Spring naar bijdragen

Maand van de school bereikt hoogtepunt


Aanbevolen berichten

De Maand van de School, onlangs geïnitieerd door christelijke jongerenorganisatie InterTeen, is inmiddels in volle gang. Zaterdag 23 februari vindt het hoogtepunt van de maand plaats met een InterTeen Night in jongerencentrum Staddijk in Nijmegen, met o.a. een optreden van Zeven Zegels. Verschillende activiteiten hebben ondertussen de revue gepasseerd, waaronder het kick-off event en een filmavond, waarbij de focus lag op themaʼs die relevant zijn voor scholieren en studenten. 

Ken geen angst
In het kader van de Maand van de School, is onlangs een single uitgebracht. Het nummer ʻKen geen angstʼ, geschreven door Atalaya en YNS, belicht een belangrijk onderwerp waar elke scholier vroeg of laat mee geconfronteerd wordt. De single is tijdens de Kick-off gelanceerd en is gratis te downloaden via www.interteen.nl/school. De bijbehorende videoclip werd in de eerste drie dagen ruim 700 keer bekeken.

Rappers Atalaya en YNS, beiden woonachtig in Nijmegen, zullen op zaterdag 23 februari een live optreden verzorgen tijdens de InterTeen Night. Hierbij zullen ze ook hun nieuwste single ten gehore brengen.

De InterTeen Night is echter niet de afsluiting van de Maand van de School. Met het Wrap up event op donderdag 28 februari zal er met een interactief programma terug gekeken worden op het project. InterTeen is een jongerenorganisatie die zich op een actieve manier maatschappelijk inzet om de christelijke identiteit in woord en daad uit te dragen.

Meer informatie over Maand van de School: www.interteen.nl/school.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid