Spring naar bijdragen

Kerst op de Dam


Aanbevolen berichten

De EO en NPO bieden de kijkers een unieke mogelijkheid. Mensen thuis kunnen meedoen aan ‘Kerstfeest op de Dam’ door middel van het grootste online kerstkoor van Nederland. Tot en met zondag 9 december kan iedereen in Nederland via www.grootstekerstkoor.nl het refrein inzingen van het slotlied ‘Do They Know It’s Christmas’. Tijdens zowel het evenement als de tv-uitzending worden de inzendingen op een groot scherm weergegeven en zingen de inzenders als online koor ‘live’ mee met Frans Duijts, Do, Berget Lewis en LA The Voices. Van alle inzendingen wordt tevens een clip gemaakt die online wordt verspreid.

Do They Know It’s Christmas

Met de keuze van het nummer ‘Do They Know It’s Christmas’ wil de EO een verbinding maken met degenen die het minder hebben in onze samenleving. Iets waar de samenwerkende organisatie het Leger des Heils daadwerkelijk handen en voeten aan geeft. De EO en NPO roepen iedereen op om mee te doen met dit initiatief en hun stem te laten horen. Dus zing mee!

Kerstfeest op de Dam

'Kerstfeest op de Dam' is een uniek en gezellig evenement dat dit jaar voor de tweede keer plaatsvindt. Op een eigentijdse manier komt het kerstverhaal door muziek en vertelling tot leven. Daarbij staat omzien naar de samenleving centraal. De BN'ers bezoeken ieder een project van het Leger des Heils. Hieruit volgen bijzondere en indrukwekkende ontmoetingen die in het evenement zijn verweven.

'Kerstfeest op de Dam' is een samenwerking tussen de EO, het Leger des Heils en het Nederlands Bijbelgenootschap en wordt geproduceerd door Eye2Eye Media.

Evenement en tv-uitzending

'Kerstfeest op de Dam' is vrijdagavond 21 december om 21.30 uur bij de EO te zien op Nederland 1. Bert van Leeuwen presenteert het 75 minuten durende kerstprogramma. Een week eerder, op vrijdagavond 14 december, wordt de tv-uitzending vanaf 19.30 uur opgenomen op de Dam in Amsterdam. De toegang tot dit bijzondere kerstconcert is gratis. Verdere informatie over 'Kerstfeest op de Dam' is te vinden op www.eo.nl/kerst.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid