Spring naar bijdragen

Geloofwaardig spreken voor vrouwen


Aanbevolen berichten

Op zaterdag 11 mei vindt in Dordrecht de eerste trainingsdag voor vrouwen plaats. Vanwege de grote belangstelling onder vrouwen wordt de dag op 25 mei herhaald.

Geloofwaardig Spreken heeft als missie om mensen te trainen om het goede nieuws goed over te brengen. Het geloof is het waard dat er mooi over gesproken wordt volgens de initiatiefnemers. Daarbij vinden ze het belangrijk om aandacht te geven aan zowel de inhoud als de vorm van de boodschap. Tijdens de dagen wordt voortdurend geoefend om de aangereikte informatie eigen te maken. De dagen worden bezocht door o.a. voorgangers, zangleiders, kinderwerkers, jeugdleiders en pastoraal werkers.

In mei zullen de eerste trainingsdagen voor vrouwen plaatsvinden. Maximaal 16 deelnemers worden die dag getraind. Op 20 april is de laatste trainingsdag van dit seizoen voor zowel mannen als vrouwen met een maximum van 32 deelnemers en twee trainers.

Het afgelopen seizoen organiseerde Geloofwaardig Spreken trainingsdagen in diverse plekken van het land. Tijdens de zomervakantie geven ze seminars op De Betteld en na de zomer starten ze een nieuwe tour. Inmiddels worden ze ook regelmatig gevraagd voor trainingsdagen in lokale gemeenten. 

Geloofwaardig Spreken is een gezamenlijk initiatief van Gor Khatchikyan en Paulien Vervoorn. Meer info of opgeven? Zie www.geloofwaardigspreken.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid