Spring naar bijdragen

Praise Party "The Showcase"


Aanbevolen berichten

 

De eerste Praise Party Urban Gospel Showcase. De Urban Gospelscene van Nederland viert momenteel hoogtij. Daarom is dit het juiste moment om de handen ineen te slaan.

Tijdens de eerste showcase van Praise Party zullen de artiesten van een zevental Gospellabels met de focus op urbanmuziek hun nieuwste single presenteren aan het grote publiek. Van de presentatie van deze singles worden video-opnamen gemaakt, welke vervolgens een plek in de Praise Party Urban Gospel Charts zullen krijgen. Waar de liefhebbers van Urban Gospel voorheen het hele internet af moesten struinen om Nederlandse Urban Gospel te vinden, hebben ze met de Urban Gospel Charts van Praise Party nu een vaste plek waar ze de nieuwste Gospelrap, hiphop, R&B, dubstep, reggae, ragga en reggaeton van Nederlandse bodem kunnen vinden. De notering van de Urban Gospelcharts worden door download en verkoop  bepaalt. Met andere woorden: Het publiek bepaalt de notering!

Praise Party The Showcase zal plaatsvinden op 1 juni in het nieuwe christelijk podium  “Opensc@peâ€, de  oude popzaal in Almere (Koetsierbaan 10). Het programma en de opnamen  beginnen om 19:00u. Vanaf 17:00u zullen de Gospel-DJ’s  Kid Geoneal , Shiloh en G.O.J de bezoekers warmdraaien met de beste en bekendste tunes uit de Urban Gospel.

De volgende Gospel artiesten zullen in ieder geval hun nieuwe single ten gehore brengen tijdens Praise Party “The Showcase†: Ernst van de Zaak, Kim-Lee Thompson, Jermaine Cowan, Jay Way, Etienne Poeder, Miss Chris, Nicolas Iverson, Carlos, Ivan Kemp , Original Atalaya, Brotherhood In Christ, Shirley Sweeb- Austin, Michaël, M-Jock, Redical en veel meer …….

Kaarten zijn momenteel te verkrijgen via aanmelding  bij www.facebook.com/praisepartyholland. Voorverkoop: €10 en aan de deur €25.

Link naar bericht
Deel via andere websites

Ik heb even navraag gedaan bij de organisatie:

De artiesten die optreden zullen hun nieuwste single ten gehore brengen. Hiermee zal een Urban Gospel Charts worden samengesteld. Het betreft dus geen albums, maar losse tracks.

De flyer van het evenement:

Flyer_Praise_Party_The_Showcase.jpg

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid