Spring naar bijdragen

Symphony of Life


Aanbevolen berichten

Na het succes van 2012 organiseert de EO ook in 2013 weer Symphony of Life, een muzikaal feest voor de Schepper! Op zaterdag 20 april kun je in de Jaarbeurs Utrecht weer genieten van een avond vol muziek van de beste artiesten en een prachtig orkest. 

Michael W. Smith is net als vorig jaar de hoofdartiest tijdens Symphony of Life. Samen met Leeland, Jaci Velasquez, Pearl Jozefzoon en Mark Masri verzorgt hij het programma. Maar er is dit jaar geen sprake van een voor- en hoofdprogramma. De artiesten volgen elkaar op en gaan verrassende duetten aan met elkaar. Er worden tijdens het afwisselende programma hoofdzakelijk bekende liederen gezongen en gespeeld, waardoor er veel ruimte is voor samenzang. l’Orchesta Particolare zorgt met haar blazers, strijkers en percussionisten voor een schitterende symfonie.

Geniet van dit avondje uit met duizenden christenen en zing samen tijdens dit muzikale feest voor de Schepper! Bestel snel jouw kaarten.

Symphony of Life vangt aan om 20.30 uur, maar de deuren gaan om 19.30 uur al voor je open. Een routebeschrijving naar de Jaarbeurs Utrecht vindt je hier.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid