Spring naar bijdragen

Sons of Korah in oktober terug in Nederland


Aanbevolen berichten

In oktober komt de Australische band Sons of Korah terug naar Nederland. Sons of Korah is een uniek muzikaal project; de band speelt alleen psalmen en vangt op geheel eigen wijze de sfeer van deze liederen in muziek. Het is de tweede keer dat Sons of Korah Nederland bezoekt. In 2009 lieten zij de psalmen horen aan meer dan 5000 Nederlanders.

Sons of Korah neemt je mee naar het hart van de psalmen. Met hun unieke akoestische klanken geeft Sons of Korah het Bijbelse liedboek een nieuw geluid. De muziekanten nemen je mee op een reis door de emoties van de psalmen. Van klaagzang tot lofprijzing, van strijdkreten tot zegeningen, van dieptes tot hoop.

In 2009 gaven de muziekanten zeven uitverkochte concerten. De nieuwe klanken van de psalmen werden erg positief ontvangen en een groeiende groep ziet er naar uit om de liederen live te horen. De band heeft inmiddels drie nieuwe cd’s uitgegeven en komt graag weer terug om mensen mee op reis te nemen door het boek van de psalmen. Tussen 12 en 22 oktober zal Sons of Korah hun muziek hier ten gehore brengen.

De band werkt graag samen met kerkelijke gemeentes om hun muziek te laten klinken. Voor gemeentes in Nederland is het mogelijk om een avond gastheer voor Sons of Korah te zijn. Meer informatie hierover en over de muziek is te vinden op www.sonsofkorah.nl.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid