Spring naar bijdragen

Vijftiende Soul Survivor


Aanbevolen berichten

Van 28 april tot 2 mei 2012 is op Strand Nulde het vijftiende Soul Survivor festival. Met man en macht heeft het Soul Survivor kantoor de afgelopen maanden gewerkt aan de voorbereidingen voor het festival, samen met tientallen vrijwilligers. Het Soul Survivor festival is een fenomeen in Nederland. Ieder jaar staat Strand Nulde weer vol met tentjes van jongeren die een verlangen hebben naar God.

Vijftiende editie
In 1997 is het allemaal begonnen in nauwe samenwerking met Soul Survivor Engeland. De kenmerken en waarden van Soul Survivor zijn nog dezelfde als toen ze startten. Aanbidding, onderwijs en minitry (werk van de Heilige Geest) vormt de kern van het festival. Lambert Dekkers, voorzitter Soul Surivor: “De afgelopen vijftien jaar is Soul Survivor een inspiratie geweest voor jongeren in hun zoektocht naar wie Jezus is, maar ook een ontdekking hoe je kunt uitstappen in de kracht van de Heilige Geest. We geven veel ruimte aan jongeren om zelf uit te stappen en andere jongeren te trainen. De nieuwe slogan van Soul Survivor 'Samen Jezus Ontmoeten' geeft ons verlangen aan en waarom we met zoveel jongeren samen komen.â€

Programma
In de celebrations van Soul Survivor 2012 spreken onder andere Mike Pilavachi (directeur Soul Survivor Engeland), Daniël Hoogteijling en Martin Koornstra. Ook Sven Leeuwestein, sinds januari actief als directeur van Soul Survivor, spreekt tijdens een celebration. In de meer dan 30 seminars spreken vele inspirerende sprekers over allerlei voor jongeren relevante onderwerpen.

Soul Worship verzorgt onder leiding van Hanne de Vries en Amanda Lock de aanbidding. Voor de avondprogramma’s hebben we onder andere de volgende artiesten: Micha de Jonge, Rogier Pelgrim, Mensenkinderen en Hanne de Vries. Hanne releast op het festival zijn nieuwe album “Face to Faceâ€.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid