Spring naar bijdragen

Festival 316


Aanbevolen berichten

Festival316 in Ureterp wordt nog groter. Niet alleen is er op 4 mei een spetterend avondprogramma; de organisatie heeft het programma naar de hele dag uitgebreid. Voor het hele gezin is er vanaf 11 uur van alles te doen. "We hebben grote verwachtingen van het festival", zegt Haise Veen, voorzitter van Festival316.

Avondprogramma (18:00 - 22:30): muziek
De artiesten die op 4 mei in het avondprogramma optreden, zijn Sela (NL), Good Weather Forecast (DL), Rend Collective Experiment (IR), Martin Brand (NL), Timzingt (NL) en voor de derde keer Trinity (NL). Samen met Sela geeft Festival316 invulling aan het 8-uur-moment van Dodenherdenking. Haise Veen: "We willen laten zien dat we God op verschillende manier kunnen eren. Met de Noord-Ierse funky band Rend Collective Experiment, de lofprijs van Sela en de dans muziek van Trinity."

Dagprogramma's (11:00 - 18:00)
Overdag is er voor het hele gezin een fris en dynamisch programma. Voor de kinderen is er een kindertheater en meer dan dertig leuke activiteiten. Youth for Christ verzorgt een uitdagend programma voor de tieners en een apart programma voor jeugdleiders. Mannenbeweging De 4e Musketier zijn aanwezig voor het mannenprogramma van Grutte Pier en het vrouwenprogramma wordt georganiseerd door WorldVision. Het dagprogramma eindigt met een slothappening op het buitenpodium, dat dit jaar ook voor het eerst gebruikt zal worden. "We kijken er enorm naar uit om deze veelzijdige dag aan te bieden. We zijn benieuwd naar de dingen die God gaat doen op deze dag in de levens van de gezinnen die naar Festival316 komen", aldus Haise Veen.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid