Spring naar bijdragen

Everyday Sunday - Afterbeat Veendam


Aanbevolen berichten

Everyday Sunday komt naar Nederland! Na het succes in Veendam en Zwolle in 2011, komen ze nu opnieuw een spetterend optreden verzorgen in Veendam. Everyday Sunday komt uit Ohio, USA en is begonnen in 1997. Het is opgericht door zanger Tray Pearson en bestaat inmiddels uit 4 jonge enthousiaste mannen die in staat zijn om de zaal op zijn kop te zetten met muziek dat varieert van catchy rocknummers tot Amerikaanse punk. De muziek kan worden vergeleken met Greenday en Blink 182. Everyday Sunday heeft voor enkele producties samengewerkt met grote namen als Relient K en OC Supertones.

In Amerika is de band erg bekend in de rock scène. In 2009 stond Everyday Sunday voor meer dan 250.000 mensen tijdens de Acquire The Fire Tour. Een tour door 32 grote steden in de Verenigde Staten en Canada. Verder heeft deze energieke band ook meerdere malen opgetreden tijdens ChristmasRockNight en andere grote festivals in Duitsland. In Nederland heeft Everyday Sunday in 2011 twee korte stops gemaakt in Veendam en Zwolle. Door het grote succes is de band nu voor de 2e keer naar Veendam gehaald.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid