Spring naar bijdragen

4000 juichende jongeren in Ureterp


Aanbevolen berichten

[preview]Voor de vierde keer in Ureterp, en voor de derde keer helemaal uitverkocht. Festival 3-16 was ook dit jaar weer een groot feest. Een fotoverslag van Credible.[/preview]

Opening

De avond werd met worship geopend door Andre van Zyl. Met zijn eigen bewerking van bekende liederen wist hij de sfeer er goed in te krijgen.

Andre werd opgevolgd door een bekende van Festival 3-16: De Amerikaanse Shara Kelly. Ze had vorig jaar zo'n goed indruk achtergelaten dat ze dit jaar weer werd uitgenodigd, en met succes.

Buiten programma

Ondertussen was er ook buiten genoeg te doen. Van de panna-kooi, een klimwand, en een snacktent werd graag gebruik van gemaakt, ondanks de regen. Ook populair was de stille disco. Dat was een aparte tent waar alleen tieners werden toegelaten en waar iedereen met een koptelefoon op op de muziek van de DJ mocht dansen.

Binnen ging Peter Daniels verder met worship muziek. Peter is voor veel mensen uit de omgeving een bekende. Hij staat vaak in de Bethel kerk in Drachten.

Helemaal uit Nieuw-Zeeland was de Parachute band overgekomen.

Deze worschip/rock band zette ook een spetterend optreden neer.

Het festival werd afgesloten door Trinity. Ook zij waren eerder in Ureterp geweest en wisten ook de mensen voor zich te winnen. En niet alleen omdat ze ook in het Fries zongen.

Fotograaf Ssytse was erbij en heeft een uitgebreid fotoverslag gemaakt.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid