Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

De zombie-soundtrack, speciaal voor u samengesteld door Iria die geen zin heeft om naar bed te gaan maar ook volstrekt niks nuttigs weet te bedenken om om één voor drie 's nachts met haar tijd te doen!

the creepshow - zombies ate her brain: link

kitty in a casket - bride of the monster:

the brains - more brains:

zombina & the skeletones - nobody likes you when you're dead:

the priscillas - all my friends are zombies:

avenged sevenfold - a little piece of heaven: link (met dank aan Morpho)

zombina & the skeletones - zombie hop:

(want zombina is zo cool dat ze er twee keer in mag)

the zombeatles - a hard day's night of the living dead:

ghoultown - mistress of the dark:

(ok, strikt genomen geen zombies, maar who cares, leuk nummer met geweldige clip)
Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 750
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Ik schuifel weer mee met de Bash, Iria. Die soundtrack luister ik vanavond smile.gif


Samengevoegd:

Misschien hebben jullie het afgrijselijke nieuws gehoord: De octopus Paul heeft het verlies van NL voorspelt We kunnen de zaak mss redden door Nederlanders aan de Kraken te offeren. Dus wie is bereid zijn leven op te offeren voor zijn land?

Link naar bericht
Deel via andere websites

Mwaha, ik ben geen Nederlander! widegrin.gif

Octopussen moeten het maar gewoon eens houden bij zaken waarvoor ze gemaakt zijn, zwemmen en eng doen in scheepswrakken en hentai enzo, al dat toekomstvoorspelgedoe vind ik niks. Laat dat maar over aan mollige vrouwen met jurken uit goedkoop fluweel en te veel hangers om hun nek.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ja, best frustrerend als je mee de barricades omvergeworpen hebt. Je doet al je AP op aan binnenkomen, en eenmaal je binnen bent hebt je niks meer, en tegen dat je weer wat hebt is alles al op. Maar ja, iemand moet het doen he.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik ben te ongeduldig, als er zo'n gebouw is waarbinnen je de mensjes haast ruikt maar ze zitten achter zo'n hele barricade verstopt heb ik geen zin om te zitten wachten tot een ander het openkrijgt en begin ik er gewoon zelf aan. Dus eigenlijk is het mijn eigen schuld en moet ik niet zeuren, maar ik ben een vrouw dus zeuren ligt in mijn natuurlijke aard.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Men breekt Pettyfer Towers (in Houldenbank) open en voor één keer ben ik niet (meer) duchtig mee aan het breken maar wacht ik even tot de rest het open heeft zodat ik mijn resterende 13 AP lekker kan gebruiken om te knabbelen. Wie wil eten kan stilaan die richting uit schuifelen, denk niet dat het nog zo lang duurt.

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid