Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

Eerste Hollandse optreden in 17 jaar, georganiseerd door Events4Christ in samenwerking met Compassion.

Als er een ‘koningin van christelijke muziek’ bestaat, dan heet ze Amy Grant. Geen andere gospelartiest is zo succesvol geweest en heeft zo’n grote –en uiteenlopende- groep fans als Amy. Nederland heeft door de jaren heen uitgekeken naar de mogelijkheid om een avond lang te genieten van haar tijdloze muziek. Op 6 juli 2012 is dat moment eindelijk aangebroken! Dan staat Amy Grant op de planken in Aalsmeerderbrug voor een uniek avondvullend concert; het eerste Nederlandse optreden in 17 jaar tijd.

‘El Shaddai’, ‘Thy Word’, ‘Lead Me On’ en natuurlijk de grote hits ‘Baby Baby’ en ‘Every Heartbeat’; Amy Grant heeft door de jaren heen hit na hit gehad. Als jong tienermeisje veroverde ze wereldwijd harten en brak ze de spreekwoordelijke dijken voor veel christen-artiesten na haar. Niet alleen haar warme, mooie stem leverde haar muziek veel liefhebbers op; ook haar sympathieke uitstraling zorgde er voor dat jongere ouderen en oudere jongeren vandaag de dag Amy Grant een plekje in hun hart hebben gegeven. En het is wederzijds; Amy verwerkt verhalen van ontmoetingen in haar muziek, die over de breedte van het leven, in het perspectief van geloof, gaat. Daardoor heeft ze als één van de weinige gospelartiesten ook een luisterend oor gekregen buiten het christelijke erf.

Voor al die mensen gaat een langgekoesterde wens in vervulling op 6 juli. Dan keert Amy Grant voor een avondvullend concert na 17 jaar weer terug naar Nederland! Natuurlijk is de muziek van Amy door de jaren heen gegroeid en zijn er diverse albums en songs bij gekomen. Amy Grant kun je tegenwoordig met een gerust hart een singer-songwriter van wereldformaat noemen.
Maar op een avond als deze klinken natuurlijk ook de ‘klassiekers’; die liedjes waar ouders mee opgroeiden op school, of die voor hen een eerste kennismaking met gospelmuziek waren.

Amy Grant treedt op 6 juli op in Aalsmeerderbrug en het aantal beschikbare kaarten is beperkt. Fans van het eerste uur, liefhebbers van vroeger tijden en volgers door dik en dun doen er dan ook goed aan om er snel bij te zijn!

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid