Spring naar bijdragen

Weekend lang non stop de Bijbel lezen


Aanbevolen berichten

NBVlogo200(2).jpgIn het centrum van Voorthuizen wordt dit weekend non stop de Bijbel gelezen. Zes jongeren van Bijbel in Context (BIC) organiseren het evenement, waarbij 24 uur per dag wordt voorgelezen.

Vrijdagochtend begon een groep jongeren met Genesis 1 uit de Nieuwe Bijbelvertaling. Maandagavond hopen ze de laatste woorden van Openbaring 22 te lezen. Het lezen van de hele Bijbel duurt ongeveer 82 uur.

Iedereen die wil mag in Voorthuizen langskomen om mee te lezen. Mensen die slecht ter been zijn kunnen zelfs met een taxi worden opgehaald. De marathon vindt plaats in het kerkgebouw van de gereformeerde kerk aan het Bunckmanplein.

Bij de lancering van de Nieuwe Bijbelvertaling organiseerde de IKON een voorleesmarathon in boekhandel Donner in Rotterdam. De daar gemaakte opnames (1435 pericopen) zijn terug te vinden op www.voorleesbijbel.nl. Het voorlezen nam toen 140 uur in beslag.

Bron: Omroep Gelderland/IKON

 

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid