Spring naar bijdragen

Vernieuwd en toch vertrouwd


Aanbevolen berichten

Eind april barst het weer als vanouds los: het Soul Survivor Festival. Deze keer in een nieuw jasje, met zoals altijd superveel goede sprekers (zoals Mike Pilavachi), aanbidding, ministry, sport&spel, muziek en café’s.

Van vrijdagavond 26 t/m dinsdag 30 april 2013 wordt strand Nulde opnieuw het festivalterrein voor honderden jongeren die uitgedaagd en toegerust willen worden in hun geloof. Deze keer met het thema: “Joshua – An Epic Story.â€

Het verhaal van Jozua staat barstensvol met voorbeelden van hoe hij in relatie met God leefde, en op basis daarvan moedige keuzes maakte. Met dat verhaal als uitgangspunt gaan we kijken naar hoe het ook voor jongeren in 2013 mogelijk is om Gods stem te verstaan en Hem te volgen in je dagelijks leven, in grote en kleine keuzes. In de kerk, maar ook op je werk, op school en in de supermarkt op de hoek.

Een belangrijke waarde van Soul Survivor is altijd al geweest om jongeren te leren om zelf God te ontmoeten, Zijn stem te verstaan en voor elkaar te bidden in de kracht van de Heilige Geest. Daar zal dan ook zeker volop ruimte voor zijn.

Het ‘nieuwe jasje’  bestaat er vooral uit dat het festival een stuk toegankelijker is gemaakt: het vindt plaats van vrijdagavond t/m dinsdagavond. De vrijdagavond is open voor iedereen en gratis toegankelijk! Daarnaast is de prijs van het festival met 20% gedaald, zijn de dagkaarten goedkoper geworden en... per 10 jongeren mag er 1 jeugdleider gratis en voor niks meekomen!

De oplettende examenkandidaten van dit jaar hebben misschien al gezien dat het iets eerder begint dan anders. Dat betekent dat er na het festival nog ruimschoots tijd is om je op je examens voor te bereiden. En voor de werkenden onder ons: het kost je bijna geen vrije dagen!

Kortom, genoeg redenen om het dit jaar niet te missen. Kom en laat je uitdagen om deel uit te maken van een ‘Epic Story’!

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 months later...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid