Spring naar bijdragen

The Christmas Inspierience


Aanbevolen berichten

m.m.v. Pearl Jozefzoon, Jimmie Earl Perry, Rouchelle Liedemann, Huntley Brown, Sharon Kips en L'Orchestra Particolare o.l.v. Marcel Koning

Met The Christmas Inspirience 2012 willen wij u laten genieten van prachtige kerstmuziek, terwijl u tegelijk een kind in zeer moeilijke levensomstandigheden een kans biedt op een betere toekomst! Deze kinderen worden door stichting Hart voor Kinderen opgevangen. We verlenen incidentele hulp in noodsituaties en structurele hulp door het creëren van pleeggezinnen voor kinderen die geen gezin hebben. We doen dat door kinderen en een pleegmoeder of pleegouders een huis te bieden en hen te voorzien van al datgene dat nodig is om een zo normaal mogelijk gezinsleven te leiden. Zo ontvangen zij voor een lange termijn onderdak, voedsel, kleding, medicatie en scholing. Het delen van liefde, veiligheid en warmte staan daarbij voorop. Zowel de kinderen als de pleegmoeders/ouders ontvangen daarbij professionele ondersteuning. Artiesten van internationaal allure brengen samen een heel aantal liederen ten gehore, begeleid door het symfonieorkest l'Orchestra Particolare, onder leiding van dirigent Marcel Koning. Backing vocals zullen de artiesten bijstaan en versterken. Afrikaanse accenten maken deze muzikaal hoogstaande avond tot een onvergetelijk concert! Alle bezoekers dragen daarnaast automatisch bij aan deze projecten: van iedere toegangskaart gaat een bedrag van € 10,00 naar de kinderen.

Tijdens deze voorstelling kunt u tegen betaling gebruik maken van de bewaakte parkeerplaats bij Vredenburg Leidsche Rijn.

Prijzen:
Normale ticket: € 24,50 *
Normale ticket +: € 39,50 *
VIP ticket: € 59,50 *
* = inclusief 1 consumptie in de pauze en bewaakte garderobe
 
Van ieder kaart gaat dus een bedrag van € 10,- naar de kinderen! Voor elke ticket geldt: hoe hoger de prijs, des te dichter de stoel bij het podium.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid