft; welkom bij de Vrijmetselaarij!

Quote:
openbaringen 17: Daar zag ik een vrouw op een rood beest zitten ... De vrouw had dieprode kleren aan en was behangen met gouden sieraden, edelstenen en parels. In haar hand hield zij een gouden beker vol met gruwelijke en onreine dingen van haar ontucht. Op haar voorhoofd stond een geheime naam geschreven: "HET GROTE BABYLON, DE MOEDER VAN ALLE HOEREN EN VAN ALLE GRUWELIJKHEDEN IN DE WERELD"

Nog meer ongelukkige toevalligheden: Ook wel bizar feit dat het nummer van het beest 666 in Zionische numerieken WWW betekend. Het World Wide Web is ontworpen door het Pentagon en het pentagon gebouwd volgens FreeMason architectuur. Als grapje zijn de 3 hoofdcircels van het Washington-pentagram elk bestaan uit een kruising van 6 wegen. 666; het witte huis is exact 13 blokken verwijderd van de FreeMason tempel (Supreme Councel) weer een toeval?

tripletau.gifwashmon1.jpg

Het Witte Huis toevallig aan de onderzijde van de ster. Drukfoutje? Deze ster is het pentagram van het duivelse occultisme een staan van links naar rechts voor vuur, water, aarde en lucht. De onderzijde van de ster ofwel plaats van het witte huis wil je niet weten. Deze staat voor de geest van Lucifer.

Amerika Bestuurd vanuit de geest van Lucifer? bizar...brrrr

goathead.gif

Het Washington monument exact in het centrum van de passer en het pentagram is een obelisk. Je zult zeggen och, een obelisk. Freemasons hebben een hang naar Griekse en Egyptisch occultisme. In het oude Egypte geloofde men dat in deze obelisk de geest van de zonnegod Ra huisde. Dezelfde zonnegod die in de Bijbel Satan wordt genoemd. Deze obelisk is destijds gekocht voor het bedrag van $1,300,000. Weer die 13.

De Freemasons bestaat uit mannen van alle religies en erkennen de aanwezigheid van een opperwezen. Ze laten elkaar hierin volledig in de waarde: God, Allah of Boedha noemen ze als ze samenkomen 'de architect'. Dus de Freemasons bestaan ook uit een groot aantal invloedrijke moslims. The Muslim Brotherhood van bin Laden schijnt weer een FreeMason tak opgezet door T.E. Lawrence, Bertrand Russell en St. John Philby.

bron: http://www.savethemales.ca/251102.html

De Bush familie was/is ook Freemason en grootvader Prescott financierde weer eea Nazi illuminist project

bron: http://www.tarpley.net/bushb.htm

Een aantal hot-shot NAZI's 'oa Himmler en Goebbels' waren weer van een vage Freemason-illuminist order. Dit verklaart ook het gebruik van die Runnentekens en occultisme dat destijds in het Nazirijk voor WW2 de kop opstak.

bron: http://www.savethemales.ca/141002.html

Quote:
I learned that the most powerful 33° Freemason in the entire Arabic world was King Hussein of Jordan; the second-most powerful Arab Freemason was Saddam Hussein of Iraq, also 33°. Dr. Cathy Burns has since confirmed this fact. Thus, you can understand why President Bush, Sr., ordered American forces to back off Iraqi forces in late February, 1991, when they were only hours from Baghdad -- for Saddam had a further role to play in the "Controlled Conflict" scenario that has been unfolding in our Daily News all these 12 years since the end of Gulf War I.

The reality concerning Saddam's capture is simple: in this global planned scenario, the time had come for Saddam to be captured. The only question remaining was how to sell the capture to the always gullible American people. To accomplish this light-weight goal, CNN, Fox News, and other American news organizations began filling the airwaves with news of his capture. Half a world away, operating in quiet confidence, President Bush signed "Patriot Act II" into law. No one immediately noticed.

http://www.cuttingedge.org/news/n1878.cfm

pffff, gaat me wel erg ver boven de pet. Beetje een pandora-box. Een supercomplex wereldwijd netwerk van slimme/invloedrijke mensen. Er is zoveel op aarde waar we niets vanaf (willen) weten. Probeert Michael Moore dit ook niet een beetje duidelijk te maken dat Bush, de Nazi's en Bin Laden eigenlijk lid zijn van dezelfde globale orde en wij gewoon schaapjes zijn die door de media worden gestuurd?? Zijn wij onderdeel van een nieuwe dubbele agenda die zijn weerga niet kent, een 'duivelse' wereldorde in de maak?

Quote:
Over de gehele wereld is de vrijmetselarij goed vertegenwoordigd in de media, de ambtenarij, de politiek, de ministeries van justitie, de grote concerns, de financiële instellingen, de religieuze en spirituele bewegingen, de politie, het leger en de verschillende geheime diensten. Vooral de media zijn voor ons van cruciaal belang. Het bovenvermelde wil niet zeggen dat de meeste mensen in die organisaties vrijmetselaren zijn, maar de sleutelposities zijn wel in handen van vrijmetselaren, waardoor wij die organisaties controleren. Zoveel mogelijk macht, met liefst zo min mogelijk mensen is daarbij ons devies. Veel mensen bij die organisaties en zelfs bij de vrijmetselarij, zijn zich niet eens bewust van het feit dat zij slechts onze instrumenten zijn die onze doelen dienen.

...

De Nederlandse vrijmetselarij heeft een vooraanstaande rol in de wereld. Ook het Koninklijk Huis van de Oranjes is een belangrijke naam bij internationale topconferenties, zoals de Bilderberg vergaderingen, die door de vrijmetselarij worden georganiseerd. De professor die Maxima wegwijs maakte in 'Nederlan'" is overigens ook een goede bekende van deze bijeenkomsten. Bill Clinton en Tony Blair kwamen pas na hun deelname aan deze vergaderingen aan de macht. Ook Ad Melkert was na zijn deelname bestemd om premier te worden. Voor hem persoonlijk liep het echter anders dan gepland, o.a. door de opkomst van Fortuyn.

bron:

Nog een link: Freemasons zijn blijkbaar geobsedeerd door nummerologie en patronen 9+1+1= 11 Flight 11 op 11 september ???

Nick Berg's lichaam werd gedumpt op 08-05-2004 (8+5=13) 13-4 (van 2004) = 9

zijn Lichaam gevonden op de 9e, toeval leert dat het 9degree symbool van Freemasons ons ook wat kan vertellen

nineth_degree.jpg

Het zegt niets, maar hebben nummers iets te vertellen?

Van 1 ding zullen de vrijmetselaars last krijgen. Internet. Dit wordt ook bevestigd door een persoon (ex-vrijmetselaar, nu Christen) die een open brief naar een site heeft gestuurd met wat inzichten in de vrijmetselaarsorganisatie. Alleen de top houdt zich bezig met strategie. De onderste regionen voeren alleen maar uit.

Quote:
Om dit doel te bereiken, hanteren wij verschillende middelen en tactieken. Een belangrijke tactiek is het op verschillende niveaus tegen elkaar opzetten en uitspelen van mensen en groeperingen. Verdeel en heers is onze strategie. Zo kan de vrijmetselarij, achter de schermen, het meeste invloed uitoefenen. Indien er geen tegenstellingen of tegen elkaar staande groeperingen zijn, worden er tegenstellingen en vijanden gecreëerd. Zo laten wij bijvoorbeeld veel linkse organisaties geloven dat de armoede in de wereld ontstaat doordat, niet wij, maar multinationals de wereld globaliseren. Indien manipulatie door de media niet voldoende bleek te zijn, hebben we niet geschuwd daden tegen een groep te verrichten en dit vervolgens door een andere groepering te laten opeisen. Waar wij vooral beducht voor zijn, zijn sterke groeperingen of partijen. Indien een partij of groepering te sterk wordt, wordt die groepering verzwakt en worden de anderen ondersteund.

....

Een grote hindernis voor ons is internet. Door de opkomst van internet verloren de traditionele media en daarmee de gevestigde orde, macht. Nu kunnen immers ook individuele burgers met elkaar communiceren zonder dat wij ze beïnvloeden. De communicatiemogelijkheden en daarmee de intellectuele vrijheden zijn vergroot. We hebben in het begin geprobeerd internet te stoppen. Zo deed 'ons' bedrijf Microsoft niet mee aan internet. Toen desondanks internet toch was doorgebroken, besloten wij Netscape te vernietigen en zelf mee te doen aan internet om zodoende de mogelijkheden van dit medium te beperken. Veel innovatie is er van Microsoft dan ook niet gekomen.

Internet ondersteunt democratie, terwijl wij eigenlijk geen democratie willen hebben. Daarom proberen wij onze greep op internet te vergroten. Veel grote hacks en DOS-aanvallen zijn met onze instemming gepleegd. Wij creëerden met onze media een gevoel dat internet onveilig en gevaarlijk is, en dat internet vooral gebruikt wordt door criminelen, zedendelinquenten en terroristen. Tevens hadden wij hiermee een argument om controle op en over internet uit te oefenen. Ook zorgden wij ervoor dat er op lokaal en internationaal niveau, veel wetgeving kwam die de vrijheden van internetters beperkte.

bron:

Ezechiël 33

5)Hij hoorde het geluid der bazuin, maar liet zich niet waarschuwen, zijn bloed is op hem; maar hij, die zich laat waarschuwen, behoudt zijn ziel.

6)Wanneer daarentegen de wachter het zwaard ziet komen, en blaast niet met de bazuin, zodat het volk niet is gewaarschuwd; en het zwaard komt, en neemt een ziel uit hen weg; die is wel in zijn ongerechtigheid weggenomen, maar zijn bloed zal Ik van des hand des wachters eisen.

Mijn motieven zijn volledig Christelijk en alleen gericht om mensen te waarschuwen voor het gevaar zodat zij zichzelf en anderen kunnen redden voordat het te laat is. Onze generatie gaat het meemaken dat de laatste anti-Christ zich zal openbaren.

Heb vertrouwen in de enige levende God, zijn zoon Jezus Christus en de heilige geest.

Voor je het weet ben je te laat. Het is 23:59:59

Link naar bericht
Deel via andere websites

dames en heren, ik wil helemaal niet vervelend zijn maar dit alles zit zelfs al hier in nederland!

hier in den haag is een groepje van 10 man bezig met de voorbereiding op de komst van de " anti-christ"....waar denken jullie dat die euro voor is? niet omdat het zo leuk is maar om het voor de anti-christ makkelijker te maken europa onder zijn greep te krijgen... Hij hoeft nu alleen de europeese bank nog maar onder zijn greep te krijgen en hij heeft europa.

over wederopbouw gesproken.

Saddam heeft trouwens Babylon weer opnieuw opgebouwd. De toekomstige hoofdstad van de wereld.

en de aanval van rusland op israel is ook al in volle voorbereiding bezig. RUsland laat speciale straaljagers maken van een speciaal soort hout wat de vliegtuigen lekker ligt maakt maar wat ze ook brnadbaar maakt. (israel zal 7 jaar bezig zijn met het verbranden van de vliegtuigen. en als ze van dit materiaal gemaakt zijn lukt dat ook wel)

Link naar bericht
Deel via andere websites

Dit alles is de grootste hoop onzin die ik ooit bij mekaar heb gezien. Je wil gewoon geloven dat Satan komt of niet? Je zoekt zo lang tot je ergens ver weg iets hebt gevonden dat bij mekaar past.

en de aanval van rusland op israel is ook al in volle voorbereiding bezig. RUsland laat speciale straaljagers maken van een speciaal soort hout wat de vliegtuigen lekker ligt maakt maar wat ze ook brnadbaar maakt. (israel zal 7 jaar bezig zijn met het verbranden van de vliegtuigen. en als ze van dit materiaal gemaakt zijn lukt dat ook wel)

Dat zal nooit werken, straaljagers van hout kunnen niet vliegen.

Dit is een (heel duidelijk) voorbeeld van hoeveel onzin jullie bij mekaar zetten. Grote kans dat jullie het van een paar sites hebben gecopieerd zonder ook maar te onderzoeken in hoeverre dit allemaal klopt.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Candylipz, als je met houten straaljagers aankomt en Israel 7 jaar aan het straaljager branden is wil je daar dan ook even een link of rede bij zetten waar je dit vandaan hebt. Wie zijn die 10 man? Het klinkt nu een beetje als overdreven alsof je er de draak mee steekt en hiermee de echte feiten belachelijk wilt maken. Je taktiek lijkt op verdeel en heers. Probeer in het vervolg dus met links en/of referenties te komen

Waar je wel gelijk in hebt is de EURO, centrale europeese bank, de EU, IMF, G8, VN etc bevatten Freemasons op hoge posities binnen deze organisaties. Alles wijst erop dat de Anti-Christ zich binnenkort openbaar gaat maken. Het zal een nagenoeg perfecte mens zijn. (daar streven de Freemasons ook naar) De freemasons hebben een strategie van verdeel en heers. Ze zullen eerst een systeem opzetten waar iedereen te controleren is. Dit is al in een vergevorderd stadium. Door het scheppen van een onveilig gevoel zullen veel burgers gewoon instemmen met de steeds verder slinkende privacy. We kennen allemaal het stukje in openbaringen over het merk op hand of voorhoofd. Dit zal natuurlijk gewoon een chip zijn.

Voordat Jezus komt zal de anti-Christ proberen zoveel mogelijk mensen voor zich te winnen. Weet waarvoor je kiest. Een gewaarschuwd mens telt voor 2, kijk uit voor valse profeten. Zij zullen zich als goed/wijs of gek voordoen en proberen met valse feiten de ware boodschap te maskeren of belachelijk maken. Een ding zullen ze niet doen. Ze zullen nooit handelen in de naam van de levende God, Jezus Christus en de Heilige geest.

Freemasons zeggen wel te handelen in het licht en naam van God. Dit is een wezelijk verschil met handelen in de naam van de levende God, Jezus Christus en de Heilige geest.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Zionische numerieken WWW betekend. Het World Wide Web is ontworpen door het Pentagon en het pentagon gebouwd volgens FreeMason architectuur.

ARPANet is ontworpen door het pentagon. NFSNet niet en toen ARPANet opsplitste in ARPANet en MILNet was het pentagon gedeelte ook weg. ARPANet was voor universiteiten en MILNet was voor het leger. De verbinding tussen ARPA & MIL werd DARPANet genoemt.NSFNet werd echter het internet genoemt. Dit linkte alles met elkaar. ARPANet werd opgeheven in 1985(?) Het WWW werd echter door Tim Berners Lee ontworpen onderleiding van het European Particle Physics Laboratory. Dus niet het pentagon.

Deze staat voor de geest van Lucifer.

Nee, deze staat voor je eigen geest. Je kent duidelijk de betekenis van de punten van het pentagram niet. Bestudeer het voor je je oordeel velt.

Veel grote hacks en DOS-aanvallen zijn met onze instemming gepleegd.

Dat is echt onzin en bangmakerij. Hacks zijn meestal door mensen die willen weten of ze het kunnen (gewoon mensen zoals jij en ik (slimmere versies dan wel knipoog_dicht.gif). En DoS attacks zijn meestal door kinderen. Alweer bestudeer voor je zomaar iets zegt.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:
Nee, deze staat voor je eigen geest. Je kent duidelijk de betekenis van de punten van het pentagram niet. Bestudeer het voor je je oordeel velt.

Wat jij bedoelt is het pentagram met de punt naar boven, hier gaat het om het omgekeerde pentagram. (inverted pentagram)

Quote:
According to occultists/Satanic doctrine, the upper four points of the Goat head (left) represent the four elements of the world, Fire, Water, Earth, and Air. The bottom fifth point represents the spirit of Lucifer. In the above photocopy of the Goat head Pentagram, the fifth point extends down into the mind of the goat, who represents Lucifer.

Quote:
Veel grote hacks en DOS-aanvallen zijn met onze instemming gepleegd.

Dat is echt onzin en bangmakerij.

Ja bangmakerij om de burger het gevoel te geven dat internet scherp in de gaten gehouden moet worden door de overheid (Overheid heeft veel Vrijmetselaars in de top, dus iedereen is weer na te trekken). Exact. Je hebt het door!

hexagramseal.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

elk van die foto's is duidelijk nep (photoshop). Dus das nergens goed voor. Verder:

Wat jij bedoelt is het pentagram met de punt naar boven, hier gaat het om het omgekeerde pentagram. (inverted pentagram)

Dat is enkel de satanistische beschrijving. Zoek eens verder als de christelijke sites.

Ja bangmakerij om de burger het gevoel te geven dat internet scherp in de gaten gehouden moet worden door de overheid (Overheid heeft veel Vrijmetselaars in de top, dus iedereen is weer na te trekken). Exact. Je hebt het door!

Nee onzin dat zij dat doen. Die man verteld dus leugens, dus ik vertrouw NIETS van wat hij zei (een leugen lijd naar meer).

hexagramseal.gif

Wel heel tactisch die rondjes neer gezet. Kijk eens naar de onderste punt, dat rondje staat er niet direct onder. Kijk eens naar alle punten, geen is direct. (ow alleen de M)

Link naar bericht
Deel via andere websites

Misschien heb je gelijk met de foto's van Bush. Ik kan het niet natrekken dus zal ze verwijderen. Het is wel een feit dat zijn familie nauwe banden met Freemasons hebben en dat opa Prescott de Illuministen in Duitsland sponsorde (oa Goebbels en Himmler). Die rondjes zijn slim gedaan JA. Als je goed kijkt kloppen de foto's van het witte huis ook niet goed in het pentagram. Het witte huis staat er ook iets rechts van de middellijn. Het is wel zo dat het alziende oog van de illuministen, davidster en Mason aan elkaar te linken zijn op elke dollar te zien.

Ik kan die net-aan-niet één rede geven. Hetzelfde wat jij nu doet, zeggen dat het onzin is, kijk maar net niet raak = mis. In een rechtzaak zal het dus ook op toeval worden gegooid. Alleen de myte rond de FreeMasons kent wel een teveel aan toeval van net niet. Maar toch stiekum wel!

Misschien als jezelf iets verder denkt dan snap je ook de wat er bedoelt wordt.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Het alziende oog is niet 'van de illuministen'. Als je dat als uitgaanspunt neemt zie ik wel iets, maar het alziende oog is van God, van een van de Egyptische Goden en je komt het eigenlijk overal tegen. Het kan zelfs verwijzen naar Wodan (als je verzat kijkt). Dus om het aan 1 van die aspecten te pinnen, is een beetje kortzichtig.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Elric, gefeliciteerd,

Kijk je wel uit. Je bent nu advocaat van de duivel aan het spelen. Het aanhangen van oude godsdiensten wordt ook door de freemasons gedaan. Op zich lijkt daar niets mis mee en dat zullen de illumini en vrijmetselaars ook zeggen. Je onderzoekt je eigen geest, het universum en leert 'out of the box' te denken. Alleen de bijbel waarschuwt je wel voor dit soort zaken. Wat het alziende oog betekend weet jij zo te horen beter als mij. Ik weet één ding beter als jou, het alziende oog betekend niet de levende God.

Aan jou taalgebruik te horen lijk je mij een Goth, dit ziet er opzich heel onschuldig uit. Witte magie, etc. Pas er alsjeblieft mee op, witte en zwarte magie komen beiden uit de zelfde bron. Satan. Maar waarschijnlijk weet/voel je dit zelf ook wel en probeer je het goed te praten. Hoe noemen vrijmetselaars God ook al weer de grote Architect JAH-BUL-ON. Niets mis mee? Gewoon een andere naam voor God? Vergeet het maar. Dit is het aanhangen van meerdere Goden.

JAH = Jahweh, God van de Joden

BUL = Baäl, Fenicische vruchtbaarheids-, vegetatie- en weergod heeft als attributen de bliksem en de donder (zijn stem). Hij troont op de wolken. Zijn symbooldier is de stier. (wat staat er in Brussel voor de gebouwen van de EU?)

ON = Osiris, Een van de belangrijkste Egyptische goden. Vruchtbaarheidsgod, verbonden met het graan en met de cyclus van het zaad dat in de aarde begraven werd voor het ontkiemde en weer tot leven kwam.

Gij zult geen andere goden voor mijn aangezicht hebben. Gij zult u geen gesneden beelden maken noch enige gestalte van wat boven in de hemel, noch van wat beneden op aarde is. Gij zult u voor die niet buigen, noch hen dienen. Laten we vertrouwen op de levende God en vasthouden aan zijn woord.

Maar zoals ik al eerder zei: pas op waar je mee bezig bent en onderschat de kracht van de duisternis niet. Zoek niet verder en vertrouw op Jezus, als je hem erom vraagt geeft hij je alle antwoorden.

Elric of Melniboné, king of ruins, lord of a scattered race that had once ruled the ancient world. Elric, sorcerer and swordsman, slayer of kin, despoiler of his homeland, white-faced albino, last of his line....

A lone wolf

Mat 7:15 Wacht u voor de valse profeten, die in schapenvacht tot u komen, maar van binnen zijn zij roofgierige wolven.

Geloof in God zal je niet helpen. De duivel gelooft ook in God, hij wordt keer op keer verslagen, de duivel weet dat hij nog maar één grote truck kan/mag uithalen en zal zoveel mogelijk mensen voor zich proberen te winnen om in zijn val mee te sleuren.

Freemasons een clubje padvinders voor 40+ ers?

http://www.adsamaj.org/files/masomsym.html

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:
Op woensdag 23 juni 2004 13:00:16 schreef voorwaarts het volgende:

Candylipz, als je met houten straaljagers aankomt en Israel 7 jaar aan het straaljager branden is wil je daar dan ook even een link of rede bij zetten waar je dit vandaan hebt. Wie zijn die 10 man? Het klinkt nu een beetje als overdreven alsof je er de draak mee steekt en hiermee de echte feiten belachelijk wilt maken. Je taktiek lijkt op verdeel en heers. Probeer in het vervolg dus met links en/of referenties te komen

ik probeer er zeker niet de draak mee te steken...het zijn tekenen van de wederkomst van CHristus en ik zou hier nooit mee spotten.

die tien mannen heten "de Raad van Tien", ze hebben ook een dependance in Brussel.

wat betreft de vliegtuigen...even als info dat zulke straaljagers al gebruikt worden

quote:"Een ander succesvol vliegtuig was de Havilland Mosquito een zogenaamde lichte bommenwerper. Het was gemaakt van hout omdat metaal erg duur was. Vanwege zijn hoge snelheid kon het van de normale jagers wegvliegen en in 60 dagen schoot het maar liefst 600 van de V1 lange aftands bommenwerpers neer die de Duitsers naar Engeland stuurde. "

bron: http://mediatheek.thinkquest.nl/~ll138/text/engine.php3?department=Lucht&chapter=Militaire%20Vliegtuigen&style=print

over welk soort hout het gaat kom ik zo op terug...ben ik nog even aanhet zoeken want ben de naam kwijt

Link naar bericht
Deel via andere websites

Daar heb je helemaal gelijk in de Mosquito is een erg goed vliegtuig maar houten straaljagers doen het niet zo best tegenwoordig. Het lijkt me sterk dat Rusland daar mee bezig is. Gezien de link die je geeft denk ik dat je eea door elkaar haalt.

Mosquito bron: http://www.2worldwar2.com/mosquito.htm

Ik neem aan dat je het LFI programma van Rusland bedoelt. Dit moet de tegenhanger van de JSF worden maar is alles behalve van hout. Dat hoeft ook niet want hun defensie uitgaven zijn bijna net zoveel als de UK en Duitsland bij elkaar.

http://www.aeronautics.ru/nws001/janes004.htm

Maar in Brussel zit wel "The Council of Europe", dat gebouw waar die Fenicische stier voor staat. Daar heb je helemaal gelijk in, maar het zijn er wel iets meer als tien Freemasons die daar aan de touwtjes van Europa trekken. Wees blij dat het Nederlandse volk er drie klokkenluiders naar binnen heeft gestuurd.

Link naar bericht
Deel via andere websites

kan zijn dat er meerdere mensen werken maar er zijn er echt tien die de touwtjes trekken.

trouwens rusland is er wel mee bezig..ik heb net een artikel voorbij zien komen dat ze bezig zijn met de bouw van een nieuw vliegtuig. en vergeet niet...rusland is een arm land en hout is velen malen goedkoper dan staal.

volgens mij heet het Balsa maar ik weet het niet helemaal zeker..m'n vader is het aan het nazoeken..die heeft er allemaal boeken over

Link naar bericht
Deel via andere websites

[ot]

Quote:
Aan jou taalgebruik te horen lijk je mij een Goth, dit ziet er opzich heel onschuldig uit. Witte magie, etc. Pas er alsjeblieft mee op, witte en zwarte magie komen beiden uit de zelfde bron. Satan. Maar waarschijnlijk weet/voel je dit zelf ook wel en probeer je het goed te praten.

Ik ben geen Goth, maar wel een heiden dus je zat er (dicht?) in de buurd. Ik heb alleen geen enkel gevoel van Satan, ik geloof namelijk neit dat er een puur goed en een puur slecht iets is. Goed&slecht zitten in alles verweven.

Quote:
Elric of Melniboné, king of ruins, lord of a scattered race that had once ruled the ancient world. Elric, sorcerer and swordsman, slayer of kin, despoiler of his homeland, white-faced albino, last of his line....

A lone wolf

Mat 7:15 Wacht u voor de valse profeten, die in schapenvacht tot u komen, maar van binnen zijn zij roofgierige wolven.

Je hebt onderzoek gedaan smile.gif

Elric: Is mn anonieme internet naam, heeft geen betrekking op het fantasie boek over een elric.

Lone Wolf: Toen ik hier voor het eerst kwam was ik ook echt alleen en niet pro-christendom dus infeite een roofdier dat alleen hier zat. Een wolf is een roofdier die je vaak alleen ziet afgebeeld. Verder is het een veel gebruikte zin...

Quote:
Op woensdag 23 juni 2004 21:53:49 schreef Petra de Jong het volgende:

[...]

En ach, iedereen heeft recht op een goede advocaat.
smile.gif

Thx! smile.gif

[/ot]

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:
ik geloof namelijk neit dat er een puur goed en een puur slecht iets is

Ieder mens draagt zijn zonden mee, sommige mensen hebben een zwaardere rugzak als een andere. In weze is er geen verschil. Alleen Jezus kan je die last afnemen. Jezus heeft aangegeven dat elke zonde je vergeven wordt door te geloven in hem.

Elke zonde? Ja, behalve de zonde tegen de heilige geest. Wat houdt deze zonde in?

Even kort samengevat en heel zwart/wit (om het duidelijk te maken): Een bezetene wordt genezen door Jezus. De mensen die er omheen staan zijn verwonderd, ze twijfelen en vragen zich af: "'Zou Hij echt de Christus zijn?" De farizeers zeggen het echter allemaal niet zo bijzonder te vinden want zeggen ze: "Jezus doet die wonderen helemaal niet door de Heilige Geest maar door Beelzebul, de overste der geesten" (de macht van de satan). Maar de farizeers weten dondersgoed dat het anders in elkaar zit, en dat dit wel degelijk door de Heilige Geest van God gebeurt. Ze houden zichzelf en anderen dus een leugen voor, want ze weten wat De Waarheid is.

Dit is exact wat de top van de Freemasons doen, ze weten/voelen diep in hun hart dat ze de duisternis aanhangen. Ze zullen elke aanval op hun occulte symboliek als onzin afdoen, diep in hun hart weten ze beter. Eerder in dit topic heb ik gelezen dat er ook dominees of pastoors lid van deze groep zijn, dat maakt het dus heel gevaarlijk. Hierop werd ik nieuwschierig en ben even opzoek gegaan en vond links dat Robert "Hour of Power" Schuller ook connecties onderhoudt met Freemasons en door 33° Billy Graham in het zadel is geholpen.

http://www.sign2god.com/wereld/hour-of-power.html (NL)

http://www.geocities.com/endtimedeception/robert.htm (ENG)

Ik weet niet in hoeverre dit waar is, het is ook geen harde beschuldiging, maar als je in Google zoekt op: "Robert Schuller" freemason dan krijg je belachelijk veel links om je oren. Waar rook is schijnt meestal vuur te zijn.

De Freemasons, weten wie de levende God is, zeker in de hogere graden. Ze doen gericht hun werk om mensen van Christus af te houden (anti-Christus)'Zondigen tegen de Heilige Geest' is dus als je diep in je hart echt wel weet dat God bestaat omdat de Heilige Geest je dat duidelijk maakt, maar vervolgens blijf je ontkennen en nee zeggen, echt duidelijk nee zeggen.

Jij (Elric) geeft aan atheist te zijn, jij kent het werk van de heilige geest dus niet. Jou verdediging van occultie zal je dus niet worden aangerekend. Probeer het eens. Eén simpel gebed gericht aan God waarin je vanuit je hart vraagt om de heilige geest.

Het zal zeker beantwoord worden.

Link naar bericht
Deel via andere websites

En om even duidelijk te maken wie er op wereldheerschappij uit is:

Amerika geeft bijna nog een keer zoveel uit aan zijn defensie als de rest van de hele wereld en ruim 7x zoveel als nummer 2 (China). Slaap zacht!

bron: http://www.globalsecurity.org/military/world/spending.htm

World Wide Military Expenditures

Country Military expenditures - dollar figure Budget Period

World $950 billion 2004 est. [see Note 5]

Rest-of-World [all but USA] $500 billion 2004 est. [see Note 5]

United States $466.0 billion FY04 actual [see Note 8]

China $65 billion 2004 [see Note 1]

Russia $50 billion [see Note 6]

France $46.5 billion 2000

Japan $45.3 billion FY04

Germany $38.8 billion 2002

United Kingdom $31.7 billion 2002

Italy $20.2 billion 2002

Saudi Arabia $18.3 billion FY00

Brazil $13.408 billion FY99

Korea, South $12.8 billion FY00

India $12,079.7 million FY01

Iran $9.7 billion FY00

Australia $9.3 billion FY01/02 est.

Israel $8.97 billion FY02

Spain $8.6 billion 2002

Taiwan $8,041.2 million FY01

Turkey $8.1 billion 2002 est.

Canada $7,860.5 million FY01/02

Netherlands $6.5 billion FY00/01 est.

Greece $6.12 billion FY99/00 est.

Korea, North $5,124.1 million FY01

Singapore $4.47 billion FY01/02 est.

Sweden $4,395.1 million FY01

Argentina $4.3 billion FY99

Egypt $4.04 billion FY99/00

Mexico $4 billion FY99

Poland $3.5 billion 2002

Colombia $3.3 billion FY01

Norway $3.113 billion FY98/99

Belgium $3,076.5 million FY01/02

Switzerland $2.548 billion FY01

Pakistan $2,545.5 million FY01

Chile $2.5 billion FY99

Denmark $2.47 billion FY99/00

Oman $2,424.4 million FY01

Kuwait $1,967.3 million FY01 [see Note 3]

Algeria $1.87 billion FY99

Finland $1.8 billion FY98/99

South Africa $1.79 billion FY01

Thailand $1.775 billion FY00

Malaysia $1.69 billion FY00 est.

United Arab Emirates $1.6 billion FY00

Zie bovenstaande link voor gehele wereldranglijst

Link naar bericht
Deel via andere websites

HOE VAAK MOET NOG GEZEGD WORDEN!!

Satan is een creatie van het Christendom! (e.d)

Satan bestond niet voordat er christenen in het westen bestonden.

het pentagram bestond al lang voor het jaar 0.

Het pentagram is alleen maar een symbool, de 4 elementen, en het Goddelijke als hij omhoog staat.

De 4 elementen en het aardse als hij omlaag staat.

Nou wordt de aarde vertaald door christenen als Satan.

Maar Wicca en andere geloven die het pentagram gebruiken zien het als zichzelf en de aarde.

Nu is het zo.....dat het aardse zondig is...

Maar tijdens de oorsprong van het pentagram bestond er voor die mensen nog niet zoiets als zondig, dus konden ze het pentagram daar ook niet aan wijden.

Vrijmetselaarij is oud en vindt zijn oorsprong in de 13e eeuw.

Vrijmetselaars werden machtig in de tijd van de pest, omdat er toen een tekort ambachtslieden was en andere opgeleiden mensen vormde dat een soort neven bestuur.

In die tijd waren er ook veel geloofsrestricties en de werkplaatsen van de vrijmetselaars werden een soort plekken waarin mensen ook andere dingen gingen doen zoals zich bezighouden met het geloof.

Daarom wordt een plek waarin een vrijmetselaars loge opereert nog steeds een werkplaats genoemd.

Er is NIETS slechts aan, deze mensen proberen slechts zichzelf te vinden, en zoals alles zijn minpunt kent ken ook de vrijmetselarij dit...Er zijn vast ook ingewijden die misbruik van hun positie maken.

Maar de grondbeginselen zijn prachtig en werelds, het verenigen van broeder over de hele wereld.

En hou alsjeblieft op occulte dingen duivels te noemen, want dit was er reeds voor het christendom en er was toen nog geen sprake van de duivel.

Mensen gaan naar de hemel als ze met goede intenties handelen, en daar al het goede god is...Kun je het ook noemen...Met god's intentie handelen.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Prins der Zwaarden: Daar heb je geen gelijk in. De duivel bestond al voor het christendom. Het was joods en de joden hebben het idee van eerdere geloven afgepakt. Als je bijvoorbeeld kijkt naar Ahriman (persisch) zie je dat deze god eigenlijk wel heel veel lijkt op de Christelijke Duivel. Er zijn zo nog enkele andere duale geloven te vinden.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Duale geloven waren en zijn er ja.

Maar wat ooit is gebeurd is dat, christenen symbolen en gebruiken uit andere religiën gewijd hebben aan Satan. Terwijl deze gebruiken daar oorspronkelijk niets mee te maken hadden/hebben. Zo ook de vrijmetselaars, dit hoort niet bij het christendom dus wordt het gewijd aan de duivel, er wordt zelfs over de voltooing van de openbaring gespeculeerd. Dat is gewoon zoeken met je ogen dicht.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:
Wicca en andere geloven die het pentagram gebruiken zien het als zichzelf en de aarde.

Daar zit het probleem ook juist maar je zegt het zelf al. Het hangt helemaal vanaf hoe je het toepast.

Vroeger, voor de 4e eeuw stond het pentagram zelfs voor de vijf wonden van Christus aan het kruis. Tegenwoordig staat dit 'inverted pentagram' symbool voor het kwade of anti-Christus. Net als met alles heb je een keus om voor het goede of het kwade te kiezen. Dit was vroeger zo en is nu geldt nu nog steeds. 'New Age' is gewoon het versmelten van oude godsdiensten en wijsheden tot één nieuw geloof. Dit gebeurde al bij de Egyptenaren, Romeinen en Grieken. Iedere 'nieuwe' god was weer welkom als de New Age 'het goddelijke in ons'. Gewoon een polulair woord voor het aanhangen van occulte godsdiensten. Voorbeeld: wat is er voor een echtbreker nu mooier als hij kan 'offeren' bij een prostituee in de tempel van vruchtbaarheid, natuurlijk dat veel mensen dit maar al te graag geloven.

Bedenk wel dat alles wat niet van de levende God, Jezus Christus en de Heilige Geest afkomstig is van de Duivel komt; satan zal proberen om mensen van de ware boodschap en eerstgenoemde drie-eenheid af te leiden met aardse zaken, aantwoord geven aan je lusten en zonden vergoeilijken. Waarom goedpraten? Voel je misschien zelf al aan dat het fout is? Blijf niet zoeken.

"Past op, dat niemand u meesleept door de wijsbegeerte of ijdele drogredenen, die op de overlevering der mensen zijn gegrond, of op de leerbeginselen der wereld, maar niet op Christus." (Kol. 2:8,9)

Quote:
Er is NIETS slechts aan, deze mensen proberen slechts zichzelf te vinden, en zoals alles zijn minpunt kent ken ook de vrijmetselarij dit...Er zijn vast ook ingewijden die misbruik van hun positie maken. Maar de grondbeginselen zijn prachtig en werelds, het verenigen van broeder over de hele wereld

AE14.jpg

Gezellige 'Installation' van een nieuw lid in de broederlijke en prachtige wereld van vrijmeteselaars?

blkcrest2.giflevi-lucifer.jpg

Het wapen van de FreeMason “United Grand Lodge of England†met gehoefde engelen? Dan is dat plaatje ernaast natuurlijk van het 'engeltje' der tempeliers (Baphomet) want het naar boven wijzende pentagram duidt op pure goedheid.

AE9.jpg

zomaar een buurtvereniging? (let op het volk op de tribune?)

memphis9.jpg

Leuk motief voor op je keukenschortje?

Natuurlijk zal je met enorm veel feiten aankomen dat de Masons NIET een occult duistenis aanhangen of anti-Christus bedoelingen hebben. Doe vooral geen moeite door jezelf suf te zoeken. De Freemasons hebben er speciaal een site opgezet zodat hun 'brethren' alle anti-mason verhalen kunnen verdraaien en mensen die beginnen te twijvelen op het verkeerde been gezet kunnen worden. Verdeel & Heers zoals een echte FreeMason.

freemasonry.bcy.ca/anti-masonry/index.html

"Want zulke lieden zijn schijn-apostelen, bedrieglijke arbeiders, die zich voordoen als apostelen van Christus. Geen wonder ook! Immers, de satan zelf doet zich voor als een engel des lichts. Het is dus niets bijzonders, indien ook zijn dienaren zich voordoen als dienaren der gerechtigheid; maar hun einde zal zijn naar hun werken" (2 Korintiërs 11:13-15).

Arbeiders of Vrijmetselaars; voordoen als engel des lichts of Illuministen?

Geloof met je hart!!!

Quote:
Mensen gaan naar de hemel als ze met goede intenties handelen

Wat denk je zelf? Dus jij denkt dat jouw plaats in de hemel gekocht kan worden door middel van een goede intentie? Jij hebt vast de mening dat je gerust soms wat fout mag doen als je het daarna weer goedmaakt met een aantal goede daden. De één slacht een schaap, de ander liegt 2 weken niet en weer een ander koopt een bos bloemen voor zijn vriendin. Lekker even het geweten schoonschippen. Jezus is gestorven om al je zonden weg te nemen. Niemand is zonder zonden en een plaats in de hemel dwing je niet af door een één of ander offeren te brengen aan het goede doel, een beeld of een symbool. Wat jij nu zegt is:

-      Ik maak hier de wetten,

-      Ik bepaal de gradatie van zondigheid

-      Ik maak zelf wel uit of ik in de hemel kom.

Ik denk dat je helaas een teleurstelling te wachten staat als je zo door blijft gaan.

Quote:
Op donderdag 24 juni 2004 08:29:26 schreef Pretender het volgende:

Ik geloof niet dat Schuller een freemason is... Wat hij zegt is niet slecht en hij gebruikt Christus en God in zijn predikts. Het lijkt mij ook sterk dat Billy Graham een freemason is...

Ik dacht het zelf ook niet maar begon wel te twijvelen toen ik de links las. De boodschap van Schuller is inderdaad gericht op jezelf ipv op Jezus

Christenen:

• Nemen Jezus en God als uitgangspunt in hun leven

• Zijn mensen die weten, dat ze 'het' niet zelf kunnen

• Veranderen -mbv de Heilige Geest in denken en doen

• Onderwijzen, evangeliseren, dopen en genezen (voor anderen)

• Zijn daarmee zelf vrucht en dragen vrucht voor God

New-Agers & Schuller('s volgelingen)

• Nemen zichzelf en de eigen situatie als uitgangspunt

• Zijn mensen die door eigen gedrag hun doel menen te kunnen bereiken

• Nemen succes, positief gedrag en handelen als doel

• Veranderen daarmee in gedrag en handelen ('succesformule')

• Sporen anderen aan hetzelfde te doen (ieder voor zichzelf)

• Menen, dat 'de vrucht van positief gedrag' succes, vrede en liefde is (voor elkaar).

De verschillen tussen Christenen en New Agers zijn dus:

• het fundament: God/Jezus versus 'ego, ego-succes' en 'ego/eigen gedrag'

• het doel: vrucht zijn (voor een ander dan jezelf) versus 'zelf succesvol zijn'

• het handelen: vanuit het fundament voor anderen versus 'ego-streven'

• wijze van handelen: met fundament & Bijbel versus 'ego & Schuller-boeken'

• tot gevolg hebbend: eeuwig leven (later) versus 'positief, succesvol leven nu'

En om maar even af te sluiten met de wijze woorden van -de meest vereerde Freemason allertijde- Albert Pike. (bijgezet in de "Supreme Councel", te Washington, 13 blokken van het Witte Huis....toeval?)

a_pike.jpg

Quote:
"On July 14, 1889, Albert Pike, Sovereign Pontiff of Universal Freemasonry, addressed to the 23 Supreme Confederated Councils of the world, the following instructions:

"That which we must say to the world is – We worship a God, but it is the God that one adores without superstition. To you, Sovereign Grand Inspectors General, we say this, that you may repeat it to the Brethren of the 32 nd , 31 st , and 30 th degrees – The Masonic Religion should be, by all of us initiates of the high degrees, maintained in the purity of the Luciferian Doctrine. Yes, Lucifer is God, and the true and pure philosophical religion is the belief in Lucifer."

....

Pike designed a plan for world conquest and wrote of it in a letter to Mazzini dated August 15, 1871. He said three future world wars would prepare the world for the New World Order. In the third world war "we shall unleash the Nihilists and atheists, and we shall provoke a formidable social cataclysm which in all its horror will show clearly to the nations the effect of absolute atheism, origin of savagery and of the most bloody turmoil. Then everywhere, the citizens, obliged to defend themselves against the world minority of revolutionaries, will exterminate those destroyers of civilization, and the multitude, disillusioned with Christianity, whose deistic spirit will from that moment be without a compass (direction), anxious for an ideal, but without knowing where to render its adoration, will receive the pure light through the universal manifestation of the pure doctrine of Lucifer, brought finally out in the public view, a manifestation which will result from the general reactionary movement which will follow the destruction of Christianity and atheism, both conquered and exterminated at the same time."

Des Griffin, Fourth Reich of the Rich, 71-72 (1989)

Ja, Bilderberg geeft al aan dat de Freemasons aardig veel succes hebben .... op naar de nieuwe wereldorde!

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid