Spring naar bijdragen

Opvolger Flevofestival gaat definitief niet door


Aanbevolen berichten

donkey_dollars_200.jpgAfgelopen zomer werd duidelijk dat het Xnoizz Flevo Festival zou stoppen. Er is hard gewerkt door Aad Peters en Kaboem Productions om de zomer 2013 het nieuwe Donkey Dollars Festival te kunnen lanceren. Er is een nieuw team geformeerd. Inzet en vertrouwen van betrokkenen was er ook, maar de financiële onderbouwing werd niet op tijd gevonden.

Donkey Dollars had het plan een vernieuwend christelijk totaal festival te creëren voor Nederland en Europa en was daarmee geen doorstart van Flevo maar op alle vlakken een nieuw festival. Als locatie werd gekozen voor het voormalig Bijbels Openluchtmuseum in Nijmegen. Met een verrassende line-up met eerste namen als HB, Jerusalem, No Longer Music, Sea & Air, Aliens Ate My Setlist, Jesus Loves Electro en serieuze opties als Woven Hand, Matt Corby, The Choir, Iona, Leeland, Vonagarden en The Lost Dogs leek Donkey Dollars veelbelovend.

Het theater- en muziekfestival wilde Bijbelse verhalen visueel maken op een manier die wellicht niet voor de hand lag. Zoals het verantwoord schenken van bier door bekende christelijke leiders in de Naakte Waarheid Tent van Noach, waar te zien zou zijn hoe hij de wereld redde maar eindigde met een alcoholprobleem.

Mocht het financiële probleem worden opgelost, dan zal het festival in 2014 een kans maken om alsnog gerealiseerd te worden.

Bron: Donkey Dollars

Zie tevens artikel Geheim plan voor doorstart Flevo in de maak (Goedgelovig.nl)
Bron: Kerknieuws.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid