Spring naar bijdragen

Avondvullend concert met Gaither Vocal Band


Aanbevolen berichten

2011 wordt nu al een mooi concertjaar voor Gaither liefhebbers! Na diverse concerten die artiesten uit de Gaither Homecoming âeuro.png˜familieâeuro.png™ de afgelopen jaren in Nederland hebben gegeven, is het nu de beurt aan een waar klapstuk. De Gaither Vocal Band komt voor een avondvullend programma op 12 maart 2011 naar de Americahal in Apeldoorn!

Vier man die met pianobegeleiding spontaan een lied zongen met harmoniezang en mensen in vervoering brachtenâeuro.png¦ zo begon de Gaither Vocal Band meer dan 25 jaar geleden. In de jaren sinds dat eerste optreden is de Gaither Vocal Band uitgegroeid tot een begrip; een harmony-gospel groep van zeldzame kwaliteit en met een unieke, rotsvaste overtuiging. Wie de lijst met oud-leden van de Gaither Vocal Band bekijkt, ontdekt de enorme impact die de groep op gospelmuziek in het algemeen heeft gehad. Maar wie ook meezingt; Bill Gaither is nog altijd de spil van het gezelschap. Zijn passie voor de muziek en zijn drijfveer om met deze muziek mense n aan te raken, vindt iedere keer weer weerklank.

In 2009 stond de Gaither Vocal Band aan het begin van een nieuw hoofdstuk in haar bijzondere geschiedenis. De groep breidde uit naar vijf leden en bestaat nu uit Bill Gaither, Wes Hampton, David Phelps, Michael English en publieksfavoriet Mark Lowry. Stuk voor stuk topartiesten, maar wie de Gaither Vocal Band zal horen, zal ontdekken dat de som van de delen hier iets heel speciaals oplevert. Grootse vocals, schitterende harmoniezang en een levensveranderende boodschap maken van een concert met The Gaither Vocal Band een belevenis als geen ander! De leden van de Vocal Band kunnen uit eigen levenservaring delen van de boodschap die ze met hun muziek brengen. âeuro.pngÅ“God is iets speciaals aan het doen met deze groepâeuro.png zegt Bill Gaither. Ik sta iedere keer weer versteld van de buitengewone manieren waarop het Evangelie gebracht wordt door de muziek heen en door onze levens heen. De simpele boodschap die me als een jongeman greep in m uziek, is vandaag de dag net zo waar.âeuro.pngÂ

Op 12 maart 2011 in Apeldoorn zal de Gaither Vocal Band worden bijgestaan door muzikanten die ook op eenzame hoogte staan. De blinde pianist Gordon Mote, top-gitarist Kevin Williams en drummer Greg Ritchie zijn van de partij en staan garant voor een muzikaal feest waar nog lang over nagepraat zal worden. En de toenemende populariteit van Gaither muziek in Nederland zal ook voor een volle zaal zorgen.

De avond begint om 19:00 uur. Kaarten zijn te reserveren op link of telefonisch via 0297-237171. Kaarten zijn beschikbaar vanaf € 27,50 (incl. BTW, excl. € 2 reserveringskosten). (na 1 januari zijn de kaarten 5 euro duurder i.v.m. de btw verhoging. )

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid