Spring naar bijdragen

Wat geloven christenen over Jezus?


Aanbevolen berichten

Quote:

[...]

Ik zie het als offtopic in een topic dat gaat over "Wat geloven christenen over Jezus". Uw visie is niet christelijk volgens de definitie in de FAQ van Credible. Maar het staat u natuurlijk vrij een topic te openen in Levensbeschouwing over "Wat geloven gnostici over Jezus?".

Dit is toch de topic Levensbeschouwing. Hoe heb ik het nu met u? Bovendien: Zijn Jezus'woorden over het kruis niet geschikt voor een christelijk forum? Nu maakt u het wel erg bont!Ik heb u wel door, u wilt niet op deze woorden van Jezus ingaan, omdat ú ze bestempelt als zg gnostisch!

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 126
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Quote:

[...]

Dit
is
toch de topic Levensbeschouwing. Hoe heb ik het nu met u? Bovendien: Is, wat ik over Jezus'woorden over het kruis zei, noemt u dat niet geschikt voor een
christelik
forum? Ik heb u wel door, u
wilt
niet op deze woorden van Jezus ingaan, omdat ú ze bestempelt als zg
gnostisch!

Dat dit forum in Levensbeschouwing staat betekent dat hier meer ruimte bestaat om niet-christelijk gedachtegoed te bespreken. Daar ons begrippenkader blijft ook op dit deel van het forum van kracht. In dit geval vraagt de TS expliciet wat christenen geloven over Jezus. Hierbij hanteren wij dus bij de term 'christen' wat wij op dit forum als christelijk beschouwen.

Wil je het er toch over hebben, dan lijkt mij Dingo's advies aan te raden: een nieuw topic openen met een anders geformuleerde vraagstelling.

Admod note: Vanaf nu weer BOT, verdere metadiscussie is off-topic en zal verwijderd worden.

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid