Spring naar bijdragen

It's all about Jesus


Aanbevolen berichten

De boodschap van David de Vos verwijst altijd naar Jezus. Een diep verlangen ontstond in zijn hart om eens helemaal back to basic te gaan, back to the cross en back to Jesus! Vanuit dit verlangen organiseert Go and Tell tijdens het Paasweekend een conferentie onder de naam ‘It’s all about Jesus’. De conferentie sluit aan op de 40-dagen- periode ‘Dichter bij Jezus’, die op Family7 te volgen is.

Jezus is het middelpunt in ieder christenleven en elke christelijke kerk of organisatie.  Hij bindt mensen samen, al hebben ze verschillende achtergronden. Toch kunnen onze dagelijkse beslommeringen er voor zorgen dat we ons meer bezig houden met andere zaken dan met degene om wie het allemaal gaat, namelijk Jezus.
Tijdens de conferentie willen we de zaken eens omdraaien. Stel je voor: aanbidding, alleen voor Jezus; sprekers die je alleen maar wijzen op Jezus; een atmosfeer van hoop waarin je de aanwezigheid van Jezus ervaart!

De conferentie vindt plaats op 29 en 30 maart, bij Berea Amsterdam, Joop Geesinkweg 313. Behalve David de Vos zullen Jan Pool, Jaap Dieleman en Klaas van Denderen spreken. Opgeven kan via het formulier op de website van Go and Tell, vóór 26 maart: www.goandtell.nl.

‘40 dagen dichter bij Jezus’
In de veertig dagen voorafgaand aan Pasen zal David de Vos inzoomen op de Persoon Jezus en uitleggen wat Hem tot de meest unieke Persoon in  de geschiedenis maakt; zo uniek dat Zijn invloed vandaag de dag nog merkbaar is in de wereld. De veertig hoofdstukken uit het boek zullen worden vertolkt in korte filmpjes met als doel dichter bij Jezus te komen. Een mooie gelegenheid  in de veertig dagen voor Pasen om stil te staan bij de Persoon om wie het allemaal om draait, Jezus, en een relatie te ontwikkelen met Hem. Meer informatie over deze ‘40 dagen’ op www.goandtell.nl.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid