Spring naar bijdragen

Martin Brand op EOJD 2012


Aanbevolen berichten

Op 9 juni vindt in GelreDome Arnhem de 38e EO-Jongerendag plaats. Dit jaar is het duizendpoot Martin Brand die de jongeren uitdaagt na te denken over het thema: MADE FOR YOU. In tegenstelling tot voorgaande jaren is dat niet met een preek van twintig minuten. Martin Brand geeft zijn boodschap op een meer interactieve wijze vorm, voor en met de jongeren in het stadion.

Martin Brand
Martin Brand is in het dagelijks leven artistiek leider bij HQschool, een kunstschool voor jonge christenen. Hij helpt de jongeren daar hun kunstzinnige talenten en geloofsleven verder te ontwikkelen. Ook is hij actief als spreker, zanger, schrijver, radiomaker en acteur. Vrijwel elke week spreekt hij in kerken van verschillende denominaties. Martin over zijn rol als spreker op de EO-Jongerendag: “Mijn grote passie is om mensen in beweging te zetten en positief te raken. Ik kijk er dus enorm naar uit te spreken voor 30.000 jongeren in GelreDome. Om hen iets mee te geven over de grote God die elk van hen bijzonder op het oog heeft.â€

EO-Jongerendag 2012
Ook dit jaar kunnen de bezoekers van de EO-Jongerendag zich weer opmaken voor een spectaculair programma binnen en buiten het stadion. Casting Crowns, LZ7 en Shonlock verschijnen dit jaar als hoofdartiest op het podium. Kees Kraayenoord begeleidt ook dit jaar de samenzang. De presentatie ligt opnieuw in handen van Manuel Venderbosch. Tijdens een extra lange pauze kunnen de bezoekers de EK-voelbalwedstrijd Nederland - Denemarken volgen op een groot scherm in het stadion. Voor wie niet van voetbal houdt, is er een gevarieerd buitenprogramma.

Reserveren
Kaarten voor de EO-Jongerendag zijn te reserveren via eo.nl/jongerendag. Een bezoek aan het evenement is gratis; wel worden er reserveringskosten gerekend.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid