Spring naar bijdragen

Geloof in Beweging [Video]


Aanbevolen berichten

Het leven van topsporters lijkt te draaien om competitie en overwinning, maar schijn bedriegt. In de IKON-internetserie ‘Geloof in Beweging’ staan sporters centraal voor wie religie een belangrijke inspiratiebron is. IKON-verslaggeefster Anne de Blok maakte deel een in de serie. 

Geloof in Beweging 
De Nederlandse sportwereld bereiken met het evangelie van Jezus: dat is de missie van de stichting Geloofshelden. In deze aflevering volgen we de dertienjarige Arne Nieuwenhuis die samen met zijn vriendjes meedoet aan de jaarlijkse sportdag van deze stichting. Medewerkers, oud- profvoetballer Bert Konterman en schaatssprinter Jacques de Koning komen aan het woord over de missie van de stichting en de relatie tussen geloof en (top)sport. 

Colofon
Concept: Guido Attema
Camera, montage, regie: Anne de Blok
Voice-over: Job de Haan
Grafische vormgeving: Govert van der Heijden, Dorus van Lieshout
Met dank aan: Stichting Geloofshelden, Arne Nieuwehuis, Rene Ruitenberg, Bert Konterman, Henk van Dijk, Jacques de Koning, de kinderen van het sportkamp.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid