Spring naar bijdragen

Welkom op het nieuwe Credible.nl!


Aanbevolen berichten

Ik vind het een knap staaltje en ik heb groot respect voor Michiel, Dingo, de bughunters en alle anderen die hun steentje hebben bijgedragen.
:)
Het enige waar ik nog een beetje mee tob is de achtergrond kleur. Ergens heb ik toch het idee dat een witte achtergrond zoals voorheen beter zou zijn qua "feel". Maar dat is denk ik persoonlijk.:)
Als het helemaal goed is, misschien dat je dan een keuze krijgt. ;)
Link naar bericht
Deel via andere websites
  • Antwoorden 215
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Ik heb vn. last van bepaalde kleuren van de usernames op de achtergrond. Die zie ik erg slecht of 'Disco Klassik'.. misschien kleurenblindheidsproof maken ;)

Colorfilter

Zet dan Rood/Groen aan met Rooddefectie. Ik zie geen verschil tussen de echte site en met het kleurfilter aan... dus ik weet niet of hij doet (met andere filters aan zie ik het wel ;)

Er zit ook niet heel veel rood in deze opmaak dus dan zul je het verschil idd niet echt zien.:)

En wat Olorin zegt!:) En de rangen vinnik echt cool, vooral omdat ik al een Credi-shark ben:D

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ook voor mij zal het wel weer even wennen worden. Ik vond de vorige layout wel erg fijn en rustig, maar ik kan me voorstellen dat een overstap noodzakelijk wordt omdat er hogere eisen aan de onderliggende structuur gesteld worden. Maar misschien kan de blauwe achtergrond wit worden? Dat zou de boel al een stuk rustiger maken.

Ik kom weer even kijken!

Wat is het forum ontzettend mooi geworden. Het traject van AT naar phpBB is een ingewikkeld traject, maar ik sta versteld van alles wat behouden is gebleven bij de overzetting.

Mijn complimenten gaan uit naar iedereen die hier aan heeft meegewerkt, super!

Heel veel succes en zegen verder! :D

En misschien kom ik hier voortaan wel vaker...

Gaaf dat je er weer eens bent, Glenn. Wat mij betreft kom je zeker vaker, je bent toch de aartsvader, de Abraham, van dit forum.

Link naar bericht
Deel via andere websites
Vet, volgens mij 'pakt' 'ie nu ook Grieks. Test: ευλογια .

Volgens mij ben jij nu helemaal in je sas, of niet? :#

Als de volgende test slaagt wel :) Eerder vandaag kon ik nog geen Bijbeltekst knippen/plakken / quoten, maar dat lijkt nu ook te gaan lukken :)

Bijbelcitaat {SIMPLETEXT}:26 Broeders en zusters, wat betekent dit voor uw samenkomsten? Wanneer u samenkomt draagt iedereen wel iets bij: een lied, een onderwijzing, een openbaring, een uiting in klanktaal of de uitleg daarvan. Laat alles tot opbouw van de gemeente zijn.

|P

Link naar bericht
Deel via andere websites
Misschien ook wel handig de userkleurtjes-legenda te updaten? Dat ene kleurtje voor allernieuwste users staat er niet tussen. Die zie ik als groen namelijk.
Nee, die groep wordt niet getoond op de legenda net als "geregistreerde gebruikers" niet wordt getoond.
Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid