Spring naar bijdragen

Beauty will rise


Aanbevolen berichten

Een verhalenverteller, een bijzonder talentvolle songwriter en een artiest die een indrukwekkende staat van dienst heeft; het is allemaal van toepassing op Steven Curtis Chapman. En het is ook slechts het topje van de ijsberg! De Amerikaanse artiest komt voor het eerst sinds 15 jaar weer naar Nederland op 26 april 2012 voor een exclusief concert waar beperkt plaats is.

Het concert op 26 april (in de Levend Evangelie Gemeente in Aalsmeerderbrug) is met recht een unicum te noemen. Steven Curtis Chapman heeft in de loop van de jaren een grote groep fans opgebouwd maar stond slechts enkele keren in Nederland op het podium (EO Jongerendag en MarktAktie Gouda). Bezoekers toen maakten kennis met een artiest die het wel en wee van zijn leven deelt in & rond zijn muziek, en daarom bijzonder geliefd is.

Die pieken en dalen zijn nooit zo heftig geweest in Steven Curtis Chapman’s leven als de afgelopen periode. De zanger verloor zijn adoptiedochter in een ongeluk en verwerkte dit verdriet onder andere op zijn album ‘Beauty Will Rise’. Tegelijkertijd zetten Steven Curtis en zijn vrouw Mary Beth zich actief in voor het mogelijk maken van adoptie voor wie hierin hulp nodig heeft.

Het concert in Aalsmeerderbrug belooft een hele speciale avond te worden, waarin Steven Curtis zijn bekende hits speelt (waaronder het wereldwijd op bruiloften gespeelde ‘I Will Be Here’) en de levensverhalen vertelt die er bij horen. Het is bovendien het eerste concert in Europa sinds de zanger zijn nieuwe album ‘Re:Creation’ uitbracht enkele maanden geleden. Op deze CD deelt Chapman nieuwe songs en frisse bewerkingen en interpretaties van zijn oude werk. Dat die muziek onverminderd populair is, bleek de afgelopen weken eens te meer toen van Steven Curtis Chapman maar liefst acht songs in de Grootnieuwsradio Top 1008 terecht kwamen.

De avond van 26 april wordt des te specialer omdat Chapman als voorprogramma zijn zoons meeneemt (Will Franklin en Caleb), die samen met vrienden de nieuwe band ‘Caleb’ hebben gevormd. Een voorproefje van hun muziek is te horen op http://calebmusic.com.

Kaarten zijn te bestellen via www.events4christ.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid