Spring naar bijdragen

Kerstnachtdiensten in sporthal De Boogerd


Aanbevolen berichten

In de afgelopen jaren zijn de kerstnachtdiensten van de EGHW uitgegroeid tot een begrip binnen de Hoekse Waard. Het is dan al de zevende keer dat de kerstnachtdiensten in de sporthal worden gehouden om de honderden bezoekers te kunnen herbergen.

Voor het hele gezin is het leuk om deze avond kerst met elkaar te beleven in een intieme sfeer, de kerstnachtdienst is een feest voor jong en oud. De spreker van deze avond is David de Vos, oprichter van Stichting Go and Tell. De band en het aanwezige koor zullen, naast het begeleiden van de samenzang, verschillende traditionele en modernere kerstliederen ten gehore brengen.

Hulp aan de kinderen van koffieboeren in Thailand
De opbrengst van de collecte tijdens de kerstnachtdiensten is ook dit jaar weer bestemd voor een speciaal doel. Dit jaar wordt de bouw van gezinsvervangende tehuizen in Thailand ondersteund, de zogenaamde ‘Coffee hostels’ voor kinderen van koffieboeren. Een project van Jan Baars, een voormalig docent van de Willem van Oranje in Oud-Beijerland.
De kinderen kunnen hierdoor naar school en krijgen kans op een goede toekomst. Vooral voor meisjes betekent dit,
dat zij weg kunnen blijven uit de prostitutie

Vertaling
Tijdens de kerstnachtdiensten is er vertaling aanwezig door middel van headsets. Er is vertaling aanwezig naar Engels, Frans, Arabisch en Spaans. Er zal in de zaal worden aangegeven waar men
deze headsets kan afhalen.

Live-webstreaming
Degenen die niet aanwezig kunnen zijn om de kerstnachtdienst mee te beleven, kunnen op de website van de EGHW via webstreaming de diensten live volgen. Op dezelfde tijden dat de diensten plaatsvinden kunt u via www.eghw.nl meekijken.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid