Spring naar bijdragen

Het korte-vragen-topic [17]


Aanbevolen berichten

  • 4 weeks later...
  • Antwoorden 401
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 1 month later...

ik moet binnenkort met de bus in nederland. Nu heb ik zo'n ov-kaart, en heb bij de NS reizen op saldo geactiveerd. Maar nu staat er dat ik dat op moet halen ofzo? dus er zal wel zo'n punt zijn als ik op het vliegveld aankomt, maar hoe lang blijft dat 'product' op dat oplaadpunt staan? want er staat, over een uur kun je het ophalen, maar ik ben voorlopig nog niet in Nederland.

(ik heb dat ding nog nooit gebruikt)

Link naar bericht
Deel via andere websites

Sommige bestellingen (zoals studentenreisproduct) kunnen niet eeuwig blijven staan. Volgens mij heb je een maand de tijd om die op te halen. Ik neem ook aan dat je reizen op saldo via internet hebt aangevraagd. Als je in de week voor vertrekt nog even controleert hoe het ermee zit, kun je in het geval dat hij toch al verwijdert is wel nog op tijd opnieuw aanvragen :)

En op aanraden van Eli7 ben ik toch maar weer eens een kijkje aan het nemen. En ik ben zo lang weg geweest dat ik weer een beetje verdwaalt ben enzo. Maar die "bedankjes" waren er nog niet toen ik nog actief was. Hoe zit het daarmee, hoe werkt het en waar is het voor? :P

Link naar bericht
Deel via andere websites
bedankt :)

volgens mij is het een soort van manier om je waardering voor een post uit te spreken, zonder direct een post te hoeven typen. Dat is iig hoe ik het gebruik.

Klopt als een bus. Het is handig voor mensen die wel meelezen, maar niet zoveel posten en toch hun waardering willen uiten.

Link naar bericht
Deel via andere websites

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid