Spring naar bijdragen

Goede Tijden, Credible Tijden


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 289
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...
en nog een vraag uit nieuwsgierigheid:

kan je liefdesverdriet hebben terwijl je niet echt verliefd bent (dus geen kriebels)?

Jazeker. Drie jaar geleden heb ik zoiets zelf meegemaakt. Liefdesverdriet vanwege het stuklopen van een diepe vriendschap met een vriendin. Geen verliefdheidskriebels, wel liefdesverdriet.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik weet echt niet wat ik met hem moet.

Het is een ontzettend leuke jongen en we passen zeker goed bij elkaar. Ik ben alleen niet verliefd (als in de vlinders en de kriebels enzo waar iedereen het altijd over heeft.) Is dat een voorwaarde om een relatie te kunnen beginnen? Als ik op internet lees dan zijn er mensen die zeggen dat ze nooit een relatie zouden beginnen zonder kriebels, en er zijn mensen die beweren dat kriebels helemaal niet nodig zijn om gelukkig samen te kunnen zijn.

We zijn wel heel erg aangetrokken tot elkaar. Hij is (tot nu toe) de meest sexy jongen die ik ken. ^^

Ik weet het niet meer. Hij woont ook nog eens ver weg. (Afstand Groningen - Amsterdam is niet echt grappig.)

Ik wil gewoon niet een superleuke jongen laten lopen, alleen vanwege 'stomme' redenen.

En ik ben ook bang dat als ik dan iets met hem begin, dat ik dan alsnog continu loop te twijfelen, of 'echt verliefd' (als in kriebels en vlinders enzo...) word op iemand anders. En dat ik hem dan alleen maar wil vanwege aandacht ofzo. Maar daar ben ik het ook weer niet helemaal mee eens. Hij is gewoon wel heel erg leuk..... Maarja....

What to do............

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik ken hem al sinds mijn 15e (ben nu 20). In die tijd had ik nog een relatie met iemand anders, maar er was een moment dat er wel degelijk wat aantrekkingkracht tussen ons was. Hij heeft al die tijd vaag in mijn hoofd gezeten, maar ik had een relatie, en hij woonde ver weg, dus ja, het zou toch niks worden.

Toen het uitging vertelde ik het aan mijn vrienden (ook aan hem), en hij had zoiets van 'dit is mijn kans'. Ik durfde toen niet echt een relatie aan te gaan, omdat ik na 3,5 jaar net 3 weken single was.. En daardoor liep het vorige keer fout. Omdat ik eigenlijk nog niet toe was aan een relatie en omdat hij heel graag een relatie wilde. Hij dumpte me en ruilde me in voor een ander, en toen pas voelde ik me vreselijk. Toen pas besefte ik me dat ik zo vreselijk veel van hem hield. Na een paar maanden ging het uit tussen hem en haar, en sinds 2 maanden ofzo zijn we weer in gesprek gegaan, toegegeven dat we elkaar hebben gemist.

Maarja, wil ik een relatie of wil ik het niet? Ik het moeite met het maken van een keuze. We zijn een goeie match alleen ik denk teveel na.. denk ik... De ene dag denk ik 'ja' en de andere dag denk ik 'nee'. En dan is het moeilijk beslissen.

Als ik het wel doe dan blijf ik waarschijnlijk twijfelen of het wel echt is wat ik wil, maar als ik het niet doe blijf ik de rest van mijn leven twijfelen of ik het niet toch iets moois heb weggegooid.

Ik heb het er met hem over gehad hoe we een relatie zien. Iemand met wie ik een relatie heb, moet iemand zijn met wie ik op dat moment het idee heb dat we heeeeel lang samen kunnen zijn. En niet dat het vluchtig leuk is of even leuk. (Wat in de toekomst gaat gebeuren weet je natuurlijk nooit.)

We mailen best wel veel en ik heb hem sinds het uitgegaan is pas 1 keer gezien (vorige week) maar het was zo ontiegelijk gezellig...

Misschien moet ik het nog wat tijd geven en niet te ongeduldig zijn...?

vorige keer kostte het me een jaar om zoveel gevoelens voor hem op te bouwen.. nu heeft hij mijn vertrouwen wel geschonden en ik weet nie thoe lang het nu gaat duren etc etc etc.......

hij is gewoon zo'n leuk persoon...

ik weet het echt niet!

Link naar bericht
Deel via andere websites

Nja, ik heb persoonlijk toch gemerkt hoe belangrijk die kriebeltjes zijn voor iemand, had dat in m'n vorige relatie niet en bij mijn huidige vriend wel. Ik weet niet of het noodzakelijk is voor een goede relatie...

Tussen mijn vriend en mij gaat het enoooorm goed, we zijn de laatste paar weken naar elkaar toegegroeid en ik vind onze verstandhouding ook beter. We hebben ook al lang geen ruzie meer gehad en dat geeft een fijn rustgevend en vertrouwd gevoel :)

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik ben ruim twee jaar geleden ontiegelijk verliefd geweest op een jongen. Ik kon niet meer eten, niet meer slapen, niet meer stoppen met lachen en dromen. Sindsdien weet ik wat het is om echt verliefd te zijn. Moet zeggen dat ik nu nog steeds veel gevoelens voor hem heb. Helaas dus onbeantwoord en de kans dat ze wel beantwoord worden, is zo ontzettend klein. Daarnaast is ook nog eens een goede vriend van me geworden. Ingewikkeld verhaal dus..

Het nadeel hieraan is dat ik nu weer wat het is om echt verliefd te zijn, dus nu is de lat voor gevoelens voor een man heel hoog geworden. Of is dat een voordeel? Ik weet het niet.. Wel heel leuk om alle verliefde verhalen hier te lezen :)

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 3 weeks later...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid