Spring naar bijdragen

Veel debatten en workshops tijdens kerkenbeurs


Aanbevolen berichten

[preview]Kerk & Gemeente, is een beurs voor heel kerkelijk Nederland. Dit jaar met een enorm aanbod debatten en workshops. De beurs wordt voor de tweede keer gehouden en vindt dit jaar plaats op 19 en 20 maart in de Jaarbeurs in Utrecht. [/preview]

Voor zowel organisaties en bedrijven als voor kerken is het meestal ondoenlijk over en weer de juiste personen en adressen te vinden. Kerk & Gemeente 2010 brengt beiden bij elkaar op de grootste kerkenbeurs voor alle kerken en christenen in Nederland!

Onderzoek wees uit dat zowel kerken als potentiële standhouders behoeften hebben aan een kerkenbeurs. Maar ook het succes van Kerk & Gemeente in 2009 wees dat uit: 170 standhouders en ruim 3500 bezoekers is een uitstekend resultaat. Niet alleen is religie in Nederland weer meer in de aandacht, ook wordt in kerken steeds meer aandacht besteed aan inrichting, entourage, vernieuwing, met de tijd meegaan enz. En het blijkt dat het ook best wat mag kosten. Door fusies van kerken op lokaal niveau, komt er bovendien plotseling vaak veel geld vrij. Dat investeert menige kerk graag in het creëren van nieuw elan! De beurs wordt voor de tweede maal georganiseerd. De enthousiaste reacties van zowel bezoekers als standhouders geeft ons alle vertrouwen in editie 2010!

Bijna elke kerkelijke gemeente heeft een organisatiestructuur waarbinnen verantwoordelijkheden zijn verdeeld over commissies en werkgroepen. Nagenoeg alle leden daarvan zijn vrijwilligers, met best de nodige kennis, maar vaak een groot gebrek aan tijd. De leveranciersmarkt is voor hen vaak ondoorgrondelijk, gewoonweg omdat ze er niet dagelijks mee te maken hebben.

Bron: CIP

www.kerkengemeente2009.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid