Spring naar bijdragen

Paul Wilbur Nederlandse tour


Aanbevolen berichten

Paul Wilbur komt in april 2013 naar Nederland! De aanbiddingsleider, die geldt als een favoriet in het messianic praise genre en het lied ‘Praise Adonai’ bekend maakte, wordt bij die concerten bijgestaan door een groot projectkoor van The Choir Company. Wilbur brengt bovendien in februari 2013 zijn nieuwe album ‘Your Great Name’ uit, dat in Nederland bij Crossroad Distribution zal verschijnen.

De concerten van Wilbur (12, 13 en 14 april 2013) beloven druk bezocht te worden, want zijn muziek heeft in de loop van de jaren een trouwe groep luisteraars en liefhebbers opgeleverd. Op dit moment is het concert in Rotterdam al uitverkocht, ook Zwolle en Aalsmeerderbrug lopen erg hard.

Dat komt deels door Wilbur’s hart voor Israël, dat hij door laat klinken in zijn muziek. Maar ook door de aanstekelijkheid van die muziek, die over kerkmuren heen werkt. ‘Praise Adonai’, zijn bekendste lied dat Paul Baloche schreef voor het gelijknamige album van Wilbur, is een voorbeeld van hoe aanbidding en visie voor Israël hand in hand gaan bij de Amerikaan.

Met het succes van cd’s als ‘Praise Adonai’, ‘Lion Of Judah’ en ‘Shalom Jerusalem’ blijkt ook hoe Paul Wilbur niet alleen in het genre van messianic praise, maar ook in aanbiddingsmuziek in het algemeen zijn sporen verdiend heeft. Bezoekers van de concerten in april krijgen niet alleen bekende muziek te horen, maar ook gloednieuwe. In februari 2013 bracht Paul Wilbur namelijk een nieuw album uit met de titel ‘Your Great Name’, dat in Nederland gedistribueerd zal worden door Crossroad Distribution.

Dankzij de medewerking van een groot projectkoor van The Choir Company, beloven de avonden des te meer een bijzondere ervaring te worden. Bovendien zal Paul Wilbur overdag seminars zal geven. Hiervoor kunt u voor meer informatie ook terecht bij Events4Christ.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid