Spring naar bijdragen

de eerste zondeval: Eva of.....?


Aanbevolen berichten

Goed laten we terugkeren

Ik had al geschreven dat naar de Liefde en de vrije keuze en Wil van God kan God geen vorm opleggen en geen andere vorm geven dan zich zelf.

Dat betekent dat allen in de tuin van Eden in alles gelijk aan, in, met en door, elkaar waren.

Ook weten we dat allen de opdracht hadden om te vermenigvuldigen.(Gen 1,22 en 28)

Hoezo moeten volmaakten zich vermenigvuldigen? Zijn ze niet volmaakt in aantal? hebben ze een honger naar meer personen? bestaat er honger in volmaaktheid?

DE oplossing vinden we in Genesis 1,1-4: [1] In * het begin schiep God de hemel en de aarde. [2] De aarde was woest* en leeg; duisternis lag over de diepte, en de geest* van God zweefde over de wateren.

[3] Toen zei God: ‘Er moet licht zijn!’ En er was licht. [4] En God zag dat het licht goed was. God scheidde het licht van de duisternis

Als God overal is, is er nergens woest en leegte, en ook lag er geen duisternis over de diepte. God is Licht en alles Is. Daar is geen ontwikkeling nodig in worden. Daar wordt over de eerst nacht over God gesproken, die ook te lezen valt in Jesaja 14, 12-14.

Een eindig aantal personen en daden zijn weg gevallen uit God en het overgebleven aantal = het oneindig aantal - en eindig aantal, in personen en daden.

Door gelijke maat: Oog om Oog, Tand, om Tand, Leven om Leven, de duisternis een tweede maal te doorstaan vermenigvuldigt zich de gelijke maat in een dubbele maat en daarmee zou Het Herstelde Overgeblevene in absolute Gods Maat gelijk zijn aan Het Oorspronkelijke!

Dan wanneer hoort de vermenigvuldiging plaats te vinden, deze zou in alles en feit zijn als de gelijke Gods maat vervuld zou zijn. Het gebeurt dus net zo geleidelijk als een glas water vol loopt

De persoonsverdubbeling zou aan het einde plaats vinden! want men ging als volmaakt in de tuin van Eden en de opdracht was volmaakt Goed doen en Volmaakt kwaad laten! Dat is dus samen naar gelijke maat dragen!

Is er zo ook naar gehandeld?

Het blijkt dat de vermenigvuldiging in personen voor de einddatum van algeheel herstel heeft plaats gevonden.

+PAX

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 61
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Beste Henk Gadellaa, ik moet zeggen dat ik uw betogen niet helemaal goed begrijp. Wat bedoelt u met het volgende:

"Even een heel ander vergelijk: De Film Inception!

als satan tot en met het 6e vertrek van de ziel(De Innerlijke Burcht van H.Theresia van Avila) mag komen dan hoever moet men zijn op te weten wanneer en hoeveel aan leugen/waarheid verteld wordt als er niet meer dan 7 kamers in de ziel zijn?

Verstaat u nu: Oordeelt niet voor dat De Heer verschijnt.....?(1Korinthe 4,5 en 2Korinthe 12,2-4)"

Bedoelt u nu dat ik u heb geoordeeld/ veroordeeld of niet? En wat zijn de zeven kamers van de ziel? Dat concept ken ik niet...

Bedankt alvast!

gr. mackie

Link naar bericht
Deel via andere websites

@Mackie,

naar de leer van H.Theresia van Avila heeft de ziel 7 Niveau's/Kamers/Verblijven.

op de eerste 6 Niveau's/kamers/verblijven is God versluierd. Het 7e is God onversluierd volkomen aanwezig en Zichtbaar. Elk niveau is opvolgend dieper en elk niveau heeft specifieke ervaringen. Waarbij het 6e de geestelijke verloving met God wordt genoemd en het 7e het geestelijk Huwelijk met God.

Satan kan komen tot en met het 6e.

Inception gaat er om dat je bij een ander zo een idee/gedachte geeft dat die denkt dat het waar is zodat die naar die waarheid handelt.

Men kidnapt de desbetreffende persoon en gaat met die persoon naar een slaapniveau waar men elkaar ontmoet. in inception zijn 5 slaapniveau's. het ingeplante idee dat als waarheid moet doorgaan wordt één niveau dieper geplaatst dan de persoon zelf is zodat het lijkt als of hetgeen uit het onderbewuste doorkomt waar is.

Wil je dus weten of hetgeen uit het onder bewuste waar is dan moet je dieper gaan dan waar inception mogelijk is. In de menselijke ziel is tot het 6e niveau inception mogelijk en het 7e onmogelijk want God woont daar Volkomen. Wil je dus controleren of hetgeen je ervaart De Hele Waarheid is of deels/geheel verdraait, dan moet je naar het 7e niveau, dan wel op de drempel van 6 naar 7 en gelijk God liefhebben, dan vallen alle sluiers van iedereen die van een sluier misbruik/gebruik zou willen maken en kan er geen deception zijn, noch inception plaats vinden anders dan De Waarheid!

En dat is waar H.Paulus over spreekt: Oordeelt niet voor dat De Heer verschijnt.....?(1Korinthe 4,5 en 2Korinthe 12,2-4)"

Voor een Volmaakt oordeel hoort men tot daar te gaan. Daarom wachtte Elia in de "grot&quotcry.gifZiel ingebed in gebed) tot het ruisen verscheen van zijn Ziel: het aangeven dat nu als enigste nog God voorbij kan komen en geen één ander.

Nu is het zo dat hetgeen men in het duister hoort ook De Waarheid kan zijn.

Genesis 15:

[1] Na deze gebeurtenissen klonk het woord van de heer in een visioen tot Abram: ?mg src='http://forum.credible.nl/images/euro.png'>˜Vrees niet, Abram, Ik zal uw schild zijn. Uw loon zal zeer groot zijn!?mg src='http://forum.credible.nl/images/euro.png'>™ [2] Toen zei Abram: ?mg src='http://forum.credible.nl/images/euro.png'>˜Heer god, wat heb ik aan uw gaven? Want ik blijf maar kinderloos en de Damascener Eliëzer zal de bezitter van mijn huis worden.?mg src='http://forum.credible.nl/images/euro.png'>™ [3] Abram zei: ?mg src='http://forum.credible.nl/images/euro.png'>˜U hebt mij geen nakomelingen geschonken, en een ondergeschikte zal mijn erfgenaam zijn.?mg src='http://forum.credible.nl/images/euro.png'>™ [4] Toen werd het woord van de heer tot hem gericht: ?mg src='http://forum.credible.nl/images/euro.png'>˜Niet hij wordt uw erfgenaam; uw erfgenaam zal iemand zijn die u zult verwekken.?mg src='http://forum.credible.nl/images/euro.png'>™ [5] Hij leidde hem naar buiten en zei: ?mg src='http://forum.credible.nl/images/euro.png'>˜Kijk naar de hemel en tel de sterren, als u kunt.?mg src='http://forum.credible.nl/images/euro.png'>™ En Hij verzekerde hem: ?mg src='http://forum.credible.nl/images/euro.png'>˜Zo talrijk zal uw nageslacht zijn.?mg src='http://forum.credible.nl/images/euro.png'>™ [6] Abram heeft de heer geloofd en dat geloof is hem aangerekend als gerechtigheid.

als u verder leest dan ziet u een verdieping plaats vinden in het openbaren:

[7] Toen zei Hij tegen hem: ?mg src='http://forum.credible.nl/images/euro.png'>ËœIk ben de heer, die u uit Ur in Kasdim, leidde om u dit land in bezit te geven.?mg src='http://forum.credible.nl/images/euro.png'>â„¢ [8] Abram vroeg: ?mg src='http://forum.credible.nl/images/euro.png'>ËœAch Heer god, hoe kan ik weten dat ik het inderdaad zal krijgen??mg src='http://forum.credible.nl/images/euro.png'>â„¢ [9] Hij zei tegen hem: ?mg src='http://forum.credible.nl/images/euro.png'>ËœHaal een driejarige koe, een driejarige bok, een driejarige ram, een tortel en een jonge duif.?mg src='http://forum.credible.nl/images/euro.png'>â„¢ [10] Hij haalde dit alles, sneed de dieren doormidden en legde de stukken tegenover elkaar; alleen de vogels sneed hij niet door. [11] Er kwamen roofvogels op de dode dieren af, maar Abram joeg ze weg.

[12] Bij zonsondergang viel Abram in een diepe slaap; hevige angst en duisternis overvielen hem. [13] En de heer zei tegen Abram: ?mg src='http://forum.credible.nl/images/euro.png'>˜U moet goed weten dat uw nakomelingen als vreemden zullen wonen in een land dat niet van hen is. Zij zullen hen als slaven dienen en men zal hen onderdrukken, vierhonderd jaar lang. [14] Maar het volk dat zij moeten dienen zal Ik vonnissen, en daarna zullen zij wegtrekken met rijke bezittingen. [15] U zult zelf in vrede tot uw vaderen gaan; pas in gezegende ouderdom zult u begraven worden. [16] De vierde generatie zal hier terugkeren, want dan is de maat van de schuld van de Amorieten pas vol.?mg src='http://forum.credible.nl/images/euro.png'>™ [17] Toen de zon was ondergegaan en het helemaal donker was geworden, zag Abram een rokende oven en een vurige fakkel, die tussen* de doormidden gesneden stukken door gingen. [18] Op die dag sloot de heer een verbond met Abram. Hij zei: ?mg src='http://forum.credible.nl/images/euro.png'>˜Aan uw nakomelingen schenk Ik dit land, vanaf de beek van Egypte tot aan de Grote Rivier, de Eufraat, [19] het gebied van de Kenieten, Kenizzieten, Kadmonieten, [20] Hethieten, Perizzieten, Refaïeten, [21] Amorieten, Kanaänieten, Girgasieten en Jebusieten.?mg src='http://forum.credible.nl/images/euro.png'>™

het kan ook een misleiding zijn:

Job 4:

[12]       Heimelijk sprak iemand tot mij,

fluisterde mij iets in het oor,

      [13]       op het onrustig uur van droomgezichten,

als diepe slaap de mensen overmant.

      [14]       Schrik en angst grepen mij aan,

een siddering voer door mijn gebeente.

      [15]       Een windvlaag trok langs mijn gezicht,

storm deed mijn lichaam huiveren.

      [16]       Daar stond het, een gestalte,

ik weet niet wat, het stond vlak voor mijn ogen.

Het was stil, ik hoorde een stem:

      [17]       Kan een sterveling rechtvaardig zijn voor God,

een mens onbesmet* voor zijn maker?

      [18]       Zelfs in zijn dienaren stelt Hij geen vertrouwen,

zelfs in zijn engelen bespeurt Hij nog smetten;

      [19]       hoeveel temeer bij hen van wie de woning* uit leem is opgetrokken

en stof tot grondslag heeft.

Als motten worden ze geplet,

      [20]       van de ochtend tot de avond vermorzeld,

ze gaan naamloos te gronde, voorgoed.

      [21]       Het touw van hun tent wordt losgerukt:

zij sterven, maar niet in wijsheid!

Zo is het ook met redenaties.

Daarom schrijf ik dat in De Waarheid alles Eén en Al-Eén is in Alles en dat voor de Liefde en alle Godspersonen geldt, in volmaakte harmonie en nergens in tegenspraak!

Daar het gelezen(in de H.Schrift/Traditie/geschriften) en gehoorde(exegese/verteld) door mensen in verbeelde vorm/visioen is moet men het terugbrengen/liefdevol toetsen in het volmaakt Onverbeelde. Dan oordeelt men volmaakt als men volmaakt liefheeft!

En daar u het nog niet kent geeft u daar mee aan dat u te vroeg oordeelt/veroordeelt. Het heet niet dat u nu op moet houden met oordelen/veroordelen. Het heet dat u moet leren beter te oordelen en veroordelen en opzoek moet gaan naar volmaakt oordelen en veroordelen.

Veelal zijn wij niet nederig en oprecht van Hart om gelijk zo'n oordeel/veroordeling in volmaaktheid te willen verstaan en naar Gods Inzicht handelen. Dat neemt niet weg dat als u zich op weg begeeft naar volmaaktheid dat u God een vreugde doet omdat u Hem meer en meer in u wilt hebben! Dus laat u niet ontmoedigen door te kort schieten. Houdt u ogen der Ziel op Jezus gericht en Hij zal u daar brengen waar Jezus u wilt hebben! Heiligen wanhopen nooit en hun vallen is een les op het beter te doen, net zolang tot zij volmaakt zijn in Jezus en daar verblijven!

+PAX


Samengevoegd:

heb geen idee waarom dit:

?mg src='http://forum.credible.nl/images/euro.png'>˜

in mijn schrijven, bij plaatsen, er in komt. Mijn excuses voor het ongemak en misschien weet de crew hier iets aan te doen, of iemand anders.

Bij voorbaat hartelijk dank!

Link naar bericht
Deel via andere websites

ik was geeindigd met:

"Het blijkt dat de vermenigvuldiging in personen voor de einddatum van algeheel herstel heeft plaats gevonden."

en als men goed leest dan had er voor die wij Eva en Adam noemen al vermenigvuldiging plaats gevonden:

En God zei: Genesis 1: [11] En God zei: ‘Het land moet zich tooien met jong groen gras, zaadvormend gewas en vruchtbomen die ieder naar zijn soort hun vruchten dragen, met zaad erin.’ Zo gebeurde het. [12] En uit het land schoot jong groen op, gras, zaadvormend gewas, in allerlei soorten, en bomen die ieder naar zijn soort hun vruchten droegen, met zaad erin. En God zag dat het goed was.

en

[22] God zegende ze en Hij sprak: ‘Wees vruchtbaar en word talrijk; bevolk het water van de zee, en laat de vogels talrijk worden op het land.’

en pas daarna:

[27] En God schiep de mens als zijn beeld; als het beeld van God schiep Hij hem; mannelijk en vrouwelijk schiep Hij hen. [28] God zegende hen, en God sprak tot hen: ‘Wees vruchtbaar en word talrijk;

Er zijn drie tijdstippen van vermenigvuldiging. Hoewel het niet de bedoeling was die gedurende het verblijf in de tuin van eden te doen, was dit zondig?

Wanneer is vermenigvuldigen zondig?

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Hallo allemaal, ik heb ook een vraag die hier enigszins over gaat: wist God dat Eva de fout zou begaan door van de appel te eten voordat het gebeurde. Ik heb net namelijk een discussie gehad waarbij verschillende katholieken zeiden dat God dat niet vantevoren wist. Maar Hij is toch Alwetend? Als Hij dit niet vantevoren wist, hoe kan Hij dan nog Alwetend zijn?

Ze zeiden me dat ik te menselijk dacht, maar ik snap dit echt helemaal niet. Hoe kan Hij dit niet geweten hebben? Jezus Christus, de Zoon van God, bestond toch al voor creatie? God vertelde dit zijn engelen (het plan van het vleesgeworden Woord) toch al voor de creatie? Of heb ik verkeerd?

gr. mackie

Wie zegt dat het een appel was? Leuk voorbeeld van aannames smile.gif


Samengevoegd:

Ongelofelijk Henk...wat een vage manier van schrijven..je lijkt wel een dichter..Ik moet alles 6x lezen voordat ik denk wat je bedoelt..Waar komt jou manier van praten vandaag? PAX...is dat niet een gedeelte van de Rooms katholieke Kerk?

Link naar bericht
Deel via andere websites

Saint_Eve,

ja je hebt gelijk. ik zou het graag korter doen, en het kan ook. Ik ben dan wel bang dat je het helemaal kwijt raakt.

Laat ik je een voorbeeld geven:

1)de 3e en de 8e dag van Jezus opstaan uit de doden

2) tijd, tijden en 1/2 tijd

3) 2x7tijden

4) 2x 3 en halve tijd.

5) 6 sluiers in de Ziel, neiging van de geest naar het kwade en stoffelijk lichaam

6) gelijk tijd tussen dag en nacht

7) 3 hoofdgroepen en 3 kinder groepen

8) De wet heeft zijn beslag op twee getuigenissen

9) 3 soortverschillen en onderling verschillende groepen

10 geslachtsverschil

11) 1e nacht en tweede nacht

12 Het messianisme

13 Jezus als man

14 Maria als vrouw

15 volmaakt verwekken

16 de zon en de sterren

17 2xHet heelal

18 de big bang

19 de grote van het heelal en het groeien van het heelal

20 de hel

21 de oorspronkelijek Hemel

22 De overgebleven hemel

23 het weg gevallen deel uit de hemel

24 engel

25 satan

26 De Wet

27 Oog om Oog, etc

28 vrije keuze

29 vrije wil

30 zonde tegende H.Geest

31 vomaakt compromis

32 vuil compromis(vrucht van Goed en kwaad)

33 uitboeten/herstellen/economie van de hemel

34 zeven dagen in een week

35 vlakke aarde zonder heuvels en dalen

36 geen baan om de zon

37 volmaakt ronde baan om de zon

38 één jaargetijde

38 geen regen

40 geen materie

41 geen licht of ander energie golven

laat ik hier maar stoppen. Dus het gaat heel ver en nog verder.

en wie haakt hier al niet af?

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

Saint_Eve,

ja je hebt gelijk. ik zou het graag korter doen, en het kan ook. Ik ben dan wel bang dat je het helemaal kwijt raakt.

Laat ik je een voorbeeld geven:

1)de 3e en de 8e dag van Jezus opstaan uit de doden

2) tijd, tijden en 1/2 tijd

3) 2x7tijden

4) 2x 3 en halve tijd.

5) 6 sluiers in de Ziel, neiging van de geest naar het kwade en stoffelijk lichaam

6) gelijk tijd tussen dag en nacht

7) 3 hoofdgroepen en 3 kinder groepen

8) De wet heeft zijn beslag op twee getuigenissen

9) 3 soortverschillen en onderling verschillende groepen

10 geslachtsverschil

11) 1e nacht en tweede nacht

12 Het messianisme

13 Jezus als man

14 Maria als vrouw

15 volmaakt verwekken

16 de zon en de sterren

17 2xHet heelal

18 de big bang

19 de grote van het heelal en het groeien van het heelal

20 de hel

21 de oorspronkelijek Hemel

22 De overgebleven hemel

23 het weg gevallen deel uit de hemel

24 engel

25 satan

26 De Wet

27 Oog om Oog, etc

28 vrije keuze

29 vrije wil

30 zonde tegende H.Geest

31 vomaakt compromis

32 vuil compromis(vrucht van Goed en kwaad)

33 uitboeten/herstellen/economie van de hemel

34 zeven dagen in een week

35 vlakke aarde zonder heuvels en dalen

36 geen baan om de zon

37 volmaakt ronde baan om de zon

38 één jaargetijde

38 geen regen

40 geen materie

41 geen licht of ander energie golven

laat ik hier maar stoppen. Dus het gaat heel ver en nog verder.

en wie haakt hier al niet af?

Was het na de 2e zin al kwijt smile.gif

Waar komt jou info vandaan? Welke leer is dat?

Economie van de Hemel????

Link naar bericht
Deel via andere websites

Geachte Saint_Eve,

Ik ben van huis uit gedoopt en gevormd Rooms-Katholiek. Door omstandigheden ben ik opzoek gegaan naar Jezus en ben de innerlijke weg tegen gekomen. En van daar uit ben ik verder opzoek gegaan naar Jezus en overal waar Jezus Is.

"Economie van de Hemel???"

Ja er is een Economie van de Hemel: Oog om Oog, Tand om Tand, Leven om Leven. Dat is de maat van herstel/uitboeting/verdubbeling, als ook de maat van pijn als het om zondigen gaat en de diepte van de plaats in de hel.

2e zin: op tijd, tijden en halve tijd vonden de vermenigvuldigingen plaats in de Tuin van Eden. De eerste groep die zich afscheidde van en vermenigvuldigde van na één tijd. op 2x één tijd daarna splitste van de overgeblevenen een tweede groep die zich vermenigvuldigde waarbij er nog één overbleef die zich een halve tijd daarna als laatste zich vermenigvuldigde

en de zondenvallen vielen in dezelfde tijd episode af.

De eerste groep die zich vermenigvuldigd had viel na één tijd na de laatste vermenigvuldiging, eerst de kinderen, daarna de ouders,

na 2x één tijd na de eerst val viel de tweede groep die zich vermenigvuldigde, eerst de kinderen daarna de ouders, en naar een halve tijd daarna vielen de laatste twee, eerst het kind, daarna de ouder.

In totaal na 7 tijden waren allen, na het ontstaan van de tuin van Eden, gevallen Daarom 7 dagen in het eerste scheppingsverhaal.

Daar de tijd afstanden van vermenigvuldiging en vallen gelijk zijn is de dag en de nacht even lang.

Daar er 3 periodes waren van vermenigvuldiging zijn er 3 hoofd groepen en daar zij op de zelfde tijdbestek en volgorde vielen, uit zich dat in 3 Hoofdgroepen in de natuur: Planten, dieren en mensen

Daar bij elke groep eerst de kinderen vielen en daarna de ouders zijn er in totaal 6 hoofd-zondenvallen daarom 6 versluierde kamers in de ziel. En daar de zondenvallen niet tijdens de vermenigvuldiging plaats vond is het Goddelijk Kindschap, in de volmaakten, tijdens het zondigen volmaakt gebleven: 1 kamer in de ziel is onversluierd.

Daar het 7 tijden waren voordat iedereen viel zijn er 7 genade jaren: tijd, tijden en een halve tijd van Johannes de Dooper en Tijd, tijden en een halve tijd van Jezus

Zo zijn er 7 verdrukkings jaren daar de maat van vermenigvuldiging gelijk is aan de maat van zondenvallen tijd, tijden en halve tijd voor de Twee Getuigen en tijd, tijden en halve tijd voor de anti-christ.

Daar er twee volmaakten nog volmaakt leefden in de tuin van Eden nadat alle anderen gevallen waren heeft De Wet over leven en dood en over eeuwig leven en eeuwig sterven(pijn lijden) zijn beslag op Twee Volmaakte Getuigen/Getuigenissen.

+PAX

Link naar bericht
Deel via andere websites

De bijbel is duidelijk dat Adam zondigde, niet zijn vrouw. Aan Adam was de heerschappij van de wereld gegeven, hij stond erbij en keek erna terwijl hij gewoon had moeten ingrijpen. Door mee te gaan met zijn vrouw werd de heerschappij overgedragen aan de slang. Jezus heeft deze heerschappij weer terug gehaald. Ook al werd de vrouw misleid, Adam stond er naast en greep niet in, dat had hij als heerser van de aarde wel moeten doen. Deze macht had hij ook gekregen van God. Maar door de slang te geloven en niet God, viel de mens en verloor deze zijn glorie.

Adam was eerst geschapen, daar is geen discussie over mogelijk. Adam lag te pitten terwijl God de vrouw schiep, daarom begrijpen we ook zo weinig van vrouwen, wij mannen smile.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 weeks later...

En Dave, jij weet of hetgeen daar staat in alles de volle waarheid is?

dan waarom was de eerste volmaakte na de zondenvallen, een vrouw, en het kind van die volmaakte, een man?

Dan, is het verwekken van de volmaakte uit de eerste volmaakte anders volmaakt dan de H.Geest deed bij die wij als Volmaakte, Maria noemen?

Is zonder zonde anders dan Heilig in alles?

Is Gods rechtvaardigheid naar de zonde(zonde tegen de H.Geest of de vrucht van Goed en kwaad) ooit anders?

Heeft het oordeel van God niet te maken met Oog om Oog, Tand om Tand, Leven om Leven naar vorm(in Lichaam, Geest en Ziel, macht, recht, vrije wil, vrije keuze, rechtspositie?

Kan De Waarheid ergens anders Volmaakt in wonen dan In De Waarheid en kan De Waarheid ergens anders volkomen intreden dan De Waarheid?

dan hoezo kan God volmaakt wonen in iets dat uit niet gemaakt is? Door Zichzelf te overtreden/te ontledigen? En hoezo is zichzelf ontledigen niet kwaad als De waarheid Eeuwig, Oneindig de Enige Is?

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 3 weeks later...

Quote:
Hallo Henk Gadellaa/ Orev, bedankt voor je post. Je houdt er volgens mij wel een beetje een eigen interpretatie op na, want volgens zijn Lucifer en Satan twee verschillende engelen en niet 2 namen van dezelfde entiteit. En ik geloof ook dat Maria onbevlekt ontvangen is, oftewel zonder met de erfzonde te zijn bevlekt en ook niet met andere zonden. Ook geloof ik niet dat Jezus, God zelf, bevlekt was met erfzonde of ook maar enige zonde begaan heeft.

Lucifer is een koning van Babel, daar hadden de Joden het over big-smile.gif

Dat lees je ook als je de context leest, gaat niet over een of andere entiteit. Lees JES 14 maar helemaal, dan komt het vanzelf naar boven.

Een fout die wel meer christenen maken overigens big-smile.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid