Spring naar bijdragen

N.E.R.D.[2]


Gast Anon_phpbb

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 218
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 1 month later...

Haal het weg! :# Het angstzweet breekt me uit als we het gaan hebben over code. Gelukkig was php best aardig te doen, totdat MySQL erbij kwam kijken. Nooit wat van gesnapt. Maar ja, ik ben dan ook niet voor niets na m'n P gestopt met ICT. (Soms achteraf wel jammer)

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 3 weeks later...

Ik ga binnenkort een soort 'footprint' ontwikkelen voor onze gebruikers. Het idee is om een soort factsheet van 1 of 2 a viertjes per gebruiker te maken met daarin 'hoe groot ben ik IT-wise' dus storage, backup, mailboxsize en dat weggezet ten opzicht van hun unit, afdeling, functie hele organisatie e.d. :)

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 1 month later...

Welk bestandsysteem gebruikt Android?

Als ik vanuit Windows een Linux partitie wil raadplegen is het met behulp van software alleen read only, tenzij ik het risico wil lopen de boel te corrupten. Daarentegen herkent Windows mijn telefoon best gemakkelijk.

Andere vraag, bestaan er aps waarmee ik de HD van mijn pc kan bekijken vanuit mijn GSM wanneer die aan een usb kabel hangt?

Link naar bericht
Deel via andere websites

Wat Android intern gebruikt hangt vooral af van de vendor maar naar de buitenwereld en op SD-kaartjes zullen dat voornamelijk exFAT, FAT16 en FAT32 zijn hoewel er ook zijn die NTFS herkennen.

De meeste Android toestellen komen met tooltjes die de synchronisatie (bestanden, foto's, contacten, agenda's) tussen PC en Android verzorgen. Alleen is dan in de regel de PC master en de Android slave en niet andersom. Wat wel kan werken is als je met wifi op hetzelfde netwerk zit om Windows shares te benaderen met een SMBshare app op je Androidtoestel.

Daarnaast kan je directories delen via een cloud service zoals Dropbox, Wuala, HubiC door een app op je PC en Androidapparaat

Maar misschien moet je eerst vertellen wat je precies wilt zodat je een wat gerichter antwoord kan krijgen.

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid